6 Bedste destinationer for en amerikansk ferie


Når det kommer til rejsedestinationer, slår intet mængden af forundring, udsøgelse og variation, som Amerikas Forenede Stater har at byde på. Det er, som citeret af Woodie Guthrie, et land for alle. At rejse over sit humungous landskab kan ikke kun få dig til at værdsætte dit lands vandrende, men også tilbyde dig en pause fra det daglige liv i dagligdagen.

Og selvom det virker fantastisk, hvor skal du endda hen? Selvfølgelig er nogle steder fantastiske hele året (hej, Hawaii), men at få timingen rigtigt kan gøre en anstændig ferie stor. Vi forstår, hvor generende det er at nå frem til en destination, du kun har ønsket at tjekke ud for at opdage, at du har gået glip af årets mest fantastiske begivenheder. Men du skal ikke lade det få dig ned, da der er masser af andre steder i USA, der underholder hele året rundt.

Og for at hjælpe dig i den sag har vi oprettet en liste over alle de fantastiske amerikanske destinationer, du kan tjekke ud og føle dig sikker i den store, vidåbne. Så lad os komme til det.

Indholdsfortegnelse

1. Gatlinburg
2. New York
3. Grand Canyon
4. Chicago
5. Savannah
6. Berkshires

1. Gatlinburg

Gatlinburg, der ligger ved indgangen til de fantastiske røgede bjerge, er værd at tjekke ud i 2022. Denne familievenlige bjergby i det østlige Tennessee er en af landets bedst bevarede åbne hemmeligheder og feriesteder. Udendørsentusiaster vil nyde alt, hvad denne lille by tilbyder, fra den betagende natur til adrenalin-pumpende aktiviteter. Ridning, ziplining, rafting og cykling af hvidvand og cykling er kun et par af de tilgængelige aktiviteter i Gatlinburg for hele familien.

Det er også knyttet til 600 miles af vandrestier, hvilket gør det optimalt til vandreture og fotografering af nogle af verdens mest spektakulære landskaber. Du skal også tjekke Pigeon Forge, mens du er i nærheden for at tjekke den verdensberømte Dollywood. Så kig efter Pigeon Forge Hotels online, og gør denne tur mod syd det er det værd. Desuden forvandles regionen til et snedækket paradis om vinteren med masser af snowboarding, skiløb og slange. Du får en forsmag på landets vidunderlige og landlige kerne, uanset hvornår du besøger.

2. New York

New York City er i modsætning til enhver anden by globalt, og det skal være vidne til at forstå det fuldt ud. At gå på gaderne kan føles som at gå gennem et filmsæt til første gang besøgende. Du vil blive betaget af at være vidne til vartegn som Empire State Building, Chrysler -bygningen og Rockefeller Plaza i al deres pragt. Og lad os ikke glemme Frihedsgudinden!

Foto af Víctor Daniel Giraldo på Unsplash
Sightsee om dagen, se et Broadway -show om natten, få tid til shopping eller en tur, og slappe af og minder om et lækkert måltid. Det er New York, og med alt for meget at se og gøre på en enkelt dag eller weekend, er dette en by, der er værd at vende tilbage til.

3. Grand Canyon

Grand Canyon er en af de, du har-til-se-det, spandliste-destinationer, der har trukket turister i generationer. At stirre blankt ud over canyonvæggene til en uendelig horisont og en ufattelig dybde nedenfor er på enhver amerikaners spandliste. Grand Canyon er let tilgængelig som en dagstur fra Phoenix eller Las Vegas og nogle mindre byer i nærheden, såsom Flagstaff eller Sedona. En anden mulighed er at inkludere en check -out som en del af en større køretur gennem Arizona og nabolande. Du kan også tage et tog fra Williams, AZ.

4. Chicago

Chicago voksede fra et lille køb og solgte forpost til Amerikas tredjestørste by, dels takket være dens placering på de vestlige bredder af Lake Michigan. Det er en vidunderlig by, og besøgende kan ikke undgå at blive imponeret over alt, hvad det har at tilbyde. Uanset om du leder efter fantastisk mad, rekreation, arkitektur eller noget andet, har Chicago det hele.

Chicago -floden er også noget at se. Det løber gennem byens hjerte, og Chicago Riverwalks netværk af vandrestier giver nogle af de fantastiske seværdigheder i byens utrolige skyline. Du kan komme videre og begynde at gå med det samme, eller du kan vælge og vælge, hvilke sektioner du skal gå afhængigt af hvor du skal hen.

5. Savannah

Mens Atlanta får en masse opmærksomhed, bør kysten Savannah ikke overses. Der er en bred vifte af kunstneriske smag og stilarter på skærmen. Begynd din turné i Forsyth Park, hvor den tæt pakket sommer baldakin skaber en afslappet ramme. Savannah College of Art and Design ligger i nærheden af parkens nordøstlige hjørne.

Udstillingerne er marmeladet med værker af begavede studerende, der skubber grænserne for forskellige kunstneriske former og forsøger at give et navn til sig selv. Du kan også turnere i det nærliggende Mercer Williams House Museum for at være vidne til palæet, der inspirerede John Berendts bedst sælgende roman Midnight i Garden of Good and Evil. Og til sidst skal du afsætte lidt tid til at opdage denne mest sydlige af byer og absorbere dens fantastiske kunstneriske sensibiliteter.

6. Berkshires

Så hvorfor skulle du tjekke udE Berkshires? Denne landdistrikter i det vestlige Massachusetts er fyldt med familievenlige seværdigheder, ren natur og spisekøkken fra gård til bord. Tilføj sin nærhed til New York og Boston, og det er let at se, hvorfor det er forblevet en af de bedst undervurderede feriepladser i USA.

Sightseeing er en af de mest populære ting at gøre i Berkshires. Det er hjemsted for Mount Greylock, Massachusetts ‘højeste bjerg, hvorfra du kan se fem stater på en klar dag. Når vejret er godt, går folk kanosejlads, ziplining, kajaksejlads, og når det er koldt, går de snowboarding og skiløb. En anden must-see sæson er efterår, når løvet er på sit højeste. Berkshires har også flere unikke museer, såsom Hancock Shaker Village og Norman Rockwell Museum.

Konklusion

Der er alt for mange “must-see” placeringer til at udforske i USA til at liste i et enkelt blogindlæg. Når alt kommer til alt har landet et område på 9,834 millioner kvadratkilometer. For dem, der søger efter et udgangspunkt for at udforske dette enorme terræn, skal denne liste imidlertid pege dig i den rigtige retning og holde dig travlt! Bare sørg for at komme af motorveje og udforske de små byer for at finde dine favoritter. Det bedste i De Forenede Stater findes altid væk fra de store arterier i små byer uden navn med finurlige butikker, venlige mennesker og spisesteder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *