TNN: Sådan gemmer man til en tur


Hej alle sammen,

Jeg ville dele en anden video fra en nylig nomadisk netværksbegivenhed. Denne handler om “hvordan man sparer til en tur”.

Med et nyt år (heldigvis) over os og en vaccine, der rulles ud over hele verden, kommer rejsen tilbage senere på året.

Når vi bliver jazzede og begynder at planlægge vores fremtidige tur, er vi nødt til at begynde at spare penge til det.

I denne præsentation viser jeg dig, hvordan du effektivt sporer dine udgifter og opretter et budget, som du kan holde dig til. Jeg viser dig …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Denne korte artikel er udelukkende for medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver læsere som dig selv adgang til bonustilbud blogindlæg. Medlemmerne får også helt gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, eksklusive pengebesparende rejsabatter og mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af frynsegoder til at gøre dine rejser billigere, men du hjælper os med at fortsætte med at skabe det omfattende rejseindhold, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end omkostningerne ved frokost!

Hvis du vil have adgang til denne korte artikel (såvel som 100+ andre artikler, der kun er medlem) og alle disse andre fremragende frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus og begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *