En frø ved navn Woman Gaga: Australiens dag i Hanoi


Adventurous Kate inkluderer tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, vil jeg kompensere uden ekstra omkostninger til dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

I dag er Australia Day – såvel som jeg gerne vil ønske en ekstremt glad Australiens dag til mine elskede australske læsere.

Denne gang sidste år var jeg i Hanoi, Vietnam, samt fejrede Australiens dag for allerførste gang … på en virkelig markant måde.

Jeg boede på de fremragende Hanoi -backpackere, hus til et af de allerbedste hostel tilfredse timer i verden. Kl. 17:00 hver aften føles det som om enhver backpacker i byen kommer lige så meget som Hanoi Backpackers Bar. I denne by, hvor du kan opdage Bia Hoi (billig vietnamesisk øl) til 12 cent et glas, giver Hanoi -backpackere virkelig øl til helt gratis på søndage!

Et par dage efter at have dukket op i Hanoi blev jeg ekstremt syg. Efter fire dages ophold i sengen såvel som at spise intet, men baguetter såvel som bananer fra vandrerhjemmet, valgte jeg, at det var tid til at være et menneske igen. Jeg trak mig ovenpå til baren, identificeret for at socialisere. Det var Australiens dag, såvel som jeg hørte, at der ville være en fest.

Jeg kom til toppen såvel som så dette:

Har jeg drøftet, at Hanoi -backpackere er haft af australiere?

Hoo dreng.

Alle, uanset hvilken nationalitet de var, var dækket af australske flag -tatoveringer. Barbeque blev opsagt op og serverede burgere, der burde have været langt så velsmagende for at blive lavet i Vietnam, såvel som ølet flød!

Og jeg kom ind i ånden! Jeg kan godt lide australiere. Alle de australiere, jeg har tilfredse, har været yderst imødekommende såvel som venlige, så sjove såvel som altid op til en øl. De kan også godt lide at rejse, så godt du sandsynligvis opdager mindst en australsk hvor som helst du går rundt i kloden.

De fleste af de mennesker deroppe den dag var australske. Jeg blev pakket ind i det australske flag samt jublede landets eksistens på kort tid.

Og så endte det med at være tid til frø racing. Ja, den officielle begivenhed af Australiens dag på Hanoi Backpackers var racing -frøer.

Frøerne blev sat i en cirkel såvel som den allerførste, der hoppede ud, ville være vinderen.

Frøerne havde tal på dem, men det var ikke tilstrækkeligt – vi måtte også navngive dem. De fleste af de australske mænd havde navngivet frøerne efter sig selv, men de kom med et par forskellige …

Jepp. Vi havde en frø ved navn Woman Gaga.

Med det forstod jeg øjeblikkeligt, hvem jeg rodede til.

Og de var væk!

“Spring, kvinde Gaga!” Råbte jeg. “DU KAN GØRE DET! Bare dans! Lad musikken spille!”

Lady Gaga blev stille, ligesom mange af frøerne.

“Kom nu, kvinde Gaga!”

Lady Gaga kom ikke engang tæt på.

Men hun var stadig min froggie.

Ud af alle de landsbegivenheder, jeg har set over hele verden, forbliver min bisarre Australiens dag i Hanoi en, som jeg altid vil huske. Tatoveringer, øl, frøer såvel som alle.

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *