100 år siden Titanic. 1 år siden mit vrag.


Adventurous Kate indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, vil jeg kompensere uden ekstra omkostninger til dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Jeg gik næsten glip af datoen. 28. marts var årsdagen for mit forlis ud for Komodo Island i Indonesien. Jeg ville ikke have husket, hvis mine skibskammerater ikke havde sendt mig sendt mig. Det var dejligt at høre, at de har det godt i disse dage, især Bit Infant Elin, som bare var 10 måneder gammel, da vores Perama -båd gik ned.

En af mine skibskammerater, Mirko, komponerede et stykke om vores forlis (på tysk) til en schweizisk avis. I det bemærkede han, at det er 100 år siden Sinking of the Titanic såvel som et år siden vores eget forlis.

Bortset fra timingen fortjener de ikke at blive sammenlignet. Så skræmmende som det var på det tidspunkt, var det ikke næsten så dårligt, som det måtte have været. Mennesker på Titanic frøs ihjel i det iskolde nordatlantiske. Vi sprang fra vores synkende båd i varmt vand såvel som svømmede til land, før vi blev reddet 30 minutter senere. Og mens vi landede ud for den nordlige kystlinje i Komodo, var denne del ikke beboet af drager. Vi var ekstremt, ekstremt heldige.

Stadig, mine skibskammerater så godt som jeg vil aldrig være den samme. Både skræmmer mig nu. Jeg arbejder på alt det tidspunkt. Men sejlads natten over til Shetland såvel som tilbage på de rockeste farvande, jeg nogensinde har oplevet, var en af ​​de vanskeligste ting, jeg har gjort for nylig.

Tillad mig at afgive min periodiske meddelelse:

Vil du se Komodo Island? Tag ikke en overnatningsbådtur. Det sikreste valg er at flyve til Labuan Bajo, Flores, samt tage en dagstur til Komodo.

Og nu, videre til det primære show: Titanic’s 100-års jubilæum.

Titanics jubilæum

Til jubilæet for Titanic tager fester placering rundt om i verden. Filmen frigives i 3D. Og Belfast, Nordirland, fejrer med en splinterny, sikker-til-være-spellbindende digital projektionsshow.

Fra stedet:

Cutting Edge Architectural Projection, Intense 3D -bevægelsesgrafik, synkroniseret pyroteknik samt skræddersyet støjdesign, integreres til at behandle dig med en uforglemmelig audiovisuel ydeevne. Som en af ​​de mest vanskelige projektionskortlægningsjob, der nogensinde er forsøgt, vil dette være en uigenkaldelig begivenhed af Belfast, dens kultur, arv såvel som en lys fremtid.

Showet er påvirket af stilen med RMS Titanic selv, dets konstruktion, teknik, dets rejse såvel som transformation. såvel som det demonstrerer sin fortsatte liv såvel som ånd ved Titanic Belfast.

Det 40-minutters show indeholder pyroteknik såvel som 3D-grafik-såvel som angivet at være et af de vanskeligste projektionsshows, der nogensinde er forsøgt!

Selve showet tager placering denne lørdag den 7. april – men du vil være i stand til at se det fuldt ud her på Adventurouskate.com:

Send linket til denne offentliggør til din ven, der kan lide Titanic. Vi har alle en (hej, Alexa!).

Titanic, der er blevet udviklet i Belfast, er en stor del af byens arv – der er endda et Titanic -kvarter i byen! Og dette show er bare begyndelsen på festlighederne i Belfast for at tage placering i hele 2012. Hvis du nogensinde har troet på at besøge Belfast, er dette året til at gøre det.

Mens jeg aldrig har været i Nordirland, er det bare en kort færgetur væk fra mig i det nordvestlige England. Med så mange begivenheder, der tager placering i år, vil jeg gøre besøgende Belfast til en bekymring for 2012!

For at opdage mere om disse begivenheder såvel som begivenheder i Belfast, skal du gå til NI2012.com.

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *