Sådan esses stranden og forbliver sikker i sommer


strandtid er så meget en del af den australske sommer. Men at holde sig sikker og glad er vigtigt. Her er nogle af vores foretrukne ting at tage til brændingen og vores bedste strandtips plus råd fra Bondi Rescue’s Anthony ‘Harries’ Carroll.

Jeg drømmer om de varme sommerdage, hvor himlen er en blå, der fortsætter for evigt. Det første syn på stranden, når du kommer til kysten.

Snebunden af ​​sandet og lugten af ​​havet, lyden af ​​brændingen og saltet på brisen. Det er strandens poesi; Summerens strofer.

Men på trods af dens skønhed og din egen begejstring skal du huske, at selv stranden ikke er uden dens farer.

Christina og jeg elsker at tilbringe tid på stranden, så vi troede, at vi ville dele nogle af vores foretrukne måder, vi får mest ud af vores tid der.

Vi har også fået nogle tip og råd fra Bondi Life-Saver Anthony ‘Harries’ Carroll of Bondi Rescue-berømmelse.

Bedste strandspidser – Sådan esses stranden og forbliver sikker

Sand behøver ikke at komme overalt

Det er den af ​​faldgruerne på stranddage: den allestedsnærværende sandgrop, når du er hjemme efter ansigtet. Uanset hvor hårdt du ryster det håndklæde af, er der altid noget, der lurer i spalter uset.

Men Tesalates tekniske håndklæde har afsluttet alt det for os. Sand glider denne håndklels overflade som teflon, men den er stadig utrolig absorberende. Faktisk regner producenterne, at det kan opsuge over en liter vand!

Det er også kompakt og foldes væk lille, og det er også letvægt … når den ikke er fuld af en liter af havet. Imponeret? Vi er.

Håndklæderne findes i en række farver og design. Vores favorit – denne – kaldes dønningen.

Du har ikke brug for en større båd

Med tilsyneladende flere hajangreb, der sker omkring Australien end nogensinde, synes jeg det er temmelig normalt at undre dig over, hvor sikker du er i havet. I virkeligheden er oddsene meget til din fordel.

Men for ægte ro i sindet har du brug for en Sharkbanz.

Strem en af ​​disse fantastiske haj afskrækkende til din ankel eller håndled og svøm sikkert i den viden, du har banebrydende tech på din side.

De arbejder ved at sende en stærk magnetisk frekvens, der gør nærheden til dig meget ubehagelig for de følsomme små spids rovdyr. At forstyrre de elektromagnetiske miljøhajer bruger til at jage og navigere, Sharkbanz skaber et kraftfelt omkring dig.

Hvis du ikke tror på mig, så tjek de test, der er blevet udført her.

Og det, vi kan lide ved Sharkbanz mest af alt – bortset fra at redde os fra at blive agn mad – er hvor bæredygtige de er. Sharkbanz er ikke-forurenende, skader ikke hajerne eller andre sæler og behøver ikke engang genopladning, så deres kulstofaftryk er næsten ikke-eksisterende.

Hold fantastiske og hydreret

Jeg har altid hadet at lugge store tunge isbokse og eskies rundt, men overophedning og dehydrering kan ødelægge en fantastisk dag ud. Vi elsker, hvor bærbare køligere poser er, og der er nogle vindere på markedet nu.

De er lette og foldes fladt, når de ikke er i brug, så de er endnu lettere at komme tilbage i bilen i slutningen af ​​din dag på stranden.

Noget som denne køligere taske fra Bagboy, der passer til et dusin drink dåser, er optimal for en dag på stranden. Selvfølgelig kan du sætte andre ting i det end drikkevarer. Jeg prøvede bare at give dig lidt skala.

Endnu bedre er den 30-liters kølerpose fra overbord 100% vandtæt og holder is som is beregnet til op til 24 timer, så fantastiske drikkevarer og frisk mad burde være en tur i parken … for ikke at sige en dag på stranden.

Nøglen til en god dag

Den hule, syge følelse indeni, når du er klar over, at dine nøgler mangler strimler glade stemninger som en Banksy -billedramme. Og nytteligheden ved at grave rundt i sandet i slutningen af ​​en dag ud tilføjer bare elendigheden.

Der er flere tekniske indstillinger omkring som denne vanddråbe Smart Finder, der klip til dine nøgler og giver dig mulighed for at spore det via din telefons Bluetooth. Det kan også fungere som en fjernbetjening til din telefons kamera, hvilket er en dejlig touch.

Det næste trin op er dette trådløse placeringsmærke fra Trufob, der bruger en proprietær sporingsapp via din telefon. Appen kan understøtte op til 5 forskellige FOB’er med forskellige alarmer for hver.

Men for den ultimative ro i sindet med dine nøgler elsker jeg KeySmart Pro, der har en indbygget GPS -tracker, der fungerer gennem den gratis flise -app. Det betyder, at du kan gå direkte til dine nøgler uden at sile sand som en vanvittig guld-panner.

KeySmart Pro kan også holde op til 10 nøgler og leveres med et flaskeåbner tilbehør, et LED -flashlys og en funktion, der også kan hjælpe dig med at finde din telefon, som er et smart symbiotisk touch, er det ikke?

Og hvis alt dette ikke gør din strandtid fantastisk …

Vi stillede ‘Harries’ Carroll fra Bondi Rescue -berømmelse et par spørgsmål om strandsikkerhed, og – da han er ambassadøren for Sharkbanz – nogle tip til at springe måltider over, hvor du er for at være det første kursus.

Hvad skal du gøre, hvis du bliver fanget i en rip?

Bliv rolig, flyd på ryggen, løft din hånd, hvis nogen er i nærheden og CAll for hjælp til en bestyrelsesrytter eller nogen med en flotationsenhed. Svøm aldrig på en ikke-patrullet strand.

Hvad er den største fejl, du ser folk begå på Bondi?

Folk lægger ikke solcreme på, og folk, der svømmer i rips eller uslebne forhold, når de ikke er stærke eller uddannede svømmere.

Er der en ting, du ønsker, at folk ville gøre mere på stranden for at holde sig selv i sikkerhed?

For dem at tage ansvarligt for deres egne handlinger.

Hvad er din yndlingsfunktion ved Sharkbanz? Hvornår er det bedste tidspunkt at bære en?

Favoritfunktion er, at det er så let at bruge – det er en del af mig. Jeg bruger det 90% af tiden, jeg er i vandet. Hvis du har en, skal du altid bære den.

Hvis du nød denne historie, skulle du også tjekke vores historie om, hvordan man ligner en lokal på stranden i Australien, og denne omkring 3 Sydney -strande, som kun lokalbefolkningen kender til.

Hvad er dine tip til at få mest muligt ud af din tid på stranden? Fortæl os i kommentarerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *