To fantastiske frokostpakker, en arabisk aften og en North Shore -picnic


fru Romance starter denne uge med hendes sædvanlige løb ned til Sydney Harbor.

Det ligner en charmerende dag på vandet i morges – især for disse kajakere … medmindre de er tabt eller i en stærk strøm … det ville ikke være meget sjovt.

Alligevel er jeg gladere end nogen person, fordi jeg stadig er i sengen! Vinde!

Jeg beslutter at lave min signatur dessert i aften: Individuel gluten gratis no-bake hindbær ostekager. De er meget lette og tager ikke meget mere end 10 minutter fra start til slut.

Her er vores resulterende opskriftspost på min glutenfri no-bake øjeblikkelige ostekager.

Vi ser tilbage på vores tur til Italien igen denne uge. Vores indlæg om vores vigtige guide til Siena er episk, men meget tilfredsstillende at skrive. Det er som at være tilbage der igen, når vi begynder at gennemgå alle de billeder, vi har af vores tid der. Det er virkelig et specielt sted.

Dette er et foto af Siena’s Piazza del Campo – det største middelalderlige torv i verden. Det er utroligt.

Fru Romance’s mor og søster er i byen. Vi indhenter dem på Paramount Coffee Project til et sted med frokost. Kaffen er god her, men maden …

Fru Rs søster har kødvaffelen – et mesterværk af trukket svinekød, Kewpie Mayo (som hun elsker) og grillsauce. Hun siger, at der er lidt for meget grill, men ellers er det fremragende.

Fru R har en fantastisk udseende avocado og æg på toast, og hendes mor går efter kyllingesalaten.

Jeg – på den anden side – kan ikke modstå Elvis i Cuba. Det er et bjerg af svinekød, bacon, schweizisk ost, kimchi, pickle og en massiv løgring med Kewpie mayo alt sammen på en fantastisk brioche -type toast.

Det er lækkert og episk, men jeg ved ikke rigtig, hvorfor det kaldes Elvis i Cuba. Kewpie Mayo er japansk, Kimchi er koreansk, og jeg tror ikke, at bacon, svinekød eller schweizisk ost er cubansk … måske er det, hvad Elvis ville have spist, hvis han var gået til Cuba?

Ved populær efterspørgsel afslører vi endelig hemmelighederne bag vores signaturbaggrund. Hjertelysene er et DIY -håndværksprojekt, som vi formåede at gennemføre (uden at krangle eller noget!) For et stykke tid tilbage. Vi elsker det, men forhåbentlig ser vi meget mere som vores nu!

Her er vores hvordan man skal sende på at lave dine egne hjertelys viser!

Jeg går mod vores lokale blomsterhandler, Pearssons, for nogle blomster til fru R. Hun har været meget velopdragen for nylig, så jeg synes, hun skulle have en godbid [flinches, der venter på en klap].

Når vi alle forbereder os på Valentinsdag, så får vores blomsterhandler alle hans lager sorteret. Stedet er overfyldt med blomster.

Tilbage ved basen virker fru R temmelig glad for det, jeg har valgt. Jeg ville fortælle dig, hvad de er … men jeg mislykkedes latin i skolen!

Vi går tilbage til Paramount Coffee Project i eftermiddag for meget mere frokost og en fantastisk chat med den usædvanligt talentfulde viola fra ProjectSweetstuff.com.

Jeg tror, ​​dette er den sidste ting i februarens menu her, som jeg ikke har prøvet af en eller anden grund – så her går jeg! Blød skalkrabbe Po -barn med rødkål slaw! Det er fantastisk!

I aften tager vi til Hilton Sydney. Deres tagterrasse – Zeta Bar – USA har en mediaften forud for lanceringen af ​​deres bemærkelsesværdige arabiske nætters kampagne.

Hver fredag ​​fra 14. februar til slutningen af ​​marts omdannes Zeta Bar til en arabisk oase. Jeg tror ikke, at kamelerne er her for at blive!

Der er også en bemærkelsesværdig mavedanser her i aften. Zeta Bar ser ekstraordinære ud med persiske tæpper overalt, personalet i fantastiske kostumer, møblerne er alt sammen i mellemøsten/nordafrikansk stil, og de mad og drikke, de bruger, er lækker eksotisk.

Jeg tror, ​​jeg kommer tilbage her fredag ​​i næste uge!

Cocktails er virkelig lækre her. De har ting som tusind og en nætter – Tanqueray Gin, Saffron infunderet Sherry, Sweet Vermouth og et strejf af Aprikos – og Marakesh Blazer – Datoer, Ron Zacapa Rum, Don Julio Reposado Tequila, Johnnie Walker Gold Label Scotch og chokolade Bitters serveret i en kobberkop.

Meget meget cool!

I dag udforsker vi verden af ​​Rosé Wine. Det bliver meget populært – især i disse varme australske sommermåneder. Fru Romance fangede dette bemærkelsesværdige skud af hver sidste dråbe Domaine de St Antoine, som vi fandt i vores lokale hvide vinbutik.

Her er vores hvide vin i månedens post: Rosé er den nye hvide.

Vores Ampersand -pude -dækning fra ilovelinen.com.au er ankommet. Vi blev forelsket i det, da vi så Nikkis fra stylingyou.com.au, så vi måtte have en af ​​vores egne!

I supermarkedet i morges ser jeg tilfældigvis på dette. Det er en ny pastaform, jeg ikke har hørt om før. Der er noget ved ordet ‘albue’, der ikke slår mig som særlig italiensk. Eller appetitlig!

Fru Romance og jeg går ud på en tur gennem Surry Hills i eftermiddag. Vi støder på Brooklyn Hide Bagel Cafe og stopper for en bid. Jeg har hørt blandede anmeldelser om dette sted, men jeg ser ikke rigtig negativerne som særlig fair.

Min braised svinekød bærer bagel er lækker, og fru R’s glutenfri røget laks BAGel er også fantastisk. Jeg mener, de er lidt dyre – især da de er modelleret på New York Bagels, som er ret billige, men jeg glædede mig over min.

Efter vores bagels fortsætter vi til Redfern til en bryllupsmesse. Ja, vi er allerede gift, men det er interessant at se, hvilken slags tilbehør og tjenester der er tilgængelige til din en masse romantiske dag.

Vi troede, at dette foto også passer til dagens han sagde, hun sagde Post om, hvordan man skaber en romantisk overraskelse.

Vi går hjem igen gennem parkerne og gaderne i Redfern og Surry Hills. Det er en fremragende dag i dag, og denne opfattelse minder os om vores tid i det sydlige Californien. Vi savner dig, San Diego!

I aften er vi rundt om vores venners sted i Balmain. De er ekstraordinære værter, og deres sted har en spektakulær udsigt over Sydney Harbor. Fru Romance sætter sig ind med en lækker Moet et Chandon Rosé Champagne, og jeg nyder en fantastisk Howard Park Riesling.

Det er næppe usædvanligt vores vins top hak ting: Vi er med ingen anden end St. Paul the White Wine Saint. Her er hvad han har at sige i vores hvide vin i månedens indlæg om Riesling.

Vi er i gendannelsestilstand i morges. St. Paul og hans charmerende kone, Sarah, passede så godt på os i går aftes, at vi påkalder det eneste, der kan trække os tilbage til at føle os menneskelige: Kinesisk Yum Cha! Dette er på Palace Yum Cha i Pitt Street, og det er ret godt.

Hvad du ikke kan se her er den dampede kinesiske broccoli, vi bestilte. Det er fordi vi bad dem om at tage det tilbage. Da det ankom, blev vi chokeret over at se servitrice stemple $ 9,95 -sektionen på vores kort. $ 9,95? Til broccoli? Jeg tror ikke det.

Uanset hvad, hvis du kigger et eller andet sted, er her vores indlæg om, hvor du kan finde Good Yum Cha i Sydney.

Vi fanger toget til Milsons peger i eftermiddag. Vi møder vores fantastiske venner og deres lille barn Henry. Det handler næsten den mest bedste dag i dag i Sydney. Parken på Milsons Point er ret travlt, denne Arvo, men udsigten og den fantastiske park med dens træer og nærhed til vandet er et fantastisk sted at tilbringe en søndag.

Hvordan tilbragte du din søndag?

Billeder af hr. Og fru romantik ved hjælp af Instagram: @Mrandmrsromance, @Hairromance og selvfølgelig @angrybastard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *