TNN: Præcis hvordan man rejser solo, dog aldrig virkelig være alene


hej alle sammen,

Har du nogensinde ønsket at rejse solo?

Bekymret for nøjagtigt, hvordan du får venner? tilfredsstille mennesker?

Bekymret for, hvis du bliver nødt til at bruge hele din tur på at tale med dig selv?

Det behøver ikke at være tilfældet!

Da jeg gik ud på min allerførste solo -tur, blev jeg fascineret af metodebudgetplanen Backpacking virkede som en passage. En skik til at producere en unik rejseoplevelse samt dele backpackerforståelse, der overføres fra rejsende til rejsende gennem mange år.

Jo …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Denne artikel er udelukkende til medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver besøgende som dig selv får adgang til til bonusblogindlæg. Medlemmer får ligeledes gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, får adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, specielle pengebesparende rejsemæssige rabatter samt mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af fordele til at gøre dine rejser billigere, men du hjælper os med at producere det dybtgående rejsemateriale, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end udgifterne til frokost!

Hvis du ønsker at få adgang til denne artikel (såvel som 100+ andre artikler med kun medlemsartikler) såvel som alle disse andre fantastiske frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus samt begynde at få mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *