Mission San Xavier i Tucson, Arizona


fandt omkring ti miles syd for den moderne dag Tucson, Arizona er den objektive San Xavier. Bygningen blev udviklet på ruinerne af den oprindelige mission og blev bygget mellem årene 1783-1797, såvel som den forbliver den ældste europæiske struktur i Arizona.

Grundlagt i en tid med Spaniens kolonisering af Nordamerika, blev målet udnævnt til ære for Francis Xavier, en af medstifterne af Society of Jesus, en mandlig religiøs menighed i den katolske kirke, der blev forstået som jesuittikkøb (medlemmer forstås som jesuitter). I dag har forbindelsen tjent kaldenavnet den hvide due af ørkenen.

Optagelse er gratis såvel som du kan tage enten en selvstyret eller docent-ledet udflugt med den primære kirke såvel som tilknyttede bygninger, der findes på det lille campus. Bemærk, at masse såvel som andre religiøse ceremonier stadig tager placering på objektiv San Xavier (konsulter denne side i timevis af drift såvel som arrangerede udflugtstider :).

For at opdage meget mere om bygningen såvel som nøjagtigt, hvordan den objektive, der blev ministeret til behovene hos sine sognebilleder, skal du begynde at se ved at nyde den 20 minutters film i San Xavier Plaza. Der er en gavebutik såvel som café her, ud over moderne toiletter. Vi checkede ud i en tid, hvor regionale leverandører oprettede madboder under rustikke træ markiser.

Bemærk effigy gravhaugen i baggrunden. Besøgende kan gøre den korte gåtur/klatre til stien, der cirkler om bakken såvel som at kigge ind i indgangen; Dekorative helligdomme er skåret ind i klippen.

Alt i alt er dette en stor chance for at opdage en smule sociale studier såvel som historie uden at køre såvel langt fra Tucson. Efterlad cirka en time for at se (længere, hvis du deltager i en turné). Glædelige stier!

Relaterede

6 Arizona Ghost Town road trip destinationer, når folk tror på Arizona Ghost Towns, Tombstone såvel som den populære shootout på O.K. Corral er sandsynligvis en af de allerførste ting, der vedrører tankerne. Sandheden er imidlertid, at “byen, der er så svært at dø”, stadig er godt befolket-hvilket ikke præcist kvalificerer den som en …
25. juli 2019in “Arizona”

50 Sjov såvel som gratis sommeraktiviteter i San Diegosan Diego vinder konsekvent “bedste husstandsdestination” af en grund. Der er faktisk noget lige her for alle, vejrforholdet er fantastisk, og se, der er 50 ting at gøre gratis. Det er en af vores families foretrukne road trip destinationer, fordi, lad os tackle det, det er varmt i Tucson om sommeren og …
17. maj 2009 i “Big Cities”

Bedste mementoer fra Tombstone, Arizonasouvenirs er den allerbedste del af enhver type ferie. Hvem har ikke T-shirts, skudt briller samt kofangerklistermærker i deres feriekollektioner? Vi begynder at udarbejde lister over de allerbedste mindesmærker på de områder, vi besøger. Velkommen til verden af kitschy feriehukommelser! Tombstone – Arizona i Mementos Sheriff Badges …
28. november 2015in “Arizona”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *