Sådan dukker du op i Bangkok


Adventurous Kate består af tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, vil jeg kompensere uden ekstra omkostninger til dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Den allerførste gang jeg landede i Bangkok tilbage i 2010, gjorde jeg hvad som helst forkert.

Jeg var så ophidset, jeg kom ikke mig tæt på rutinen, før jeg ankom.

Selvom jeg viste mig tæt på midnat, sov jeg på den sidste flyvning der.

Jeg leverede min gæstehusadresse skrevet på thailandske til min chauffør, men han kunne ikke opdage det så godt som skulle fortsætte med at stoppe såvel som at spørge folk, hvor det var.

Jeg valgte et gæstehus med et vinduesfrit rum, der i det væsentlige var en dobbeltseng med yderligere to meter areal omkring det. Ingen forretninger. Ingen wifi. Ingen aircondition. Ikke engang et øverste ark.

Jeg sov ikke et blink hele den allerførste nat såvel som generelt twiddled mine tommelfingre indtil kl. 06.00, da jeg regnede med, at det var et socialt acceptabelt tidspunkt at gå til nogle templer.

Jeg sov et par timer om eftermiddagen den allerførste dag – såvel som ikke sov et blink den anden nat. Derefter fik jeg en grim kølig på grund af søvnmangel samt gik glip af nogle sociale sammenkomster.

Her er jeg på min allerførste dag i Bangkok i 2010. Jeg var et rod, men jeg var så glad for bare at være der.

Her er jeg på min allerførste dag i Bangkok i 2015. På dette tidspunkt gik min tiende til Bangkok, jeg havde min ankomst ned til en videnskab.

Her er nøjagtigt, hvordan man gør nøjagtigt det samme, når du rører ved Bangkok:

Juster dig selv til tidszonen forud for tiden.

Indrømmet, dette er meget hårdt fra østkysten i USA, hvor vi normalt er på en 12-timers tidsforskel. Men alt hvad du kan gøre for at få dig selv noget bedre til Thailands tidszone vil have dig i meget meget bedre form, selvom det indikerer, at du sover færre timer.

Slå ATM op.

Du kræver ikke at få penge før din rejse – bare slå ATM’en op i flyverminalen, så snart du lander.

Du ønsker ligeledes måske at gå til en 7-11 samt købe en flaske vand, så du kan bryde en stor regning.

Få en taxa fra lufthavnen.

Når du dukker op i Bangkok, er mulighederne for at være udmattet såvel som parat til bare efterår i sengen. Dette er en begivenhed, der garanterer at betale for en taxa, selvom du er backpacking såvel som at prøve at spare penge.

Lufthavnens taxaer er indstillet, så du vil blive opkrævet en målerhastighed. Husk, at afhængigt af hvor du skal hen, vil nogle bilister tilbyde at tage dig ved hjælp af motorvej, hvilket vil koste dig yderligere vejafgifter, som du vil kræve at betale, når du går med bompengestanden.

Få din indkvarterings navn såvel som adresse klar, såvel som at finde ud af det på Google Maps.

Da jeg først kom til Bangkok, blev jeg chokeret over nøjagtigt, hvor ofte taxa -bilister ikke ville have noget koncept, hvor min destination var. Det er langt fra London, hvor taxa -bilister er nødvendige for at huske hver gade i byen!

Det er et fantastisk koncept at have adressen skrevet på thailandske ud over engelsk – men det er endnu meget bedre at få det gemt på Google Maps.

Tjek ind på et meget behageligt hotel eller gæstehus.

Hvorfor et behageligt sted? Da du vil være udmattet såvel som at sove på underlige timer i de næste par dage. At have et fantastisk sted at bo kan gøre en så stor forskel. Jeg boede på Amari Watergate – meget mere om det nedenfor.

Tag melatonin ideel, inden du går i seng.

Jeg begyndte først at købe melatonin, da jeg fløj fra Boston til Sri Lanka sidste år, og forstod, at jeg ville have en hektisk rutine såvel som ikke ville have high-end at gå i mit eget tempo.

Melatonin er et naturligt supplement, der hjælper din krop med at anerkende, at det er sengetid. Det er finest at tage det cirka en time, før du går i seng, men jeg opdager, at det påvirker mig inden for ca. 30 minutter.

I det allerførste et antal dage skal du tage melatonin om natten – det vil hjælpe dig med at slå jetlag hurtigere. Du kan få det på Amazon.

Gå på en typisk rutine så snart du kan.

Undgå at slappe af! Tro mig, det er meget bedre at gå i seng kl. 21:00 samt sove indtil kl. 04:30 end at tage en middagstid. Da du så snart du begynder at nappe middag, falder du i søvn midt på eftermiddagen hver dag.

Hent et SIM -kort.

Jeg tager altid til Siam Paragon, et avanceret købscenter nær Siam Square, samt går til AIS-butikken. AIS leverer et par af den allerbedste beskyttelse i Thailand, har fantastiske dataplaner, såvel som de er brugt til at hjælpe udlændinge i denne butik.

Husk ikke at medbringe dit pas! Det er nødvendigt at få et SIM -kort.

Gå enkelt på maden, hvis du har en følsom mave.

Da jeg først dukkede op i Asien, gik jeg vegetarisk i de allerførste dage såvel som langsomt lindret til at spise kød. Det kan være nødvendigt at gøre nøjagtigt det samme, hvis du er ængstelig over maden. Bliv altid med flaskevand også!

Forkæl dig med masnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *