Hvordan jeg endte med at blive en succesrig rejseblogforfatter – mine smarteste beslutninger


Adventurous Kate indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, vil jeg kompensere uden ekstra omkostninger til dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Hvordan endte jeg med at være en succesrig rejseblogger? Det var bestemt ikke bevidst fra starten! Tilbage, da jeg begyndte eventyrlystne Kate i 2010, havde jeg ikke noget koncept, det var endda muligt at tjene penge med en blog.

For nylig tjekket jeg bogen Outliers af Malcolm Gladwell, hvilket forklarer nøjagtigt, hvordan specifikke individer endte med at få succes. Folk har en tendens til at tro, at strålende fører til succes – for eksempel endte disse udgiftsporte med at få succes, da han var så smart.

Men det er ikke det hele. Intelligens er en betydelig faktor. Så er vanskeligt arbejde. Det er dog tilfældigt – om det bliver født på det rigtige tidspunkt, har den rigtige baggrund eller koster år på et nyt tidsfordriv, der i sidste ende bliver en levedygtig karriere.

Bill Gates var klog såvel som arbejdet hårdt, men han havde ligeledes ubegrænset gevinst adgang til et computerlaboratorium som teenager – noget så usædvanligt på det tidspunkt, det var næsten hidtil uset. Dette gjorde ham i stand til at komme i langt mere computermetode end hans kammerater og give ham næsten uovertruffen oplevelse, da han etablerede Microsoft.

Efter at have læst dette begyndte jeg at tro på enhver begivenhed i mit liv, der satte mig i en omgivelse til at ende med at blive en succesrig rejseblogger. Efter lidt tænkning kom det i Fjern fokus. Det blev fortæret med et tidligt socialt netværk, der lærte dig nøjagtigt, hvordan du udvikler dit eget websted. Det var en professor, der bestemte min potentielle i mit allerførste semester på college. Det fik en af ​​de tidligste opgaver i det sociale netværk for et rejsefirma. Det flyttede til Europa hver gang, da markedet for rejseblogging var stærkest i Europa. såvel så langt, langt mere.

Da al denne info tilføjede på én gang, blev jeg flabbergastet.

Når man ser på mit liv, fra min fødsel til i dag, er det ikke kun overraskende, at jeg endte i denne karriere – det ser ud til at være uundgåeligt, at jeg i sidste ende endte med at være en ekspert rejseblogger.

Jeg havde et bemærkelsesværdigt hår, da jeg blev født.
En privilegeret indstilling fra fødslen (1984-nutiden)

Du kan ikke begynde at undersøge mit liv uden først at anerkende mit privilegium. Jeg voksede op hvidt såvel som katolsk i et middelklasse kvarter i Massachusetts med et fantastisk institutionssystem. Jeg voksede ikke op nogen steder tæt på velhavende, såvel som min ungdom var vanskelig på nogle måder, men jeg var general i en ekstremt privilegeret position.

Mit liv blev aldrig gjort vanskeligere på grund af min race, religion, seksualitet, kønsidentitet, økonomisk baggrund eller nationalitet. Som et resultat kom chancerne hurtigere så godt som ofte til mig så godt som jeg ikke behøvede at arbejde så vanskeligt som de fleste mennesker.

Det føltes ikke som det på det tidspunkt, især da jeg gik på college såvel som var omgivet af unge fra uanstændigt velhavende familier, men jeg anerkender nu nøjagtigt, hvordan mit privilegium satte mig op til succes.

Girl Reading Book (via Pixabay)
En intellektuel opdragelse med en geografi-besættelse (1989-1995)

Fra det øjeblik, jeg begyndte på skolen, forventedes jeg at udmærke mig. Dette svarede til at blive presset til at arbejde så vanskeligt som muligt såvel som at supplere mit skolearbejde med andre aktiviteter, som klaverundervisning såvel som konstant læsning. Drama såvel som musik var mine primære interesser; Jeg gjorde imidlertid sport var aldrig en dygtig eller entusiastisk atlet.

Jeg kunne ikke fortælle dig, hvornår min geografiske fascination begyndte – jeg kan ikke huske, at den nogensinde ikke var der. Alt, hvad jeg forstår, er, at når jeg fik mine hænder på et kort, ville jeg gå tabt i det. Så snart vi fik aktiveret til at inspicere nonfiction -bøger i skolen, ville jeg lave en linie til 900 -tallet samt vælge en bog om et andet land hver uge.

Jeg havde en placemat med et verdenskort på det. Jeg blev fortæret med det, såvel som min husstand ville spørge mig om lande hver aften. (Min mor tog et foto af mig med placemat den dag, jeg delegerede rejser.)

Hvilken type unge var jeg? Jeg var den unge, der fik vanskeligheder med at forlade sin Etiopien-biblioteksbog på hendes efter-skole Math Magic-klasse. (Gud, jeg hadede den klasse. Jeg var den yngste unge såvel som den eneste pige.)

At blive skubbet akademisk er det, der gav mig min livslange arbejdsetik, såvel som min lignende til geografi voksede i sidste ende til en lignende for rejser.

At vokse op en drømmer (1989-2002)

Der er et Jack Donaghy -citat fra 30 Rock, som jeg elsker: ”Den allerførste generation kommer til dette land såvel som at arbejde med fingrene til knoglen. Den anden generation går på college såvel som producerer nye innovationer … den tredje generation af snowboards såvel som tager improv -klasser. ”

Min husstand har været i USA i lang tid, men jeg var et traditionelt tredje generations barn. Begge mine forældre var de allerførste mennesker inullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *