At sparke tilbage i Münchens Englischer Garden


Adventurous Kate inkluderer tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, vil jeg kompensere uden ekstra omkostninger til dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Når han vokser op i Massachusetts, har havet altid været en kort køretur væk. Jeg kan godt lide at være tæt på havet såvel som som omkostningstid på stranden (husker jeg min Sydøstasien Perma-Tan?), Såvel som begrebet fastlåst skræmmer mig lidt. Selv hvis jeg ikke er på vej til stranden, er det godt at forstå, at den er der.

Og så er der München – en god by, en sjov by samt en by ekstremt langt fra havet. Når du ser på Google Maps, bliver du nødt til at køre over Alperne såvel som to grænser for at komme til det nordøstlige Italien såvel som Adriaterhavet!

Så uden nogen strand i syne, hvordan sparker München-beboere tilbage på varme solrige dage? De går til Englischer Garden.

Englischer Garden er en af de største storbyparker i Europa – den er meget større end New Yorks Central Park. Når dagene er varme såvel som solrige, går unge såvel som smukke tyskere til Englischer Garden for at tage deres tøj af og ligger i solen.

Der er ølhaver, cykelstier, et kinesisk tempel – endda et sæt stramme at gå!

Den fineste attraktion i parken er dog surfing.

Flod surfing.

Ja, det er tydeligvis muligt at surfe midt i en menneskeskabt flod! På Prinzregentenstraße mellem Bruderstraße samt Lerchenfeldstraße kan du se et par af de mest intense flod surfing i verden.

Den menneskeskabte Eisbach -flod har en stor pause, så surfere kan bare hoppe ind såvel som surf tilbage såvel som tilbage, frem såvel som tilbage, indtil de udsletter sig. Og i det øjeblik en surfer udsletter sig, springer den næste surfer ind og spilder ikke så meget som et halvt sekund!

Dette er kun tilgængeligt for professionelle surfere så godt som det er helt interessant at se. Dave så godt som jeg stod og så, transfixed, i den meget bedre del af en time.

Du kan se surfing fra tre forskellige vinkler. Det øverste billede er fra broen med udsigt over pausen. Du kan ligeledes se bagfra på den vestlige side af floden …

… og for den nærmeste nærhed fra East Riverbank.

Jeg er så glad for, at jeg fik at se flod-surfing i München denne gang omkring. Under min allerførste gå til München sidste år fik jeg ikke tid til det. Gør ikke nøjagtigt den samme fejl, som jeg gjorde – sørg for at se dette!

Mens surfing er tilladt, er svømning i floden ikke.

Ikke at nogen lytter.

Selvom dette teknisk set er imod reglerne, så vi mange mennesker sidde i floden, svømme dens længde og lade nutiden trække dem med – i nogle tilfælde med øl i hånden. (Selvom jeg ikke ville blive forbløffet, hvis disse hovedsageligt var britiske stag dos med øl.)

Lidt modbydeligt? Måske. Dette er dog Tyskland. Jeg ville være meget mere tilbøjelig til at hoppe i en flod lige her end i Bosnien.

Jeg kunne godt lide denne park. Jeg går måske så langt for at oplyse, at det er min foretrukne park i verden! Det havde bare den bedste blanding af omfattende appel, afslapning såvel som finurlighed.

Og med floderne, der løber med det, er Englischer Garden praktisk talt en fortjenstfuld erstatning for en faktisk strand. Hvis jeg boede her, kan du satse på, at jeg ville tilbringe mine sommer efter eftermiddage her.

Har du en foretrukken park? Hvor er det?

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *