7 utrolige ting at udføre i Barcelona, Spanien [med foreslåede ture]


Planlægger du at rejse til Barcelona, Spanien, snart? Tjek vores forslag nedenfor om de ting, der skal optræder i Barcelona, med foreslåede ture.

Foto af Kristijan Arsov på Unsplash
Barcelona, finansieringen af Catalonien, er en af de mest rejste byer i Spanien. Med 3 grupper af UNESCOs verdensarvsteder spredt i byen plus historien såvel som kultur, er du bundet til efteråret i kærlighed. Oplev lækre mad, se det store design såvel som at deltage i livlige festivaler. Her er en guide til ting, du helt sikkert burde gøre, når du kommer her.

Andre artikler, du kan læse:

5 forslag til at gå til Casa Batllo i Barcelona, Spanien

Liste over de allerbedste budgetplanhoteller såvel som vandrerhjem i Barcelona, Spanien – fra € 11!

Hvad man skal se i Barcelona: En fremragende rejseplan på 3 nætter

10 grunde til, at Almeria i syd for Spanien er et besøg værd

15 fineste ting at udføre på Tenerife, Spanien

Indholdsfortegnelse

Liste over ting at udføre i Barcelona, Spanien

1. Se La Sagrada Familia
2. Undersøg andre UNESCOs verdensarvsteder
3. Handle hos Mercat de la Boqueria
4. Gå til Camp Nou
5. Find mesterværker i Picasso Museum
6. Strentre langs Parc del Laberint d’Horta
7. Glæd dig i krydstogtet
Hvor skal man bo i Barcelona, Spainbudget Hotel
Luksushotel

Sådan går du til Barcelona, Spanien

Liste over ting at udføre i Barcelona, Spanien

1. Se La Sagrada Familia

Foto af Jonas Denil på Unsplash
Den mange berømte bygning i Barcelona er Basilica de la Sagrada Familia (Basilica of the Holy Family. Det er udviklet, fordi 1852 dog forbliver uafsluttet indtil i dag. Kirken er en del af UNESCO -steder under “Works of Antoni Gaudi.” Den Den spanske designer døde i 1926 og så aldrig sit arbejde færdigt. Vi håber, at det overflader denne 2026, 100 år efter hans død.

Foreslået turné: Hurtig sporadgang: Sagrada Familia 1.5-timers guidet turné

2. Undersøg andre UNESCOs verdensarvsteder

Foto af Sergei Gussev CC med 2.0
På vores liste over utrolige ting at udføre i Barcelona er at gå til andre UNESCOs verdensarvsteder. De ses omkring denne dejlige by. Der er 7 ejendomme udviklet af Gaudi, foruden La Sagrada, er de andre Parc Guell, Palace Guell, Casa Mila, Casa Vicens, Casa Batllo samt Colonia Guell Crypt. Palau de la Música -katalana såvel som medicinsk facilitet de Sant Pau blev ligeledes tildelt på grund af Art Nouveau -designene. Hvad angår den sidste, selvom kirkerne findes i Vall de Boi, opbevares artefakterne på Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Foreslået turné: Park Guell Admission Billet

3. Handle hos Mercat de la Boqueria

Foto af Cary Bass-Deschenes CC BY-SA 2.0
Når du er i Barcelona, skal du aldrig gå glip af Mercat de la Boqueria, deres store offentlige marked. De tilbyder praktisk talt alt fra friske fødevarer som skaldyr, frugter samt grøntsager til velsmagende snacks. Drik frisk juice samt spis noget spansk køkken. Det er et fantastisk marked såvel som temmelig overkommeligt.

Foreslået turné: Paella Cooking Experience samt Boqueria Market Tour

4. Gå til Camp Nou

Foto af Shai Buddy på Unsplash
De mange kunne lide sport i Spanien er ingen anden end fodbold. Selv hvis du ikke er fodboldfan, har du måske hørt om FC Barcelona (Barca) eller ægte Madrid eller har set deres trøjer. Prøv at se et spil i Barcas hjem, Camp Nou. Oplev meget mere om holdets historie, hvis du vælger en stadionturné.

Hvis du er fodboldfan, vil du helt sikkert kunne lide det. Hvis du ikke er det, skal du bare prøve at se. For fem år siden kunne jeg ikke lide fodbold, siden scoringen tog tid, i modsætning til basketball. Men når du er nedsænket i et spil plus publikums jubel, vil du helt sikkert nyde, endda efterår som med det!

Foreslået turné: Camp Nou Experience

5. Find mesterværker i Picasso Museum

En af de mest fremtrædende kunstnere i det 20. århundrede er Pablo Ruiz Picasso. Selvom han blev født i Malaga, Spanien, har han en særlig forbindelse med Barcelona. Hvis du vil inspicere hans værker, skal du gå til Museo Picasso, der udviser meget mere end 4.000 kunstværker. Du vil blive forbløffet!

Foreslået turné: Barcelona -kort: 25+ museer samt helt gratis offentlig transport

6. Strentre langs Parc del Laberint d’Horta

Foto af Dconvertini CC BY-SA 2.0
Parken til labyrinten i Horta er en neoklassisk have åbnet i det 18. århundrede. Det er et fantastisk sted at slappe af efter at have nydt den travle by. Prøv ikke at gå tabt, når du prøver labyrinten. Bortset fra det kan du se skulpturer, springvand samt puljer.

7. Glæd dig i krydstogtet

Foto af Toa Heftiba på Unsplash
Barcelonas havn er en af de travleste havne, især i Middelhavet. Prøv at køre på en katamaran eller en yacht samt glæde i Middelhavets farvande samt en panoramaudsigt over Barcelona. Det vil være en uforglemmelig såvel som tydelig oplevelse.

Foreslået turné: Barcelona: Catamaran -tur langs Port Vell

Hvor skal man bo i Barcelona, Spanien

BuDget Hotel

Praktik Garden

Praktik Garden har en dejlig haveterrasse og findes 400 m fra Barcelonas stilfulde Passeig de Gracia Boulevard. Helt renoveret i 2015 fungerer dens stilfulde rum levende mosaikgulve, et fladskærms-tv samt helt gratis wifi. Alle rum er udstyret med aircondition, såvel som nogle rum har balkoner. Den moderne toilet inkluderer et brusebad.

Pris: starter ved USD 56 for et økonomisk dobbeltplads for økonomisk klima for to

Luksushotel

Majestic Hotel & Health Spa Barcelona GL

Majestic Hotel & Health Spa Barcelona GL leverer elegant indkvartering i en neoklassisk bygning på Passeig de Gràcia. Den har en spa, tagterrasse, såvel som en terrasse med fantastisk udsigt over byen. Det majestætiske Hotel Barcelona bevarer sin originale facade såvel som dets stilfulde, moderne rum fungerer attraktive, traditionelle indretning. Hver har aircondition samt et fladskærms-tv. Lejlighederne findes i en uafhængig bygning ved siden af hotellet.

Pris: starter ved USD 253 for en deluxe -plads til to

Sådan går du til Barcelona, Spanien

Med fly: El Prat Flight Terminal (BCN) tjener primært Catalonien i Spanien. Der er adskillige verdensomspændende såvel som indenlandske flyvninger her. Udover Europa er der ligeledes fra Asien (for det meste Mellemøsten såvel som Østasien) såvel som Amerika. Du kan rejse et tog eller metro til byens centrum.

Fra Madrid, Spanien: En typisk tur fra Madrid til Barcelona kan tage mindst 6 timer. Imidlertid er den hurtigste metode til at komme dertil med et højhastighedstog. Det vil tage ca. 3 timer fra Madrid til Barcelona.

Ekstra tip: Undersøg Plumguide for de allerbedste feriehuse såvel som flugtudlejning i Barcelona.

Om forfatteren

Hej, jeg er Lyza! Jeg hvornår var en person, der bare afbildede at gå på steder “en dag”, men valgte at gå efter mine drømme. Min allerførste rejse til udlandet var i Japan, Solo, sidste 2018, såvel som faldt som med rejsen siden. Jeg sigter mod at gå til 10 lande, før jeg drejer 30 samt 2 nye placeringer på Filippinerne hvert år. Udover at rejse kan jeg godt lide at organisere ture, tage billeder, læse og få nye venner. Overhold mine eventyr med min Instagram.

Er du på Pinterest? Pin disse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *