Mine foretrukne naturlige vidundere over hele verden


Adventurous Kate indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på e -mail

Denne uge er #Frifotos -temaet “Earth Day.” Efter at have tænkt lidt, besluttede jeg, at den bedste måde at eksemplificere dette tema på ville være at vise fotos af mine foretrukne naturlige vidundere over hele verden.

Jeg håber, at de kommende generationer fortsat holder disse vidunderlige steder beskyttet.

WADI RUM, Jordan – Denne ørken slog mine sokker af. Jeg vidste, at det ville være godt, men jeg forventede ikke at være Agape næsten hele tiden, så privilegeret, at jeg faktisk stod midt i det.

De tiroliske alper – vandreture gennem disse bjerge uden for Innsbruck var en af de mest fysisk beskatning af ting, jeg nogensinde har gjort, men det var det værd for udsigt som dette.

Thailands Andaman -kyst – set her fra Phranang Beach, Railay, i Krabi -provinsen. Kom til denne strand, så forlader du med postkortbilleder. Især i den lave sæson.

Shetland – Det hele! Denne dobbelte strand var sandsynligvis det mest imponerende sted, vi så i øhavet.

Cappadocia, Tyrkiet – Endnu en gang er det et af de steder, du har brug for at se for at tro. Du kommer ud i markerne og er pludselig klar over, at de er meget, meget større end de ser ud.

HALONG BAY, Vietnam – Jeg husker måske Halong Bay for det meste for at være placeringen af det største partikruise på jordens overflade, men det er et så smukt sted og fortjener sin anerkendelse blandt verdens største vidundere.

White Sands National Monument, New Mexico, USA – Dette er et sted i Amerika, der ikke får så meget anerkendelse som det burde, men du vil ikke fortryde at have taget dig tid til at besøge.

Dødehavet, Jordan – endnu et ikon for Mellemøsten, delt af Jordan, Israel og Palæstina. Jeg kan huske, at jeg var bedøvet, da jeg gled ud i Dødehavet og indså, at jeg kiggede over havet ved Bethlehem!

Snowdonia National Park i Wales. Fra det øjeblik, du krydser ind i Nord Wales fra Chester, ændrer landskabet sig og bliver næsten blændende smukt. Det er utroligt, hvor pludselig det er. Den walisiske trak den linje godt.

Og til sidst Bolaven Plateau i det sydlige Laos. Så langt fra alt i verden og meget under radaren, men ikke længe.

Ikke alle de naturlige vidundere, jeg har set, er her. Jeg har ikke fotos fra mine barndomsture til Grand Canyon og Niagara Falls.

Og denne liste får mig til at tænke på de naturlige vidundere, jeg vil besøge mest: Antarktis, Arktis, Salar de Uyuni i Bolivia, Sossuvlei i Namibia, Palawan på Filippinerne, Galapagosøerne og alt i New Zealand. Bare til at begynde med.

Jeg kommer dertil.

#Frifotos er åben for alle. For at se flere fotos fra alle andre skal du følge #Frifotos på Twitter.

Hvilket foto er din favorit?

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *