KUALA LUMPUR, Malaysia – hvile mellem rejsedage


Flyvningen fra Clark på Filippinerne til Kuala Lumpur i Malaysia var en af ​​de mest turbulente, vi nogensinde har haft! Bortset fra det var det ganske uundgåeligt. Vi dukkede op i byen, som vi forstår såvel som om eftermiddagen, tog bussen ind i byen, derefter metro -toget til det område, vi bor i, Bukit Bintang. Ligeledes forstået som Buying & Finance District. Lige her vil du opdage et fantastisk natteliv, skyskrabere, velsmagende mad samt adskillige indkøbscentre såvel som markeder. Vi inspicerede i vores typiske hotel, Pondok Lodge samt gjort vores metode til vores foretrukne bit arabisk/indiske restaurant, KC Corner. De serverer et par af de allerbedste mad (roti -kanal, naanbrød, adskillige slags karryer, Byriani, stegt fjerkræ samt anden nudel såvel som risretter) til en ekstremt lav pris.

Så adskillige velsmagende karryer at vælge imellem

Stegt fjerkræ i KC Corner

Lækker tandoori -fjerkræ i KC Corner

Den næste dag blev brugt på at vandre rundt i gaderne, dukkede ind i indkøbscentre såvel som elektroniske butikker, der prøvede at vælge, om vi burde købe en ny bærbar computer. På vores anden til sidste dag på Filippinerne åbnede jeg kun min bærbare computer for at finde ud af, at den var sat på eller stod på! Skærmen var fuldstændigt forvirret så godt, som jeg kun kan se ud af det nederste venstre hjørne af det. I sidste ende valgte vi at vente med at købe computeren, når vi er afgjort et sted i et stykke tid. Vi glædede os over vores nedetid i Kuala Lumpur (som sædvanligt) såvel som nødvendige efter de sidste par dage med rejsen. Efter 2 dage der var vi på vores metode til lufthavnen igen! Denne gang var vi på vej til den travle by Hong Kong.

Nick venter tålmodig på vores flyvning til at rejse til Hong Kong

finde ud af, hvilket fly skal komme videre

Pas er stemplet, alle parat til at gå … Hong Kong bundet

Kan lide det? Pin det! ?

Ansvarsfraskrivelse: Geder på vejen er en Amazon -partner såvel som ligeledes et tilknyttet selskab for nogle andre detailhandlere. Dette indebærer, at vi foretager provisioner, hvis du klikker på links på vores blog samt køb fra disse detailhandlere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *