En eftermiddag i Portlands Oregon Zoo


fundet i hjertet af Portlands elskede Washington Park, Oregon Zoo er et 64 mål stort kompleks, der huser fem store displayområder såvel som over to hundrede typer fugle, pattedyr, krybdyr, amfibier , fisk såvel som hvirvelløse dyr.

Hjem til et af de mest markante elefantprogrammer i USA, børn såvel som voksne fra hele regionen venter spent på båndskæringen af ​​den avancerede Elephant Land Display arrangeret til november i år.

Mens zoologisk have er en fremtrædende felt-trip destination for institutionbørn i både Washington såvel som Oregon, tjekede vi zoologisk have som husstand i slutningen af ​​juli.

Som tidligere nævnt er zoologisk have grupperet i fem større displayområder: Asien, fantastisk nordvest, Stillehavsområder, Afrika, sårbar skov. Meget af oplevelsen er i skyggerne af løvfældende såvel som nåletræer (en stor lettelse fra både sol såvel som regn). Vi gik i urets retning, startende med det fantastiske nordvest. Hvis du har små børn eller børn i elementær alder, kan du bemærke, at mange af udstillingerne er interaktive såvel som på børneplan. Et mere “dejligt at have” er en zoologisk have afgørende, at når han indsættes i en af ​​de mange snakkasser spredt over grundene, spiller en registreret dialog om et specifikt dyrs opførsel, habitat, diætplan (osv.) – Zoo Secrets Run Run $ 2,50 såvel som er værd at omkostningerne (selvom bare for nyheden ved at opdage talebokse). Kontinuerligt hele dagen er keeperforhandlinger såvel som dyreaktiviteter. Vi dukkede også op sent på dagen for at komme til en keeper -tale (den sidste slutter kl. 15.00), men planlægger at drage fordel af denne gratis service på vores næste tur til Oregon Zoo. Ligeledes er det værd at bemærke Wildlife Online Raptor Show, der kører tre gange om dagen (10:00, 12:00, 14:00) fra Tiger Plaza.

En anden sjov zoologisk oplevelse er en tur på den netop ombyggede Zoo Railway. Den sidste togtur på dagen er kl. 17, men planlægger at komme i kø kl. 16.30.

En anden overvejelse for Summer Zoo -goere er Summertime Show -serien. Fundet mellem rovdyrene i Serengeti såvel som den fremtidige Elephant Lands -display er Oregon Zoo -scenen såvel som viser græsplæne. Tegning af nogle relativt enorme headliners (Moment of Tristh: The “Weird Al” Yankovic: Den obligatoriske verdensudflugt tilbydes allerede

Det er værd at bemærke, at der tilbydes showpladser efter et først til mølle-basis, såvel som at der er en proces til at gå til showet. Gates åbner kl. 17, så vi observerede en voksende linje af mennesker, der sad i deres gårdstole langs højre side af stien (fører op ad bakken mod den primære indgang). Mens der var masser af plads til alle, er en “bummer”, at det at få adgang til til Afrika -displayet er begrænset efter 16:00. Havde vi forstået, at dette ville ske, ville vi måske have været meget bedre starter i den modsatte retning i begyndelsen af ​​vores tur. Sådan er livet!

Det sande højdepunkt i vores gå til var at opdage om zoologisk have orientalske elefanter; især Lily, de nu to såvel som et halvt år gammel småbørn* født i Oregon Zoo den 30. november 2012. En zookeeper opstod for at være nede i den yderste ende af displayet såvel som svaret på mange af vores spørgsmål . Det er klart, at elefanterne glæder sig over sommerens shows (jeg håber, de kan lide det ulige Al -show!). Som du kan se, er de højt forventede elefantlande næsten total (læs om Zoo’s Elephant Lands-projekter, programmer samt bestræbelser her :). En sjov ting, vi observerede, var de informative indikationer for de forskellige bygningsenheder, der var indeholdt bag hegnene. For eksempel har vi lige her Loadum Dumpsis, ofte forstået som dumpbil. Elephant Lands Job er en af ​​en række forbedringsindsats, der startede i 2012 med et veterinærmedicinsk center såvel som pinguinarium. 2014 bragte den nye Zoo Railway såvel som Condors of the Columbia -udstillingen. Elephant Lands er arrangeret til at åbne i november i år, såvel som at se fremover Zoo -lånere kan forvente følgende: A New Education Center (2017), Polar Bear Habitat (2018), samt Primate såvel som Rhino Habitats (2020 ). Alt i alt havde vi en god eftermiddag i Oregon Zoo. Adgangsomkostninger er $ 11,50/voksen såvel som unge 3-11 er $ 8,50. Forskellige diskonteringspriser bruges til veteraner, folk, der dukkede op af offentlig transport, eller enhver individ, der tjekker den anden tirsdag i måneden. Du kan spare tid såvel som penge ved at få et årligt medlemskab og/eller købe dine billetter online. Enhver individuel, der kører deres eget køretøj såvel som parkeringspladser i Washington Park, kan forvente at betale $ 1,60/time (parkering kan være begrænset, især på en god sommerdag). Tjek alle detaljer såvel som fint udskrivning på denne side:

* Aproposnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *