10 bedste ting at gøre i Skiathos, Grækenland [med foreslåede ture]


Planlægger du at rejse til Skiathos, Grækenland snart? Læs vores ideer nedenfor om de ting at gøre i Skiathos med foreslåede ture!

Foto af Razvan Dumitrasconiu på Unsplash
En anden fantastisk ø i det nordvestlige Ægæiske Hav. Skiathos er en del af Sporades Archipelago. Hvis du er i spændende natteliv, er dette stedet at være som Skiathos er kendt som “Party Island”. Så bortset fra smukke strande og en fantastisk udsigt, kan du forvente at føle festatmosfæren hvor som helst du går her.

Andre artikler, du kan læse:

De 10 bedste alt inklusive resorts og hotel i Grækenland

Sådan tilbringes dine 5 dage på øen Kreta i Grækenland

7 fantastiske ting at gøre i Athen, Grækenland

5 grunde til, at vi kunne leve lykkeligt nogensinde på Kreta, Grækenland!

10 bedste ting at gøre i Corfu, Grækenland [med foreslåede ture]

Indholdsfortegnelse

Liste over de bedste ting at gøre i Skiathos, Grækenland

1. Lalaria Beach
2. Koukounaries Beach
3. Monastero di Panagia Evangelistria
4. Kastro
5. Vromolimnos Beach
6. Agios Nikolaos Church and Clock Tower
7. Mandraki Beach
8. The Blue House Art Gallery
9. Tsougrias Beach
10. Banana Beach
11. Find indkvartering i Skiathis, Grækenland
Hvor skal man bo i Skiathos, Grækencebudget Hotel
Luksushotel

Sådan rejser du til Skiathos, Grækenland fra London

Liste over de bedste ting at gøre i Skiathos, Grækenland

1. Lalaria Beach

Foto af Tomas Eidsvold på Unsplash
Lalaria Beach ligger på øen Skiathos i Grækenland. Turkisblå, krystalklart vand og specielle klippeformationer er det, du vil se her. Stranden kan kun nås med båd. Og på grund af sin skønhed besøger mange turister denne strand, så det er lidt overfyldt, især på højdersæsonen. Hvis du ikke ønsker at svømme med mange mennesker på samme tid, kan du tage en kort gåtur til slutningen af stranden. Du kan have din ro i sindet og kan næsten glæde sig over det turkis vand for dig selv.

Foreslået turné: Fra Evia: Privat dagstur til Skiathos Island

2. Koukounaries Beach

Koukounaries er en fantastisk sandstrand i den sydvestlige del af Skiathos. Stranden er halvmåneformet foran en indre sø, et malerisk motiv på mange postkort. Du kan finde strandbarer, surfbræt, pedalbåd, sejlbådudlejning, vandski, mange liggestole og paraplyer langs stranden. Det bliver meget travlt i sommersæsonen.

3. Monastero di Panagia Evangelistria

Det en masse afgørende kloster af Skiathos ligger i en charmerende omgivelse på bakkerne nord for byen. Det er let let tilgængeligt på Asfalt Road og udstyret med nok parkeringspladser foran den. Det 190 meter høje højde kloster blev grundlagt af Monk Nifon og bygget fra 1797 til 1806. Det er smukt dekoreret med et museum, café og egen butik.

4. Kastro

Foto af Anders Ljungberg CC med 2.0
Kastro er ikke kun det værd for den betagende udsigt over klipperne og strandene, men du kan lære meget om historien om informationsbestyrelserne. Du går gennem smuk natur og har en fantastisk udsigt over østkysten. Du kan også besøge et lille kapel.

5. Vromolimnos Beach

Let let tilgængelig fra hovedbyen med bus. Stranden er fuld af virksomheder og som et resultat meget musik. Der er mange træer, der skal husly mod solen, farven på vandet her er krystalklar, og der er en masse fisk at se, om du prøver snorkling.

6. Agios Nikolaos Church and Clock Tower

Kirken ligger højt på en bakke over den østlige del af byen. Fra kirkens forgårde vil du have en fantastisk udsigt over bugten, offshoreøerne og hele byen. Om natten ser stedet godt oplyst. Kirken selv er temmelig lille, men smuk nok til en god fotomulighed.

7. Mandraki Beach

Selve stranden er charmerende og meget flot, vandet er klart og rent som sædvanligt. Sammenlignet med andre populære strande i Skiathos er Mandraki Beach mindre overfyldt, hvilket er fantastisk. Stranden er absolut et besøg værd. Husk bare at medbringe eller bære ordentligt fodtøj, da de små klipper er skarpe.

8. The Blue House Art Gallery

Foto af Wouter Menninga CC BY-SA 2.0
Dette er en meget fantastisk butik med en masse håndlavede smykker. Enhver person, der kommer ind i denne lille butik i den gamle havn i Skiathos, finder smykker, der ikke kan findes på hvert hjørne. Du kan få nogle specielle og originale juveler, der altid vil minde dig om din fantastiske ferie i Skiathos

9. Tsougrias Beach

Foto af Wouter Menninga CC BY-SA 2.0
En strand, der er fantastisk til børn på grund af dets forsigtigt skrånende klare vand. Øen Tsougria kan let nås på forskellige udflugter fra Port of Skiathos Town. Denne sandstrand er ret stor og har en fantastisk blå-turquoise farve.

Foreslået turné: Sejletur i hele dagen rundt om Skiathos Island

10. Banana Beach

Foto af Mark Richards CC BY-SA 2.0
Banana Beach er en lille, håndterbar strand, ikke overfyldt, og der er fantastiske liggestole til rådighed. Det er lidt varmere end de andre strande på Skiathos.null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *