Hvor skal man tage de allerbedste billeder såvel som at se den ægte Stockholm


være i stand til at se Sveriges finansiering Stockholm med en lokal øje bringer denne allerede interessante by til live. Her er præcis, hvordan du kan se den ægte Stockholm – såvel som hvor jeg også kan få de allerbedste billeder!

Bragt til dig af Olympus

Vi var ikke så godt sikker på, hvordan vi skulle få det til at ske, men vi var usædvanligt bestemt. På en eller anden måde skulle vi opdage en metode til at komme fra Puglia i det sydøstlige Italien til Stockholm, hvis det var den sidste ting, vi gjorde.

De to lokationer-Puglia såvel som Stockholm-er omtrent så langt fra hinanden, som du kan få.

Geografisk er Stockholm såvel som Puglia som Nord såvel som South Poles of Europe. I sandhed bortset fra Reykjavík i Island er Stockholm en af ​​de fjerneste europæiske hovedstæder fra Puglia.

Kulturelt kunne du ikke få to meget flere forskellige steder. Begge folk er dejlige, imødekommende såvel som venlige, men æstetisk, sprogligt såvel som gastronomisk er de to ender af et spektrum.

Hvorfor var vi så opmærksomme på at komme fra den ene side af kontinentet til den anden?

Tilbage i 2000 tilfredsstillede fru Romance så godt som jeg tilfredsstillede vores ekstraordinære gode ven Ida.

Det var et af disse venskaber, der kom fra en så udfordrende kæde af andre mulighedsmøder såvel som venskaber, som, hvis du også tror meget på det såvel som de chancer for, at du nogensinde ville møde, ville du blive gal.

Men omkring 17 år senere, efter at have mistet kontakten såvel som – som min mor kan lide at sige: ”Livet kommer i metoden til vores fineste intentioner”, forbindede vi på Instagram igen.

Den næste ting vi ved, vi opholder os i hendes sensationelle Scandi Mid-Century Home i Stockholm med sin dejlige familie.

Og den næste ting efter det oplever vi Fika (den svenske kunst at spise kager, mens vi indhenter gode venner såvel som familie!) I en af ​​de mest fascinerende, mystiske nordeuropæiske byer med en lokal. Så godt som vi får et synspunkt, oplever mange besøgende aldrig.

Tjek vores video af højdepunkterne i vores guide til Stockholm her.

Hvor skal man tage de allerbedste billeder såvel som at se den ægte Stockholm

På denne rejse til Europa rejste vi med to af Olympus ‘OM-D Mirrorless-kameraer-OM-D E-M1 såvel som E-M5 Mark II.

De er de bedste rejsekameraer, da de er lette og lidt tilstrækkelige til at bringe rundt hele dagen, men de er ligeledes usædvanligt magtfulde såvel som alsidige. De skaber DSLR af høj kvalitet har dog fantastiske automatiske funktioner, der gør optagelse på farten lettere.

Tjek Olympus OM-D-sorten her.

Solsidan

En særlig forstad øst for Stockholm, Solsidan kan sammenlignes med Point Piper i Sydney.

Der er endda en tv -komedie med nøjagtigt samme navn. Finest udforsket med båd, så du kan lave en ønskeliste over de hjem, du gerne vil online i.

Saltsjöbaden

En anden sensationel forstad ved siden af ​​Solsidan, Saltsjöbaden angiver faktisk ”Salt Sea Baths”. Hurtigt let tilgængeligt fra Central Stockholm med bus eller tog, er der dejlige vandreture rundt om kysten.

Grand Hotel Saltsjöbaden er muligvis ikke så storslået som det, da var, men standardbadene er stadig et trækkort her. Stop til frokost på Holmen Kök & Bar også for en velsmagende svensk billetpris.

Fotografiska

Tag en pause fra at skyde for at opdage motivation i Fotografiska, Center for Contemporary Photography, der findes i den østlige del af Södermalm.

Med en betydelig række gallerirum er der ændrede udstillinger hele året rundt her. Rooftop Café har en fantastisk udsigt eller hovedet så meget som Fjällgatan -udkig ovenfor.

Långholmen

Når du går over Vasterbron Bridge, har du en fejende udsigt over Stockholm, men træder ned på LÅNGHOLMEN, så godt du vil opdage en miljøvenlig oase.

Øen udnyttede til hjemmet til et fængsel, som nu er et hotel. Der er ligeledes et par små strande lige her så godt som det er et fremtrædende picnicområde om sommeren.

Södermalm

Et af de sejeste kvarterer i Stockholm, du vil opdage fremragende udsigt ved vandet.

Det er sandsynligvis den mest hipster -del af byen såvel som har en bohemsk fornemmelse med vintage butikker såvel som caféer. Bare telefonopkald det söder, for at støj som en lokal.

Nytorget

Mens du tjekker Söder, skal du sørge for at se Nytorget. Dette var stedet for udendørs markeder er imidlertid nu et hipster-hangout for Al Fresco-barer såvel som caféer.

Det er et fremragende sted for Fika, det er den svenske kunst at spise kager, mens du indhenter gode venner såvel som familie. Jeg kan godt lide, at der er et ord bare til det!

Köpmanbrunken

I den gamle bydel Stockholm vil du snuble over så masser af fantastiske gadehjørner, men Köpmanbrunken er værd at finde.

Det sidestilles som “Merchant’s Slope” såvel som har en bronzeplak af staturen af ​​St George, der redder sin prinsesse fra dragen. Originalen er i katedralen Storkyrkan.

Gamla Stan

Gamla Stan, den gamle bydel, er som at gå med et levende middelaldermuseum. Det er her Stockholm blev etableret i 1252 såvel som du hurtigt kan gå tabt i brostensbelagte gader samt snuble over sensationelle scener.

Med katedraler, det kongelige palads såvel som Nobelmuseet, kan du gå tabt i dage på denne lille ø. Prøv såvel som at opdage Måren Trotzigs Grand, den mindste gyde, der kun er 90 cm bred. Ikke så godt FIKA, før du går!

Stortorg

Stortorg er det ældste torv i Gamla Stan, omgivet af disse berømte købmænds hjem samt hus til julemarkederne. Denne ganske firkant er en smule turist, men stadig værd at se for historien.

Se efter kanonkuglen, der sidder fast i hjørnet af nr. 7 – legenden siger, at det blev afsluttet ved den danske konge under Stockholm Bloodbath fra 1520.

Kungsträdgården

Kungsträdgården, “King’s Garden” forstås som Kungsan af de lokale. Denne spredte park, der går tilbage til middelalderen, holder udenfor showet om sommeren såvel som en skøjtebane om vinteren. Det er det bedste område for folk, der nyder med eksterne caféer overalt.

Bonus tip: Norrmalm

Gå til Tak Bar såvel som restaurant i Norrmalm samt opdag dig selv et område på tagterrassen. Ikke kun er et fantastisk sted at hænge ud, men du har udsigt over til Gamla Stan som denne.

Lokalbefolkningen som en tagterrasse. Selvom Tak (bogstaveligt talt ‘tag’ på svensk) sandsynligvis er det allerbedste i byen, taler det store antal tagterrasser såvel som spisepladser i Stockholm om en besættelse, vi også kan forbinde.

Tjek RooftopGuide.com for at inspicere de andre.

Hvordan man krydser kontinentet

Så hvad var sandsynligheden for, at vores rejse fra Puglia-den sydøstligste del af Italien-til Stockholm ville blive en simpel rejse?

Faktisk var det overraskende enkelt.

Og det er en rejse, vi anbefaler ekstremt.

Du kan flyve fra Brindisi verdensomspændende flyverminal direkte til Stockholms tertiære flykerminal Skavsta hver dag, såvel som det ikke engang er så dyrt. Bliv bare klar til en smule instruktørrejse ind i byen.

Læs meget mere om vores tid i Puglia her.

Vil du se meget mere af vores rejser såvel som madfotograferingstips? Klik her.

Har du nogensinde været i Stockholm? Har du en fotografering idé, du kan vise os for at få mest muligt ud af en destination? Hvad er den mest uforudsete, der forbinder fly, du nogensinde har haft? Fortæl os i kommentarerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *