10 ting, vi ikke går glip af Kina


, som du ved, vi kunne godt lide at bo i Kina, vi kunne godt lide vores opgave såvel som alle, vi tilfredse var stor. Vi er altid så utroligt positive til Kina såvel som rave over nøjagtigt, hvor fremragende det er. Der er mange, mange ting, vi savner ved at bo her. Ligesom ethvert sted er der dog nogle ulemper ved at bo i dette land.

Her er en liste over 10 ting, som vi ikke går glip af Kina:

1. Luftkvaliteten. Jeg har aldrig været et sted med så forfærdelig forurening. Nogle dage kunne vi faktisk ikke se ud af vores vindue. I forskellige tider af året kan det være virkelig godt eller virkelig dårligt. Vi havde en “Kina hoste” næsten hver dag.

En udsigt fra vores lejlighed på en særlig uklar dag
2. Rygning. En ting, vi ikke forstod, før vi rejste lige her, var, at næsten enhver fyr i Kina ryger. Selvom der er “ingen rygning” -indikationer på tog, på restauranter såvel som andre områder, betyder det ikke noget, de lyser stadig op. Ud over selvfølgelig klager ingen.

3. Pisse på gaden. Dette bliver vi aldrig brugt til. Børn har en spalte skåret ud af deres bukser for lettere at få adgang til at gå på badeværelset (et nummer et eller et nummer to). Det eneste er, at de bare går på gaderne, ind i skraldespande, i supermarkeder, i togstationer … hvor nogensinde. Selv hvis et badeværelse kun er et par trin væk.

For lettere at få adgang til at gøre en nr. 1 såvel som nr
4. Spitting & Farmers blæser. Vi forstår nu kravet om rydning af slim ud af ens lunger. Det betyder dog ikke, at vi nyder at høre såvel som at se det. Vi nyder heller ikke et landmands slag, får noget væv!

5. Køringen. Kørslen i Kina er frygtelig. Vi har været i mange lande såvel som set nogle ganske dårlige chauffører, men jeg tror, ​​de er de værste her! Ingen skulderchecks, fodgængere har ikke ret-af-vejen, de hastighed såvel som svinger rundt på gaden såvel som derefter råber på hinanden, når der er et uheld-når begge fejringer, der er inkluderet, var skyld! Vi har set så mange uheld her, det er sindssygt.

6. Vores seng. Vores ryg har takket os siden de rejste her. Intet beløb af polstring kan hjælpe dette bestyrelse på en seng.

Den frygtede seng i Kina!
7. Råber på børn. Forældre såvel som bedsteforældre skrig på deres børn såvel som at slå dem hele tiden, hvilket er noget, som vi personligt ikke er enige med.

8. MSG & Oily Food. Vi kan godt lide maden i Kina, det er så velsmagende såvel som der er så meget variation. Der er dog store mængder MSG -anvendte, hvilket tilføjer smag, men natriummaterialet er så højt. Maden er ligeledes snarere fedtet såvel som normalt stegt.

Selvom vi kan lide maden i Kina, er den fuld af MSG så godt som er lidt fedtet
9. Deres had mod japanerne. Vi havde ikke noget koncept nøjagtigt, hvor meget fjendskab det kinesiske folk har til japanerne. Jeg tror, ​​det er mere i vores område af Kina. Under 2. verdenskrig torturerede de japanske såvel som myrdede mange kinesere i Nanjing, finansieringen af ​​vores provins. Vores praktikanter fremsatte altid racistiske kommentarer såvel som ikke-racistiske mennesker, det var vanskeligt for os at tolerere.

Kinesere (i det mindste i vores område) kan ikke lide japanske mennesker – et kofangerklistermærke i vores lejlighedskompleks samt en restaurantindikation i Wuxi

10. At være så godt for dette land. Nu er dette ikke Kinas skyld, men vi er høje mennesker (jeg er 5’10 ”såvel som Nick er 6’0 ″), så det er rart at kunne købe tøj, der i form os såvel som ikke har At kræve over for at bruge vores køkkenområde tæller såvel som vores cykler!

Korte kontra-tops er ikke egnede til høje mennesker.
Med hvert land vil der være nogle ulemper at rejse eller bo der. For Kina kæmpede vi for at finde op med disse ti ulemper. Der er så mange fremragende ting ved at bo i udlandet, såvel som at bo lige her i Kina har været en vidunderlig oplevelse. En vi vil værne om såvel som aldrig glemme!

Farvel Kina, du vil blive savnet! (Med video)

10 ting, vi vil savne om Kina

Kina rejseblogs

Kan du lide dette indlæg? Pin det!

Ansvarsfraskrivelse: Geder på vejen er en Amazon -partner såvel som ligeledes et tilknyttet selskab for nogle andre detailhandlere. Dette betyder, at vi foretager provision, hvis du klikker på links på vores blog samt køb fra disse detailhandlere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *