Lunefulde Midwestern -steder


lidt som at tage en tur ned ad kaninhullet, nogle af vores bedste feriebilleder blev brugt på de mest tilfældige, eklektiske, vidunderlige steder. Inspireret af kunstnere, forskere og forfattere er her nogle af vores foretrukne finurlige rejsefund i Midtvesten:

Missouri: Laumeier Sculpture Park

En udendørs skulpturpark og museum beliggende i udkanten af St. Louis, Missouri Laumeier Sculpture Park er vidunderlig grund til at komme ud af motorvejen. Besøgende kan gå langs brolagte eller grusstier, hvilken vind og væv gennem de hundrede plus acres, der huser eklektiske kunstværker i forskellige størrelser, former og medier. St. Louis County Parks and Recreation Department administrerer grundene, og optagelsen er gratis og åben for offentligheden.

12580 ROTT ROAD
St. Louis, MO 63127

Minnesota: Bigstone Minigolf og Sculpture Garden

Beliggende i de fjerntliggende forstæder af Minneapolis/St. Paul, Bigstone Minigolf er et af vores foretrukne steder at tilbringe en tilfældig søndag eftermiddag. En fantastisk 18-hullers miniatyrgolfbane, der snor sig og væver gennem haver, præriegræs, over babbling-vandløb, har ejerne vævet deres originale kunstværker. Tilføjelse til oplevelsen vandrer kyllinger grundene, og besøgende kan købe mad til gederne.

7110 County Road 110 W
Minnetrista, MN 55364

Michigan: Raven Hill Discovery Center

Hvis du driver til Raven Hill Discovery Center i East Jordan, forlader Michigan en god del af tiden for fuldt ud at udforske de indendørs og udendørs områder, der inkorporerer videnskab, historie og kunst langs det hundrede og halvtreds hektar store kompleks. Fra levende dyr til et skovtræhus til en arkæologisk markant “gammel verden” henvender Raven Hill Discovery Center sig til det uddannelseselement i din familieferie.

4737 Fuller Road
East Jordan, MI 49727

Wisconsin: Bookworm Gardens

Hænderne ned vores foretrukne østlige Wisconsin Hideaway, Bookworm Gardens er et vidunderligt sted for de unge læsere i dit liv. Fem unikke haver – Woodlands, Farm, Memory, Pond og Animal – har interaktive udstillinger inspireret af klassiske værker af børnenes litteratur. Et populært sted for feltrejser og familieudflugter, Bookworm Gardens er gratis (donationer accepteret) og åbent sæsonbestemt maj-oktober.

1415 Campus Drive
Sheboygan, WI 53081

Relaterede

St. Louis, Missiouri: Family Winter Wonderlandfamily Vacations stopper ikke bare fordi vejret bliver koldt. Især i St. Louis, en by, der altid har omfavnet deres “Gateway to the West” placering og position i USAs historie. Med en række største, bedste og verdensberømte attraktioner er der nok til at holde enhver familie travlt …
24. februar 2011in “Store byer”

Bedre end dinosaurer … sommerfugle, tarantulas og kakerlakker lokker familierfamilier på ferie er at vælge insekter frem for dinosaurier. Bugs har ikke gnashing, mandspisende tænder, men de har deres egen appel, inklusive behårede ben, farverige vinger og endda grimme hænder. Sommerfuglhuse, det seneste og bedste sted at se insekter, springer op over hele USA.
10. august 2011in “Colorado”

Columbia, Missouri: Familiespidser i Athen i Midwestcolumbia, Missouri, kærligt kendt som Athen i Midtvesten, er et kulturelt mekka for kunst, uddannelse og god mad med venlig, lille by flair. Medbring børnene, kom sultne og tjek nogle af disse populære spisepladser næste gang du passerer gennem området.
22. november 2010in “Mad & drikke”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *