Air Vanuatu: Fakta og information under flyvning


De siger, at de mennesker, der bor i Vanuatu, et lille land beliggende øst for Australien, er de lykkeligste i verden. Det modtager en hel del turister, især fra nærliggende lande på trods af det faktum, at det er beboet af stammefolk klædt i træbarkbeklædning og græs nederdele. Måske er dette netop det, der gør landet mere interessant for rejsende.

For at rejse til Vanuatu bliver du nødt til at rejse med fly enten til dens hovedstad, Port Vila eller til Luganville. Flyselskaber, der flyver til landet, inkluderer Air Vanuatu, Qantas, Aiscalin, Pacific Blue og Flysolomons. Det største flyselskab med flest antal flyvninger til Vanuatu er imidlertid Air Vanuatu.

Air Vanuatu har spillet en vigtig rolle i landets turistindustri i de sidste to årtier. Det er flagbæreren af ​​Vanuatu med sit hovedkvarter beliggende i Bauerfield International Airport i Port Vila. Flyselskabet blev oprettet i 1981 kort efter, at Vanuatu blev et uafhængigt land.

Hvad er dækket i denne vejledning?

Destinationer
Underholdning under flyvning
Rejser med børn
Regelmæssige rejsende
Business Class

Flere tip til YouTube ⬇ Relaterede indlæg:

Destinationer

Air Vanuatu driver et bredt udvalg af indenlandske destinationer i landet, herunder:

Malampa: Ulei (Ulei lufthavn), South West Bay (South West Bay lufthavn), Paama (Paama lufthavn), Norsup (Norsup Airport), Lamap (Malekoula Island Airport) og Craig Cove (Craig Cove Airport).

Penama: Walaha (Walaha lufthavn), Sara (Sara lufthavn), Longana (Longana lufthavn), Lonorore (Lonorore Airport), Redcliffe, (Redcliffe Airport) og Naone (Maewo-Naone Airport).

Shefa: Valesdir (Valesdir lufthavn), Tongoa (Tongoa lufthavn), Lamen Bay (Lamen Bay Airport) og Émaé (Siwo lufthavn).

Tafea: Tanna (White Grass Airport), Ipota (IPOTA Lufthavn), Futuna Island (Futuna lufthavn), Dillon’s Bay (Dillon’s Bay Airport), Aniwa (Aniwa lufthavn) og Anatom (Anatom Airport).

Torba: Torres Islands (Torres lufthavn), Sola (Vanua Lava Airport), Mota Lava (Mota Lava Airport) og Gaua (Gaua lufthavn).

Det har i alt 29 indenlandske destinationer. Internationalt flyver det til seks forskellige ruter, herunder New Caledona, New Zealand og Australien.

Underholdning under flyvning

På internationale flyvninger giver flyselskabet rejsende med lydunderholdningskanaler med lejlighedsvise reklamer om steder at besøge og se i Vanuatu, hvilket giver forfriskende ideer til, hvordan du kan nyde din ferie.

Rejser med børn

Hvis du rejser med børn, giver Air Vanuatu også underholdning under flyvning til unge. De holder unge rejsende besat, hvilket giver forældre mulighed for at nyde flyvningen med deres børn.

Regelmæssige rejsende

Internationale rejsende tilbydes med fuld måltid og drikkevarer, mens der tilbydes lette måltider til indenlandske rejsende. Der serveres ikke alkoholholdige drikkevarer, og der leveres ingen puder, tæpper eller rekreative sæt. Sædehøjden er på 30 til 31 tommer. Der tilbydes en bagagegodtgørelse på 23 kg til enhver passager.

Business Class

Hvad angår gæstfrihed under flyvning, er der ikke noget specielt ved deres besætningstjenester. De er dog i stand til at opretholde venlig gæstfrihed over for rejsende. For dem, der ønsker at have en mere behagelig flyvning med en større benplads og ekstra tjenester, giver flyselskabet en 8-sædet forretningsklasse i hvert af deres fly. Rejsende i forretningsklasse modtager komplementære drikkevarer, snacks og gennemfører fem retters måltider serveret med vin eller champagne. Puder og tæpper leveres, og sædehøjden er på 39 tommer. Rejsende i forretningsklasse tilbydes også med en bagagegodtgørelse på 30 kg.

Flere tip til YouTube ⬇

Relaterede indlæg:

8 insider -tip: Sådan bookes Piso Fare -flyvninger med succes

Cebu Pacific Promo & Piso Fare: Sådan booker du med succes

El Nido Tour A vs Tour C: Hvad kan man forvente, hvilket er bedre?

Siem Reap, Cambodja: Budgetrejseguide

Sådan undgår du at blive aflastet: Krav til lufthavnsindvandring

Philippine Airlines: Liste over operationelle flyvninger til juni 2020

Liste over operationelle lufthavne på Filippinerne: Fra den 17. juli 2020

Cebu Pacific: Liste over operationelle flyvninger til juli 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *