Boganmeldelse – Lonely Planet’s Epic Road Trips of the Americas: Udforsk Americas ‘en masse spændende køreeventyr


, da min partner og jeg modtog Lonely Planets nye bog, “Epic Road Trips of the Americas” i posten The Mail The the Mail The the Mail The Anden dag tilbragte vi en times tid, der bare flippede igennem det, læste bits af det, tjekker billederne og talte om de masser af roadtrips i det, der lød sjovt og interessant. Vi fandt så masser af roadtrips at drømme om! Jeg føler, at det ville tage en meget uærlig og fundet ud af rejsende at endda komme tæt på at køre alle disse roadtrips, men den drøm er en del af det sjove.

Navigere indholdet

Bogen dækker ikke kun De Forenede Staters vejture, den dækker også Canada og Sydamerika (dermed “Amerika” i titlen). Nordamerika er den største del af bogen, der dækker 35 kapitler. I stedet for at blive organiseret efter region, som muligvis er intuitiv, organiseres indholdsafsnittet alfabetisk. Først troede jeg, at dette var et af de eneste problemer, der vedrørte i denne bog. Men så indså jeg, at det at ikke have indholdet organiseret efter region fik læseren til at være nødt til at gøre lidt mere søgning, gennemgå og opdagelse, som i sidste ende i en bog om roadtrips er en god ting! Bare for at give dig et antydning af, hvad jeg mener, handler den første post om et drev fra Vail til Aspen, Colorado. Dette særlige drev er ikke organiseret af A for Aspen, C for Colorado, V for Vail eller W for den vestlige region. Det er organiseret af A for titlen på kapitlet “Over det store kløft: Vail til Aspen (CO)”. En mindre bekymring.

Her er et eksempel på layoutet:

Kørselsvejledning
Start // Death Valley Junction
Afslut // stor fyr
Afstand // 160 til 280 miles (357 til 451 km), afhængigt af ruten.
Bedste tidspunkt at køre // vintertid og forår er ideel til at udforske Death Valley: Undgå varmen fra midtsommeren, hvis du kan. Hvor kan man bo // Gateway Towns of Furnace Creek eller Stovpipe Wells har en række indkvartering.
Hotideer // Hovedveje i Death Valley er brolagt, men for at udforske baglandske områder har du brug for en 4WD med høj clearance. Pakk ekstra gas, kontroller dit ekstra dæk og bær forsyninger bare i tilfælde af. National Park Service rådgiver, at du drikker mindst 1 gallon (4 liter) vand pr. Person om dagen om sommeren.
Mere info // www.nps.gov/deva

Road Trip Research

Det, der var meget mere tilfredsstillende, var at tjekke nogle af de roadtrips, vi havde taget, som vestkysten af ​​Maui, som påpeges som at ligne det dyreliv, der tjekker turen til at køre gennem Chile. Vi har elsket de masser af ture, vi har taget på Highway 101 mellem San Francisco og Seattle, påpegede i ”Giants Land of Giants: The Pacific Northwest”. Vi spekulerede på, hvorfor vi aldrig havde taget en road trip til rute 66 (“Just for Kicks: Route 66”) og tog en beslutning da og der, at vi skulle tage det drev en dag.

Jeg følte, at posterne var meget godt skrevet, selvom de manglede lidt detaljer. For eksempel nævner den førnævnte Pacific Northwest Drive specifikt Seattle og byen Forks og Ilwaco i Washington. Det springer over hver Oregon -kystby indtil Port Orford, der ligger på den sydlige Oregon -kyst, går derefter ud i Californien. Men hvis de havde tilføjet detaljer om ethvert smukt sted at stoppe, ville bogen være for tung til at hente.

Her er en udsigt i nærheden af ​​Cape skuffelse, som kun er et par miles fra byen Ilwaco påpegede i Pacific Northwest Drive. Du kan se ubegrænsede kæbeudslipende synspunkter som denne langs denne rute.

Hvert kapitel åbnes med en stor billedindføring om drevet og et lille kort over regionen. Der er et helsides foto, så nogle detaljerede fotos til at indstille scenen. Billederne har billedtekster, så du lader ikke undre dig over, hvad der vises, hvilket er rart. Det har grundlæggende kørselsvejledning. For Seattle til San Francisco siger det Start: Seattle og finish: San Francisco, men det inkluderer også detaljer som vintertidens kørsel er lidt trist (det er takket være regn og tåge), men du har fordelen ved vintertid at være hvalhal -Filmende sæson, og det nævner også sommeren er travlere med turister (hvilket også er helt sandt). Det antyder en restaurant at spise på i Astoria, Oregon, bowpickeren, en trawler vendte fisk og chipsplads, der ligger i nærheden af ​​Columbia River Maritime Museum og er bestemt værd at stoppe ved.

Der er også en “varm tip” til at stoppe ved San Frans’s It’s Tops for en “neon-and-jukebox-oplevelse.” Derefter er en side med “mere som denne” ture ved hjælp af kortere opskrivninger på tre ture, der på en eller anden måde ligner, som British Columbia’s Okanagan Valley, Windward Coast of Oahu og Cape Ann i Massachusetts.

Bestil din egen kopi

Turen appellerer til en række rejsende, fra romantiske pardrev til familiens rejser, som alle vil huske. Opskrivningerne er skrevet fra kompetencen hos en person, der faktisk har taget drevet, og hjælper dig med at kende Challenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *