Microtel Inn Davao: Hvor skal man bo i Davao City (Splurge Option)


Den fattige rejsende havde altid ønsket at prøve Microtel. En af grundene var, at mange af deres grene var nybyggede, og jeg elsker bare, hvordan de placerer sig på markedet-budgethoteller, der ikke føles low-end. Faktisk, da jeg planlagde en tur til Puerto Princesa, overvejede jeg alvorligt at booke værelser med dem. Desværre var de fuldt booked.

Jeg søgte på Davao lave omkostningshoteller online og fandt ud af, at vi ville bo på Microtel Davao til vores Extreme Adventure Tour. Jeg var meget mere end glad. Når alt kommer til alt, hvis deres tagline skal troes, er det “det samme fantastiske hotel overalt i dig går.” Men det er til en anden historie.

Billede fra deres officielle hjemmeside
Alligevel landede vi i Davao International Airport glat. Da vi kom ud af lufthavnen, ventede to mikrotelvogne allerede på os. Fordi vi var et parti på 14, var 2 varevogne nødvendige. Turen var behagelig. Det tog ikke lang tid, før vi nåede til hotellet.

Da vi ankom, nærmede vi os receptionen og fik vores vigtige kort. (Ring til mig lavt, men kort er altid et plus for mig. Hihi. Jeg elsker hoteller, der bruger kort i stedet for de faktiske nøgler.) Vi blev tildelt værelse 127, gode for to personer. Der var to queen-size senge, en aircondition-enhed, et tv-sæt, kabel-tv og et personligt køleskab. På skrivebordet var nogle gratis Durian og Mangosteen Yema og Candies. Der var også en kande og glas vand. Fedt nok.

Velbelyste værelser! Kærlighed. <3 Hvad jeg kunne lide mange ved værelset var, at det var godt oplyst. Hvert lys har sin egen switch, så du kan vælge, hvilke dele af rummet, du ønsker at tænde eller holde i mørke. Toilettet var også rummeligt og ekstremt rent. Fire sæt badehåndklæder og ansigtshåndklæder ventede på os. Ved vasken var en-serverende tandpasta, shampoo og sæbe. Og selvfølgelig er der varmt vand !!! Personalet var også meget, meget høflig og hjælpsom. Den første aften følte jeg mig ekstremt tørstig, jeg opfordrede til vand, og det blev leveret på kort tid. Konferencerum Konferencelokalet er også optimalt til små virksomhedskonferencer. Og jeg siger dig, deres glas vand selvreplenish. Nå, ikke rigtig, men fordi besætningen bare fortsætter med at fylde det med vand, hver gang de ser dem praktisk talt tomme, føles det som det. Airphil Express -medarbejdere: D Hvad jeg elsker mange var dens placering. Selvom adskillige rejsende ville hader ideen om, at det ikke var i byens centrum eller i centrum, er det tæt på lufthavnen. Der er også så adskillige restauranter rundt om i området, der spænder fra McDonalds og Tapsi (på tværs af gaden), Yellow Cab (ved siden af ​​det) og det schweiziske deli (ned ad blokken). Der er også en fordelbutik i nærheden. En del af pakken var morgenbuffet i to dage. Maden var bare okay, men tjenesten var enestående. Flere forslag på YouTube ⬇ Relaterede indlæg: Anmeldelse: Bagobo Beach Resort på Panglao Island, Bohol Casa Linda Inn: Hvor skal man bo i Puerto Princesa, Palawan, Filippinerne Jeg fandt min barndom på Casa San Pablo: Laguna, Filippinerne Hotel Maya: Hvor skal man bo i Culion, Palawan, Filippinerne Tameta Pension House: Hvor skal man bo i Coron, Palawan, Filippinerne Hvor skal man bo i nærheden af ​​Clark: Top 10 hoteller Misibis Bay Resort: Top ting at gøre Liste over dot-akkrediterede hoteller og resorts i Davao City

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *