2016: Et år i evaluering


En mere fuld road trip -sæson gik lige her på roadtrips for husholdninger, såvel som det er tid til at vise på vores eventyr, de stier, vi rejste, såvel som de mennesker, vi tilfredse undervejs .

Denne gang sidste år satte jeg et mål at offentliggøre otte til ti nye historier månedligt i året. Jeg er glad for at angive, at denne post opfylder det selvpålagte engagement såvel som i processen, jeg har håndteret for at komponere om en masse af vores verdensomspændende rejse ud over at øge materialet for resten af ​​landet. I tilfælde af 100 -års jubilæum for vores nationalparker producerede jeg et sted for National Parks Material såvel som tilbyder nogle generelle henstillinger for turplanlægning for at få dig til at gå på din egen legendariske road trip.

En stor del af vores rejse i år centreret omkring at tjekke vores nye hus specificere (Oregon) med ture til Washington såvel som Californien. I maj rejste jeg med Idaho, Wyoming, såvel som South Dakota, hvor jeg boede på Americinn Hotels som en del af #inntowin -kampagnen. Denne oplevelse tog mig med Yellowstone National Park, Craters of the Moon National Monument samt Preserve, Grant Teton National Park samt (min favorit) The Hot Springs in Thermopolis.

Ud over dette rejsesite fortsatte jeg med at indsende mange tryk såvel som på internethistorier til gruppeudflugtsmedier, skrev et sjovt stykke til Travel Oregon, samt foreslog en 48-timers rejseplan i Eugene, Oregon på roadtrippers.com ( Se hele listen over skamløs selvpromovering på Juliehenning.com). I september gik jeg til VEMEX -seminaret for første gang såvel som håber at opdage mig selv tilbage i Europa i de næste par år. Hvis du har planer om at gå til TBEX i Hunstville, Alabama, skal du slå mig op!

For 2017 er min plan at komponere meget mere rejsebaserede historier med fokus på, hvad der tænkes om “turnerende veje.” Tro Californien 1 Highway Discovery Route eller hvad man skal gøre mellem Ashville såvel som Nashville. Vi vil gerne vende tilbage til New England (Tip Tip: Kontakt os) ud over de sydøstlige stater (verdens største pistacie eller bust!). Jeg vil ligeledes introducere dig til et par af mine foretrukne mentorer; Blændende forfattere med millioner af miles rejste mellem partiet.

Er der noget sikkert, du gerne vil tjekke ud på roadtripsforfamilies.com? Send os en e -mail eller efterlad en kommentar nedenfor.

Ellers glædede spor såvel som glade nytår!

Relaterede

Top 10: Finest Road Trip WebsitesRoad Trip -sæson er over os såvel som masser af mennesker bruger rejsewebsteder såvel som blogs til at planlægge deres sommerferie. Mens vi gør vores fineste for at foreslå en bred vifte af familievenlige destinationer, restauranter, parker, festivaler samt indkvartering, forstår vi, at mange andre rejsesider sigter mod det nøjagtige samme mål. Faktisk vi …
27. maj 2016in “Top 10”

Sådan tjekker de amerikanske nationalparker: Solide anbefalinger fra erfarne husholdningsrejsebloggers Hvis du har planer om at gå til en af ​​nationalparkerne spredt i hele USA, American Samoa eller Jomfruøerne, skal Hvis din park (er) er på listen. Skrevet af et par af de mest erfarne husholdningsblogforfattere såvel som journalister fra …
3. juli 2015in “Nationalparker”

Gæstepost: Top 5 husholdningsrejsture, der ser ud til et ferieområde, der ikke bryder banken? Vi bad Dan Weisman fra Flipkey.com, et førende websted for ferieudlejning, om at give os nogle anbefalinger om destinationer, der er biltur værdige, fantastiske for husholdninger såvel som sjov at besøge.
13. juli 2011in “Indkvartering”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *