Det bedste tidspunkt at drikke champagne


Coco Chanel sagde engang “Jeg drikker kun champagne ved to lejligheder: når jeg er forelsket, og når jeg ikke er det.” Jeg elsker dette citat, men hvornår er ellers det bedste tidspunkt at drikke champagne – og hvordan gør du det?

Da vi først mødtes, havde fru Romance og jeg en lille tradition, hver gang vi delte en flaske sprudlende.

Den ene af os ville beholde metalburet – muselet – og den anden ville holde kork selv. Næste gang vi ser hinanden igen, skal den person, der ikke havde deres komponent, købe den næste flaske.

Med mig, der boede i England, og hun var i Australien, havde vi masser af disse sjove små ting, vi ville gøre for at fejre at være sammen.

I disse dage ser det ud til at være min runde, så vi holder kun korkerne fra festlighederne eller vores foretrukne øjeblikke i stedet. På kork skriver vi datoen for, da vi sprang den og holder den et sted sikkert.

Vi har korker fra alle slags specielle tider: fødselsdage, jubilæer, nytårsaften, almindelige liv vinder … det er nøjagtigt, når du vil drikke en smuk flaske champagne.

Lanson – et af de ældste eksisterende champagnehuse – har eksisteret i praktisk talt 260 år og ved, hvad det indebærer at markere en særlig lejlighed.

Tina Arena Concert Prize Giveaway

Denne konkurrence er nu lukket. Tak til alle, der har deltaget – alle dine poster var smukke at læse. Det gjorde det meget svært at vælge en vinder.

Lanson er champagnepartner i Tina Arenas september-oktober ’17 australske tur ‘uskyld til forståelse’, og de vil gøre denne tur til en ekstra speciel lejlighed til en af ​​vores heldige læsere og en ven.

Prisen

Et par VIP Ruby-pakke A-Reserve (siddende) billetter til Tina Arena’s 2017 ‘Innocence To Forståelse’ National Concert Trip-6. september til 6. oktober

Valg af spillested tættest på vinderen – Tina spiller alle statshovedstæder plus Toowoomba QLD, Newcastle/Wollongong NSW, Bendigo/Geelong Vic og Launceston Tas

Hver billet er værd $ 500 / $ 1.000 pr. Par

Pre-Concert VIP Drinks Party med Tina, hvor hun vil gøre en intim Q&A med gæster

Et eksklusivt stykke merchandise, Trip Program, Collector’s Edition Lanyard og Trip Plakat

Flaske Lanson Rose Label NV Brut Rosé

Konkurrencen – hvordan man går ind

Denne konkurrence er nu lukket – tillykke Leanne!

Alt hvad du skal gøre er:

Abonner på vores nyhedsbrev her.

Efterlad en kommentar til dette indlæg med din foretrukne grund til at nyde et glas lækker champagne.

Vi vil være i kontakt med vinderen tirsdag den 22. august ’17 og annoncerer vinderen til alle i vores nyhedsbrev senere den uge. held og lykke!

Om Lanson

Et af de ældste eksisterende champagnehuse, House of Lanson er et højt anset, familiedrevet ejendom, og hvis familie har skabt champagne, fordi 1760.

Deres mestervineproducenter bruger fortsat konventionelle metoder, og Champagne, kommer fra House of Lanson – som du kunne forvente – overvejende en Chardonnay og Pinot Noir druebalance.

Deres række af Champagnes er så forskelligartet, at de har sørget for, at der er en flaske Lanson til enhver lejlighed.

Lanson Rose Label NV Brut Rosé

Som en del af din præmie er denne lyserøde champagne den ideelle måde at starte en aften på Tina Arenas uskyld til at forstå turné. Det har en delikat rødme og fine, friske smag, men er kompleks og har en langvarig smag.

Dette – en af ​​de første Rosé Champagnes – går godt med gedens ost, laks eller endda en frisk bær dessert.

Shop det: $ 65,99 fra Dan Murphy’s

Lanson Black Label NV Brut

Strå- og Ambers-farver giver plads til fine bobler i denne udførelsesform for Lanson ikke-vintage Brut Champagne. Ideel som en aperitif er den sorte etiket NV andele skønhed af friske blomster og honningaromaer med rige modne frugter og skarpe citrussmag.

Shop det: $ 49.99 fra Dan Murphy’s

Lanson Gold Label Vintage 2005

En fyrste champagne med en arv på over 100 års årganger, dette er virkelig et snit over mange champagner. Det har en robust, men alligevel følsom gane af honning og blid spiciness. På næsen er der masser af moden frugt-figner og abrikoser-og den silkeagtige fuldmundsfølelse giver plads til udsøgt små bobler. Ordet, der bruges med denne champagne, er harmoni.

Meget drikkelig på egen hånd, men parrer også godt med rige, overdådige retter som frisk trøffel og krydret hummer gratin.

Shop det: $ 72.99 fra Dan Murphy’s

Held og lykke med din indrejse i vores konkurrence – fortæl os nu, hvad er din foretrukne grund til at nyde et glas lækker champagne?

Dette er et spil med dygtighed. Vi vil bedømme alle poster om deres kreativitet. Sørg for, at du inkluderer din e -mail -adresse, når du udfylder kommentarsystemet, så du er berettiget til at indtaste, og jeg kan kontakte dig. Denne pris kan ikke udveksles med kontanter. Giveawayen er åben for australske beboere over 18 år. Det begynder torsdag 10. august 2017 og lukker mandag 21. august 2017. Vinderen vælges tirsdag den 22. august 2017 og kontaktes derefter via e -mail.Hvis vinderen ikke svarer inden for 48 timer på min e -mail, vælges en anden vinder. Ved at deltage i denne konkurrence accepterer deltagere, at jeg vil e -maile vinderen med den tilbudte e -mail og offentliggøre deres navn på dette blogindlæg og i vores ugentlige nyhedsbrev.
Denne konkurrence er nu lukket – tillykke Leanne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *