10 Awesome gademad at spise i Myeongdong, Sydkorea


har en smag på nogle af de bedste gademad i Myeongdong, Sydkorea til en mindeværdig madoplevelse i Land of the Morning Calm!

Samgyupsal, Jjampong, Kimchi, det er kun et par eksempler på, hvad Sydkorea har at tilbyde, når det kommer til deres lækre retter. Og hvis du elsker “noget K”, vil du vide, at Sydkorea ikke kun handler om KPOP, Kdrama, mode eller kosmetik. Deres mad, hvad enten det er en hovedret, dessert eller gademad, er en af ​​grundene til, at den koreanske kultur er populær over hele verden.

Mennesker fra forskellige lande elsker at pege koreansk mad på grund af deres unikke smag, ingredienser og velsmagende udseende. Og i denne artikel vil vi fokusere på et bestemt område i Seoul, hvor du kan finde en masse mundvandende retter, i Myeongdong. Så klar din pen og papir til at vide, hvad der er de bedste gademad, som du skal prøve i Myeongdong.

Andre relaterede artikler:

Rejseguide til Nami Island, Sydkorea – Hvordan man går & hvad man skal gøre

20 Crash Landing On You Filming Locations Du kan turnere næsten [Sydkorea, Schweiz og Mongoliet]

Sådan ansøges om et Sydkorea -turistvisum med dit Filippiners pas

Sydkorea Cherry Blossom Guide: Hvornår skal man besøge Sokor for at se Cherry Blossom

3 dages Seoul DIY -rute: Bedste ting at gøre i Seoul, Sydkorea

Indholdsfortegnelse

Her er de top 10 gademad at spise i Myeongdong, som vi anbefaler

1. Kimbap
2. Twigim
3. Tteokbokki
4. Soondae
5. Mandoo
6. Odeng
7. Patbingsoo
8. Hotteok
9. Chimek
10. Hweori Gamja

Her er de top 10 gademad at spise i Myeongdong, som vi anbefaler

1. Kimbap

Samia Liymani
Kimbap eller Gimbap er en koreansk risrulle. Det er lavet af dampet hvid ris (BAP) og uanset hvilke fyldninger du vil spise dette med som grøntsager og pickles, rullet inde i et tangplade kaldet ‘GIM’ og serveret i en bitstørrelsesskive. Koreanere spiser normalt dette med Tteokbokki. En masse leverandører sælger dette i Myeongdong, så du ikke har svært ved at lede efter denne.

2. Twigim

Hvem ville ikke elske dybstegte fødevarer? Disse typer fødevarer er helt sikkert uimodståelige. Og når vi taler om gademad i Myeongdong, som du bestemt skal prøve, er Twigim en af ​​dem. Twigim er en kombination af dumplings eller kimbap, og grøntsagsskiver dyppet i en dej, før de dybt stegt. Det er ideelt at spise dette med øl.

3. Tteokbokki

Den stadigt populære Tteokbokki! Hvis du elsker at se koreanske dramaer eller variationshow, har du måske set dette mange gange. Koreanerne elsker at spise dette når som helst på dagen. “Tteok” i Tteokbokki betyder riskager, og det serveres med tyk, sød og krydret sauce. Chewiness og aroma af Tteokbokki gør det til en af ​​de mest populære gademad i Myeongdong og i Sydkorea som helhed.

4. Soondae

Foto af Chun Yip så CC med 2.0
Blandt disse gademad er Soondae den, jeg har ønsket at prøve. Soondae var oprindeligt en mad, der kun var forbeholdt ved specielle lejligheder. Men efter Korea -krigen blev den oprindelige opskrift ændret på grund af en mangel på kød. På nuværende tidspunkt fremstilles soondae ved enten at koge eller dampe en ko eller svin tarme, der er fyldt med forskellige ingredienser, såsom Harden Pigs ‘blod med glasnudler.

5. Mandoo

Dumplings! Ja, Mandoo betyder dumplings. Koreanske dumplings ligner næsten den kinesiske Baozi og japanske gyoza. Disse dumplings serveres pan-stegt, frituret, dampet eller kogt. Du kan finde Mandoo bogstaveligt talt overalt i Myeongdong. Det er meget tilgængeligt og overkommeligt. Du kan enten spise denne indendørs som på restauranter eller udendørs som gademad.

6. Odeng

Odeng er et afledt ord fra det japanske navn “Oden”. Dets koreanske indfødte navn er Eomuk/Eomuk Tang. Odeng er en fiskekage på spyd, der serveres med varm bouillon. Denne gademad er den bedste mad at spise i en kølig vintersæson. Den gode ting ved at købe Odeng er, at du betaler for det pr. Spyd, mens du kan anmode om en fiskekage -bouillon gratis.

7. Patbingsoo

Taler om desserter? Patbingsoo er svaret! Denne søde koreanske barberede is sparer dig i en varm sommersæson. Oprindeligt er Patbingsoo en kombination af barberet is, TTEOK, pulveriserede nødder og rød bønne pasta (PAT). Men nu i moderne tid har det forskellige smag, som du kan vælge mellem som chokolade, grøn te (matcha) og meget mere!

8. Hotteok

Foto af Republikken Korea CC BY-SA 2.0
En anden dessert, der er værd at prøve. Hotteok, udtalt som “ho-tok”, er en sød pandekage fyldt med brunt sukkersirup, honning eller andre fyld, og derefter stegt kogte. Vær dog forsigtig, før du spiser dem, når de kommer ud lige af olien, så disse lækre pandekager er ekstremt varme.

9. Chimek

Chimek betyder bogstaveligt talt “kylling og øl”. Chi er det korte ord for kylling, og Mek/Maek er fra det koreanske ord “Maekju”, hvilket betyder øl. Den mundvandende kylling kommer i stykker af bidestørrelse med en lækker glasur. Og fra navnetnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *