4 Metoder til at slå kedsomhed under rejser


rejser er en sjov såvel som interessant oplevelse, men det kan ligeledes være trættende til tider. Det kan være kedeligt at sidde på fly i timevis eller vente på rejseforbindelser, såvel som at sparke tilbage på stranden eller poolen kan blive trættende efter et stykke tid. Den gode nyhed er, at der er masser af sjove ting, du kan gøre for at give tiden.

Foto af Holly Mandarich på Unsplash

Andre artikler, du kan læse:

8 utrolige ideer til at forberede din næste rejse efter denne pandemi

Amazon Finest Sellers in Lockdown: Hvad får alle under Coronavirus -pandemien?

Budgetrejseideer til unge eventyrere

5 metoder til at motivere din partner til at rejse

Vejledning til rejser rundt i Østasien for filippinere (Visa såvel som rejsetips)

Indholdsfortegnelse

Her er fire metoder til at slå kedsomhed, mens du rejser:

1. Nyd Netflix
2. tjekket en bog
3. Prøv vaping
4. komponere en rejseplan

Her er fire metoder til at slå kedsomhed, mens du rejser:

1. Nyd Netflix

Foto af Teslariu Mihai på Unsplash
At se film og tv -shows er en fantastisk metode til at videregive tiden, mens du rejser eller sparker tilbage på ferie. Ifølge Investopedia er “Netflix verdens største streamingtjeneste såvel som har cirka 183 millioner abonnenter.” Når du tilmelder dig Netflix, får du ubegrænset gevinst adgang til adskillige film, tv -serier, originale programmer samt komedie -tilbud. Netflix kan levere timer med glæde mod et lille månedligt gebyr, såvel som du altid kan annullere medlemskabet efter din rejse. Den allerbedste del er, at Netflix giver dig mulighed for at streame filmbilleder såvel som shows på en bærbar gadget som din smartphone eller iPad. Dette indikerer, at du hurtigt kan nyde Netflix på farten. Bare sørg for, at du pakker en oplader for at sikre, at din gadget ikke dør halvvejs med din rejse.

2. tjekket en bog

Foto af Nathan Aguirre på Unsplash
Læsning er en mere traditionel rejseaktivitet, der kan dræbe kedsomhed, mens du rejser. At læse en bog kan tilbyde en række fordele sammenlignet med at bruge en elektronisk gadget som en smartphone. For eksempel kræver du ikke at bekymre dig om lav batterilevetid eller ikke er i stand til at bruge din elektroniske gadget under flyrejser. Du kan ligeledes downloade bøger til en ereader -tablet som en Kindle eller en Kobo. At have bøger, der holdes digitalt, er meget mere pladseffektive såvel som vil give dig mulighed for at tage meget flere bøger på ferie med dig. Du kan bede husholdninger såvel som venner om deres forslag til gode bøger til at tjekke ud eller kigge efter de øverste nye bogudgivelser online.

3. Prøv vaping

Foto af VaPeclubmy på Unsplash
Vaping kan være en sjov tidsfordriv, der både sparker tilbage såvel som omgængelig. Vaping væsker fås i en stor række interessante smag som æble, toffee, blåbær samt mynte. Du kan blande samt matche væsker for at producere sjove nye smagskombinationer. En mere fantastisk fordel ved vaping er, at du i modsætning til rygning normalt ikke behøver at gå ud for at vape. Imidlertid inspicerer du altid, at dit sted ikke forbyder vaping, før du begynder at vaping indendørs. Der er et godt valg af bærbare vapes, der er perfekte, når de rejser. I henhold til evalueringer af Bloomandoil.com er den allerbedste bærbare vaporizer Zeus Arc GT Vaporizer.

4. komponere en rejseplan

Foto af miljøvenlig kamæleon på Unsplash
At skrive en rejseplan er en sjov metode til at videregive tiden, såvel som den vil hjælpe dig med at blive i ekstase over din rejse. At have en rejseplan vil ligeledes hjælpe dig med at organisere din tid såvel som at få mest muligt ud af din ferie.

Foto af Juli Kosolapova på Unsplash

Resumé

Rejse er spændende, selvom det til tider kan være trættende. Heldigvis er der masser af sjove metoder til at videregive tiden under rejser eller på ferie. Prøv et par af ovenstående aktiviteter for at bekæmpe følelser af kedsomhed næste gang du rejser.

Er du på Pinterest? Pin disse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *