Bedste TEFL -niveau 5 -kurser online


, der vælger en TEFL (undervisning i engelsk som fremmedsprog), kan være vanskeligt. Med så mange tilgængelige muligheder kan du måske undre dig over, hvilket program der er bedst for dig.

For dem, der ønsker at gå ud over en grundlæggende legitimationsoplysninger, kan et strengt niveau 5 TEFL -certificeringskursus være det bedste valg!

Generelt er TEFL -niveau 5 -kurser nogle af de mest anerkendte og accepterede TEFL -certificeringer i branchen.

De er meget mere arbejde og er typisk meget dyrere end en konventionel certificering, men du kan ende med meget flere jobmuligheder og en højere løn som et resultat.

Jeg tog min TEFL -certificering online, og det har gjort det muligt for mig at instruere engelsk, mens jeg arbejdede og rejser over hele verden! At blive certificeret er virkelig en af ​​de bedste ting, jeg nogensinde har gjort.

Denne guide nedbryder de 5 bedste niveau 5 TEFL -kurser på markedet i dag.

Indholdsfortegnelse
Hvad er et niveau 5 TEFL -kursus?
Hvem burde tage et niveau 5 -kursus?
1. TEFL Academy
2. i-til-i tefl
3. Premier TEFL
4. TEFL org
5. TEFL Institute of Ireland
Er en niveau 5 TEFL -certificering bedst for mig?

Hvad er et niveau 5 TEFL -kursus?

For at blive kategoriseret som et TEFL -niveau 5, skal kursusmaterialerne reguleres af den britiske regering og skal opfylde højere krav end konventionelle TEFL -certificeringer.

Det styrende organ, der regulerer og overvåger niveau 5 TEFL -kurser, kaldes Kontoret for Kvalifikationer og Regulering af undersøgelser eller OFQUAL.

Et niveau 5 TEFL -certifikat skal opfylde de samme standarder som en Celta eller TrinityCertesOL -certificering. Samlet betragtes disse certificeringer som top-tier for håbefulde engelsklærere.

Normalt er niveau 5 TEFL -kurser billigere end Celta- eller TrinityCerttesol -kurser, hvilket gør dette til et billigt alternativ for en der ønsker yderligere træning.

Kurserne skal opfylde streng akkreditering og lovgivningsmæssige standarder.

Når jeg taler om hvert program nedenfor, vil jeg dele meget mere information om deres politik og akkrediteringsstatus.

Hvem burde tage et niveau 5 -kursus?

Niveau 5 TEFL -kurser er meget mere avancerede end konventionelle TEFL -træningsprogrammer. De kræver meget mere arbejde og vil tage længere tid at gennemføre, men du forlader med en dybere viden om undervisningspraksis og en certificering på højere niveau.

Mens en grundlæggende TEFL -certificering vil være tilstrækkelig til mange undervisningsopgaver i udlandet, kan det at have en avanceret certificering være værdifuld, hvis du planlægger at ansøge om meget mere konkurrencedygtige positioner.

Dette kan hjælpe din ansøgning med at stå fra hinanden og give dig meget flere muligheder i det lange løb.

Et niveau 5 TEFL -kursus er til dig, hvis:

Du vil instruere i udlandet i et land med et konkurrencedygtigt undervisningsmarked

Du ønsker at ansøge om undervisningspositioner på højere niveau i udlandet

Celta og TrinityCerttesol -kurser er uden for din prisklasse

Du har ikke noget imod at bruge meget mere tid på at få en TEFL-certificering i højere niveau

Du vil have en dybere viden om TEFL -praksis og metoder

1. TEFL Academy

TEFL Academy leverer to TEFL -kursusindstillinger på niveau 5. Begge kurser er godkendt og certificeret af Distance Education Accrediting Commission (et USAs regeringsorgan) og Ofqual (et britisk regeringsorgan).

Online niveau 5 TEFL-kursus (168 timer)

Online-kurset er en 168-timers TEFL-certificering, der kan afsluttes eksternt.

Det inkluderer også et helt gratis 30-timers top-up-kursus. Studerende kan vælge mellem ekstra uddannelse til virksomheds engelsk, undervise unge elever eller undervise online.

Kurset inkluderer moduler om:

Lektionsplanlægning

Undervisning i ordforråd, udtale og grammatik

Sådan instruerer du lytning og læsning

Sådan instruerer du tale og skrivning

Brug af materialer og ressourcer i klasseværelset

Fordi online niveau 5 TEFL -kursus fra TEFL Academy er det samme niveau som en Celta -certificering, vil det blive bredt accepteret, uanset hvor du håber at undervise.

Omkostninger ved 168 timers kursus med TEFL Academy:

Omkostningerne er $ 530, men det er typisk nedsat på deres websted (det er i øjeblikket 50% rabat, hvilket bringer omkostningerne ned til $ 265).

Hvis prisen er en vigtig overvejelse for dig, skal du sørge for at kontrollere kursusbeskrivelsessiden for den seneste pris, inden du træffer en beslutning.

Dit kursusgebyr inkluderer 168-timers TEFL-træning, et helt gratis 30-timers belønningskursus, 6 måneder selvfølgelig adgang og virtuel tutor support.

Kombineret niveau 5 TEFL-kursus (168 timer)

Det andet niveau 5 TEFL -kursus, du kan tage med TEFL Academy, er et kombinationsprogram.

I kombinationskursen afslutter du en 148-timers online TEFL-træning og deltager derefter i en 2-dages personlig træning i 20 timer. Din samlede certificering vil være i 168 timers kursusarbejde.

Ligesom med den fuldt online mulighed, vil deltagerne også få et helt gratis 30-timers specialkursus i et emneområde efter deres valg.

Med det kombinerede kursus modtager du adgang til dine online træningsmaterialer Right væk, når du tilmelder dig. TEFL Academy vil også give dig oplysninger om, hvordan du tilmelder dig dine personlige træningsdage.

I løbet af træningsdage får du en chance for at øve praktiske undervisningsevner, klasseledelse og modtage peer-feedback.

Omkostninger ved det 168 timers kombinerede kursus med TEFL Academy:

Omkostningerne ved dette kursus er $ 840, men det er typisk nedsat. Dette inkluderer online TEFL-kursusmaterialer og 20 timers træningsperson, der spænder over to dage.

Hvis der ikke er nogen personlige træningscentre i nærheden af ​​dig, skal du muligvis også redegøre for indkvartering og transportgebyrer.

Klik her for at lære meget mere og tilmelde dig TEFL Academy

2. i-til-i tefl

I-til-I-niveau 5 TEFL-kurser reguleres af Ofqual og certificeret af Open and Distance Learning Quality Council. Du kan vælge mellem tre forskellige certificeringspakker, der forklares detaljeret nedenfor.

Online niveau 5 TEFL-kursus (180 timer, 240 timer eller 300 timer)

180-timers træning fra I-til-I TEFL hjælper dig med at opbygge et stærkt fundament i undervisningen, mens du tjener et pålideligt niveau 5 TEFL-certificering.

Designet til folk, der ønsker at gå ud over 180 timers TEFL-træning, inkluderer 240-timers programmet også et ekstra 60-timers modul om online engelskundervisning og undervisning i studerende en-til-en.

Endelig kan studerende tage et 300-timers niveau 5 TEFL Diploma-kursus også fuldt online. Det 300-timers kursus inkluderer alt i det 240-timers kursus samt en 60-timers tilføjelse om undervisningsvirksomhedens engelsk.

Selvom alle tre af disse muligheder er online, får de studerende feedback og support fra virtuelle vejledere, hvis det er nødvendigt.

Omkostninger ved 180, 240 og 300 timers kurser med I-til-I TEFL:

Nedenfor finder du de normale priser for hvert af de online niveau 5 -kurser, der er nævnt ovenfor.

Husk, at I-til-I TEFL typisk kører betydelige rabatter på deres kurser, så det er værd at gå til deres websted for at se, hvad de nuværende tilbud er. (For eksempel, på det tidspunkt, jeg skriver dette, er alle kurser nedsat 60%)

180-timers online niveau 5 TEFL: $ 1.495

240-timers online niveau 5 TEFL: $ 1.595

300-timers online niveau 5 TEFL: $ 1.695

Kombineret niveau 5 TEFL-kursus (200 timer, 260 timer, 320 timer)

I-til-I TEFL giver også kombinerede niveau 5 TEFL-kursusindstillinger. Hver af de tre kombinerede kurser inkluderer en af ​​ovenstående muligheder kombineret med en 2-dages personlig træning.

Du afslutter den første del af din træning online i hvilken mængde du vælger. Så tilmelder du dig en praktisk træningsdag, hvor du kan omsætte dine nye færdigheder i praksis.

Træningsdage inkluderer feedback fra en erfaren TEFL-træner og en chance for at erhverve vigtig praktisk undervisningserfaring.

Omkostninger ved 200, 280 og 320 timers kurser med I-til-I TEFL:

Priserne for de kombinerede kurser er som følger. Husk at kontrollere webstedet ofte for rabatter. Bedst nu, disse kurser er alle 60% rabat!

200-timers kombinationsniveau 5 TEFL: $ 1795

280-timers kombinationsniveau 5 TEFL: $ 1895

320-timers kombinationsniveau 5 TEFL: $ 1995

Klik her for at lære meget mere og tilmeld dig med I-til-I TEFL

3. Premier TEFL

Niveau 5 TEFL -kurset af Premier TEFL er reguleret af OfQual og certificeret af Accreditation Council for fjernundervisning. Træningskvalifikationer UK har også godkendt Premier TEFL som et træningscenter.

168-timers niveau 5 TEFL-kursus

Premier TEFL leverer et 168-timers niveau 5 TEFL-kursus, der kan optjenes helt online.

Studerende lærer om generelle undervisningssynspunkt samt hvordan man instruerer elever i grammatik, tale, læsning, skrivning og udtale.

Kurset dækker også lektionsplanlægningsforslag, og hvordan du bruger undervisningsressourcer i dit klasseværelse. Du går væk fra dit kursus og føler dig meget mere forberedt og selvsikker på dine undervisningsevner.

Det 168-timers program leveres også med et helt gratis 30-timers specialkursus om undervisning i engelsk online.

Omkostninger ved 168 timers kursus med Premier TEFL:

Omkostningerne er $ 639. Kontroller deres websted for rabatter og kampagner. De er i øjeblikket nedsat til $ 259.

4. TEFL org

Niveau 5 -kurser leveret af TEFL ORG er reguleret af Ofqual og certificeret af det britiske akkrediteringsråd.

På dette tidspunkt tilbyder de et selv tempo online kursus samt et kombination online kursus med virtuelle øvelsessessioner.

Niveau 5 online kursus (168 timer)

TEFL ORG giver et fuldt online 168-timers TEFL-kursus til en fornuftig pris.

Ud over at tilbyde information om, hvordan man instruerer kerneskoncepter til engelske elever, inkluderer dette kursus hele moduler, der er afsat til undervisning i løbet af telefonen og undervisning i store klasser.

TEFL ORG inkluderer også et modul med videoobservationer, så du kan se, hvordan klasser ser ud i det virkelige liv. Flere studerendes anmeldelser påpegede, hvor værdifuldt det var at se, hvad de lærte, der blev praksis i reelle klasseværelser.

De oprettede dette kursus for studerende, der søgte en dybere TEFL -viden. Mens deres 120-timers coNventional TEFL -kursus er stadig meget populært, dette kursus er en fantastisk mulighed for håbefulde lærere, der ønsker en meget mere streng legitimation.

Omkostninger ved 168 timers kursus med TEFL org:

Kurset koster $ 579, men er ofte tilgængelig for en nedsat pris på deres hjemmeside. Kurserne er i øjeblikket $ 169 rabat.

Niveau 5 kombinationskursus (188 timer)

TEFL ORG leverer også en kombination online og praktisk kursus med niveau 5-sondring. Den særskilte del om denne mulighed er, at den praktiske træningskomponent kan afsluttes næsten.

Mens det er ideelt at komme til at øve undervisningsevner ansigt til ansigt, forstår TEFL Org, at ikke alle kan tage fri til en heldagsuddannelse.

Hvis du har en travl tidsplan eller ikke bor i et område med TEFL -træningscentre i nærheden, kan dette være en fantastisk måde at få nogle tilpassede feedback uden at mangle arbejde eller bruge masser af penge på rejser.

Når du tilmelder dig kombinationskursen, modtager du øjeblikkelig adgang til det 168-timers online TEFL-kursus, der er omtalt ovenfor. Du vil også være i stand til at tilmelde dig et yderligere 20-timers virtuelt klassekursus.

Virtuelle klassekurser leveres ugentligt på en rullende startbasis, så du kan vælge den tid og datoer, der fungerer bedst til din tidsplan. Du mødes i løbet af fire dage til live -sessioner, så det er vigtigt at sikre dig, at du kan deltage i hvert møde.

Omkostninger ved det 188 timers kombinationskursus med TEFL org:

Kombinationskursen koster $ 729. Dette inkluderer det fulde 168-timers onlinekursus og den 20-timers virtuelle klassekomponent. Du får også et referencebrev fra din virtuelle klasselærer. Kurserne er i øjeblikket $ 169 rabat.

Klik her for at lære meget mere og tilmelde dig TEFL org

5. TEFL Institute of Ireland

Dette firma leverer et 180-timers TEFL-niveau 5. De er godkendt og reguleret af OfQual og certificeret af Accreditation Council for fjernundervisning.

Regulerede online niveau 5-kurser (180 timer, 240 timer, 300 timer)

TEFL Institute of Ireland har tre TEFL -uddannelseskurser til rådighed. 180-timers kursus fører dig gennem de grundlæggende elementer i at blive lærer og bedste praksis for dit klasseværelse.

På egen hånd vil dette kursus efterlade dig forberedt og kvalificeret til adskillige undervisningjob i udlandet, men hvis du vil lære om meget mere specialiseringer, er der to andre kurser at overveje.

Det 240-timers kursus inkluderer hele 180-timers TEFL-træning samt yderligere uddannelse til undervisning i engelsk eksamensforberedelse.

Dette kursus inkluderer et 30-timers modul til at hjælpe studerende med at forberede sig til IELTS-eksamen og et 30-timers modul for at hjælpe studerende med at forberede TOEIC-eksamen.

At have denne træning kan gøre dig meget mere ønskelig som instruktør eller privat tutor rundt om i verden, fordi adskillige engelske elever ønsker at forberede sig på disse vigtige tests – især hvis du håber at instruere engelsk som freelancer, kan det at have en baggrund inden for eksamenspræparat hjælpe dig tiltrække meget flere klienter.

Du kan også vælge at gå et skridt endnu mere med det 300-timers niveau 5 TEFL-kursus.

Dette onlinekursus inkluderer alt i det 240-timers kursus med et yderligere 30-timers modul til undervisningsvirksomhed engelsk og et yderligere 30-timers modul til undervisning af unge elever.

Omkostninger ved 180, 240 og 300 timers kursus med TEFL Institute of Ireland:

TEFL Institute of Irelands kursusomkostningsopdeling er bemærket nedenfor:

180-timers online kursus: € 449

240-timers online kursus: € 499

300-timers online kursus: € 596

Er en niveau 5 TEFL -certificering bedst for mig?

Et niveau 5 -certificeringskursus er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker en avanceret legitimationsoplysning uden en høj prismærke.

Selvom en grundlæggende 120-timers TEFL vil kvalificere dig til mange undervisning i udlandet, kan det at have et niveau 5-kursus under dit bælte få din ansøgning til at stå fra hinanden for arbejdsgivere og give dig mulighed for at ansøge om meget mere konkurrencedygtige muligheder.

Overvej dit budget, tidslinje og hvilke slags job du håber at forfølge i fremtiden. Uanset hvilket kursus du beslutter dig for, at få TEFL -certificeret vil give dig adskillige muligheder for at arbejde og rejse rundt i WO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *