Hvordan definerer du romantik?


For os rejser er en af ​​de mest romantiske ting, du kan gøre med din partner. Det er også en fantastisk test af dit forhold. Vi har fundet, at det at have den tid væk sammen har virkelig hjulpet os med at lære hinanden bedre at kende.

Vi var meget glade for at blive bedt om at bedømme Romance Category of Stayz årlige priser. Her er hvad vi besluttede.

Da Stayz henvendte sig til os for at være dommerne på deres mest romantiske spillested, så det ud til at være den perfekte pasform. Vi elsker at bruge Stayz. Når vi planlægger vores ture rundt i Australien, har de en enestående ressource af hjem og gæstehuse rundt om i landet.

Så meget som vi elsker at bo på hoteller, er der noget virkelig specielt ved at gå i weekender væk, hvor du kan foregive, at du bor et andet sted.

Hvad er din definition af romantik?

For os er romantik en blanding af stille luksus og privatliv. Vi går ikke også efter noget over toppen; Vi vil føle os afslappede, og vi kan også godt lide at have vores egen plads. Når det er sagt, kan vi ikke lide at hoppe rundt i et hjem, der er for stort til et par.

Selvfølgelig er placering også en stor faktor. Vi er softies for en fantastisk udsigt eller opholder sig et sted, der er på stranden eller i bjergene.

Endelig kan vi godt lide at se, hvordan stedet er dekoreret og designet. Dæmpede farver og behagelige, men alligevel elegante møbler vinder os altid over. Unikke bygninger fanger også øjet.

Selvom vi har en god idé om, hvad der gør et romantisk sted at bo, havde vi nogle reelle problemer med at finde ud af, hvem vinderne skulle være for romantikkategorien i dette års Stayz Awards.

Vi vil lykønske alle finalister, der kører nogle fremragende ejendomme.

Og vinderen er…

Det sted, der krydsede alle vores kasser og virkelig stod ud for os, er Thalia Haven i Tasmanien for dets unikke, dets privatliv, for det faktum, at det er helt væk fra nettet, og du kan virkelig komme væk og bare nyde tiden sammen.

Og bare se på det bad!

Thalia er også smukt beliggende på østkysten af ​​Tazzie langt nok fra nogen, der endnu er tæt nok til at Hobart til at blive isoleret, men ikke uhyggelig!

Ud over Thalia Haven, der tog den nationale pris, var der også statsvindere. Tjek dem her:

NSW: Glasshouse Rainforest Retreat, Woolgoolga.
QLD: Dell Stone, Currumbin.
SA: Castle Keep, Stirling.
Vic: The Estate, Trentham.
WA: Ionise, Yallingup.

Hvordan definerer du romantik? Hvad er det mest romantiske sted, du har opholdt sig? Tror du, at vi valgte den mest romantiske af partiet? Fortæl os i kommentarerne!

Billeder af fotograf Ray Joyce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *