10 Ikoniske San Francisco -destinationer


Når det kommer til at besøge ikoniske destinationer i San Francisco, kan listen blive ret lang. Vi er indsnævret listen til ti steder, du skal besøge i byen.

Golden Gate Bridge er på egen hånd den mest ikoniske attraktion i San Francisco. På niveau med Eiffeltårnet i Paris eller Colosseum i Rom er Golden Gate Bridge kendt over hele verden, og det er et absolut must at besøge. Du kan køre på tværs, gå på tværs eller begge dele, men gå ikke glip af et besøg på broen under din rejse.

Spar op til 49% på San Franciscos Muni og 4 andre attraktioner med CityPass. Shop nu!

Alcatraz Island og fængslet, der ligger på det, er også San Francisco Legends. En tur til øen inkluderer en vidunderligt kurateret guidet lydturné. Reservationer til turnébogen op uger i forvejen, så sørg for at planlægge forude og reservere dine billetter inden din rejse.

San Franciscos svævebane er ikke kun til turister. De er en fantastisk måde at komme rundt i den kuperede by, og mange beboere bruger dem til at krydse byen. Du kan fange en tur fra en af ​​svævebanens vendinger, men hvis du vil undgå de lange linjer, skal du gå op et par blokke og fange dem ved de mange stop, de foretager langs deres rute.

Beliggende langs Alamo Square Park er de berømte malede damer, viktorianske hjem. Fremhævet i adskillige film og tv -shows er de sandsynligvis mest anerkendt fra åbningskreditterne for tv -showet, Full House. Turbusser har ikke lov til at køre i dette kvarter, så hvis du vil se dem, bliver du nødt til at køre dig selv eller tage offentlig transport.

Haight/Ashbury er sandsynligvis mest synonym med kærlighedens sommer. Sommeren 1967, da unge mennesker slipper deres hæmninger og startede, hvad der ville blive en social bevægelse, der stadig er til stede i mange aspekter af samfundet i dag. Kvarterets frie spændende natur lever stadig og godt og afspejles i de eklektiske butikker og restauranter, der ligger på gaderne.

Ghiradelli Square var engang hovedkvarteret for Ghiradelli Chocolate Company. Konverteret til detailbutikker og restauranter i 1960’erne, det er nu et fantastisk sted for en is -sundae og en spadseretur gennem historien.

Lombard Street er udråbt på den Crookedest Street i verden. Selvom dette ikke er nøjagtigt sandt, er Vermont Street i kvarteret Potrero Hill faktisk mere skæv, Lombard Street, mellem Hyde og Leavonworth er stadig værd at besøge. Det er brolagt med smukke røde mursten og kommer til live med smukke hortensiaer i fuld blomst om sommeren.

I betragtning af shoppingmekkaet fra San Francisco, Union Square og det omkringliggende område er stedet i byen til at forkæle sig med en vis detailterapi. Tøj, legetøj, sko, hus varer, du navngiver det, du kan finde det her. Kortet efter de stævner, der blev afholdt her til støtte for Unionens hær under den amerikanske borgerkrig, er selve pladsen nu et dejligt sted at få en kaffe og slappe af efter en lang dag med shopping.

Selvom det ikke er nøjagtigt et sted, du kan besøge, er Transamerica Pyramid bestemt den mest genkendelige skyskraber i San Francisco Skyline. Et besøgende center og gavebutik er placeret på Plaza -niveau på 600 Montgomery Street, men ellers er bygningen kun tilgængelig for lejere.

At nå Skyward på toppen af ​​Telegraph Hill er Coit Tower. Tårnet, der blev bestilt som et mindesmærke for Lillie Hitchcock Coit og betalt af hendes ejendom, kommanderer skyline ret øst for kvarteret North Beach. En tur til toppen giver betagende panoramaudsigt over byen og San Francisco Bay.

Der er mange flere attraktioner, kvarterer og udsigter at besøge under en tur til byen. Under vores tur brugte vi San Francisco CityPass til at ride på de ikoniske kabelbane og til indgang til flere attraktioner, der ikke var inkluderet på denne liste. Du kan tjekke den historie her.

For mere information om planlægning af din egen ikoniske San Francisco road trip, skal du konsultere Sanfrancisco.travel eller tjek nogle af de sejeste hoteller i San Francisco for at gå sammen med dine seje destinationer.

Ashley Jorgenson er en deltidsindretningsarkitekt og fuldtids mor, der nyder at skrive om rejser. Hun er en indfødt californisk, hun bor nu i det nordvestlige stillehav med sin mand og to børn. For mere fra Ashley, kan du besøge hendes blog på www.seeash.com.

Pin til senere:

Glade stier!

Relaterede

Road Trip til Oakland og San Franciscoi tog for nylig en road trip med min 12-årige søn fra Eugene, Oregon til Oakland, Californien for at besøge en ven. Min ven havde brug for en bil, og jeg havde tilfældigvis en, jeg ikke længere kørte, så det virkede som det perfekte tidspunkt at gå på et drev, besøge min …
30. december 2019in “Californien”

Ikonisk Seattle -ferie, hvis du kun har en weekend i Seattle, Washington med din familie, skal du sørge for at besøge følgende ikoniske steder: Space Needle er til Seattle, hvad statuen af ​​frihed er for New York, Golden Gate Bridge er til San Francisco, Eller buen er til St. Louis …
15. februar 2016 i “Big Cities”

Topnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *