Kameraudstyr: Rejsekameraer såvel som tilbehør til køb


Sidst opdateret: 11/12/20 | 12. november 2020

I dag fortsætter den ekspert professionelle fotograf Laurence Norah fra Discovering the Universe, sin femdelte serie om at tage meget bedre rejsebilleder. Talrige af jer ønsker at forbedre din rejsefotografering, så Laurence er lige her for at hjælpe os med at gøre netop det.

I dette indlæg går Laurence omfattende på nøjagtigt, hvordan man vælger det ideelle rejsevideokamera såvel som gear til din rejse.

Der er en tro på, at meget bedre fotograferingsudstyr vil svare til meget bedre fotografier. Selvom dette bestemt er situationen i særlige situationer, er sandheden, at det er den professionelle fotografs dygtighed, der gør hele forskellen. Et videokamera på pro-niveau i uerfarne hænder vil sandsynligvis resultere i dårligere fotos end dem, der er taget af nogen, der bruger en iPhone.

At vide nøjagtigt, hvordan man komponerer et fremragende billede, såvel som nøjagtigt, hvordan du bruger dit videokamera korrekt, er de to mange vigtige dele af at tage et fremragende foto, med selve videokameraudstyret kommer næste i betydning efter disse to.

Nogle gange gør Gear en forskel, især for omstændigheder såsom hurtigt bevægende emner, eller når der er mindre lys til rådighed, i hvilken situation du kan kræve et videokamera med en større sensor eller en linse med en større blænde. Dette er grunden til, at du ofte ser sport eller bryllupsbegivenhed, som professionelle fotografer bringer så dyre udseende udstyr.

Men for dit typiske rejsefotografi vil gearet ikke være den afgørende faktor. Det er snarere vigtigt at få det bedste gear til dig, dit budget såvel som dit kvalifikationsniveau.

Hvor mange penge vil du bruge?

Der er ingen grund til at omkostnings tid til at se på gear, der ikke er i dit budget. Sæt dig selv en budgetplan, før du begynder, såvel som ikke ikke husker at element i linser, hukommelseskort, reservebatterier, filtre samt andet tilbehør.

Der er en lovgivning om mindskende afkast med et vidunderligt område i øjeblikket på omkring $ 500–1.000 USD for en solid konfiguration, der vil gøre, hvad du har brug for.

Overvej disse omkostningsretningslinjer for alle de enheder, du har brug for:

Budget: $ 150–300 USD

Værdi: $ 300–500 USD

Mid-række: $ 500–1.000 USD

High-end: $ 1.000+ USD

Hvor meget gear er du parat til at bære?

Vægt er en vigtig overvejelse, såvel som du skal være helt sandfærdig med dig selv om, hvad du er parat til at medbringe. Jeg har ofte tilfredse folk, der tager fotos med deres smartphone, som siger, at de har en god dyre DSLR -videokamera, der sidder tilbage på deres hotelplads, der var “for tung til at trække ud i dag.”

Hvis du ikke er den type person, der ønsker at medbringe en tung enhed, skal du ikke købe en i det allerførste. Det allerbedste videokamera er altid det, du har på dig, så hvis du tror, ​​at du hovedsageligt vil holde det lys, skal du bare investere i en god smartphone eller let point-and-shoot.

Som reference evaluerer din smartphone sandsynligvis omkring 6 oz., Et punkt-og-shoot 8 oz., Et spejlfrit system med en linse omkring 16 oz. Samt et komplet DSLR-system omkring 30 oz. eller mere.

Jo tungere udstyr er, jo højere er den høje kvalitet af konstruktionen, især af de optiske elementer, hvilket fører til billeder af højere kvalitet. Medmindre du planlægger at sælge dit arbejde til tryk på høj opløsning, vil forskellen sandsynligvis ikke være mærkbar.

Dette er endnu et øjeblik for at være sandfærdig med dig selv. At opdage nøjagtigt, hvordan man bruger et videokamera korrekt, tager tid, såvel som hvis du ikke ønsker at gøre det, så ikke investere i et overdrevent dyrt eller udfordrende kamera.

Jeg har set mennesker med rigge, der koster over $ 5.000 USD, skyde væk i biltilstand samt undrer sig over, hvorfor folk med iPhones får meget bedre resultater. Meget dyrere gear svarer ikke straks til meget bedre fotos!

Der er ingen præcis videnskab til at finde ud af nøjagtigt, hvor udfordrende et videokamera er at bruge, men problemskilte inkluderer at koste mere, have meget flere knapper, såvel som at have en stor manual. Jo meget mere udfordrende kameraet, jo meget mere styring du har, men jo sværere vil det være at opnå gode resultater uden at investere tid såvel som indsats i læring.

11 fineste kameraer til rejser

Den primære forskel mellem videokameratyper er størrelsen på sensoren inde i videokameraet – jo større er sensoren, desto bedre vil videokamera .

Overholdelsen af ​​notering er omtrent købt af sensorstørrelse, fra små (smartphones) til større (spejlreflekskameraer).

Google Pixel 5: Jeg har brugt en hel del Android -telefoner gennem årene, såvel som Googles Pixel -serie er et udyr, når det vedrører mobilfotografering. Det giver fuld håndbogskontrol, dobbeltkameraer (inklusive en 27 mm bred linse), capabIily til at optage i rå dataformat, 4K-video, LED-flash samt forbedret ydelse med lavt lys. (Smartphone, $ 699 USD

iPhone 12: Jeg er ikke en iPhone -individ, men de er ofte hyldet af gode venner som værende usædvanlige til fotografering, hvor hver iteration forbedres på det sidste. Hvis du er en Apple -fan, har du sandsynligvis allerede fået en. (Smartphone, $ 999 USD)

Sony RX 100 VII: Selvom dette ikke er indebærer en overkommelig point-and-shoot, evalueres det typisk som det allerbedste i sin klasse. Dette er på grund af at have en meget større sensor end andre modeller, hvilket antyder, at billedet af høj kvalitet er meget bedre. Hvis omkostningerne er et problem, skal du inspicere tidligere versioner, der er tilgængelige i lidt billigere. (Point såvel som skyde, $ 1.298 USD)

Canon PowerShot Elph 190 IS: I den anden ende af skalaen er dette $ 100 USD-punkt-og-shoot fra Panasonic. Det får opgaven til at give en 12x optisk zoom såvel som vil glide godt ind i lommen. Forvent dog ikke skud på National Geographic -Quality. (Point såvel som skyde, $ 159 USD)

Canon PowerShot G9X Mark II: Selvom det sidder mellem ovennævnte to valgvalg, kommer G9 X Mark II meget bedre til Sony med hensyn til billedkvalitet. Fremragende batterilevetid, hård konstruktion samt Wi-Fi afslutter funktionssættet. (Point såvel som skyde, $ 429 USD)

GoPro Hero 9 Black: På trods af andre producenters forsøg er der kun et valg, når det vedrører handlingskameraer, såvel som det er GoPro. Hvis helten 9 er så dyrt, skal du inspicere helten 8, som er ekstremt ens. (Action Cam, $ 349 USD)

Nikon Coolpix B700: Nikon har en enestående troværdighed for superzooms, såvel som dette design har en skør 60x optisk zoom. Det er også et valg af stor værdi med solide anmeldelser, så jeg tøver ikke med at antyde dette som et valg, hvis du vil have en alt-i-en med rækkevidde til meget mere administration over din fotografering. (Superzoom, $ 799 USD) (her er nogle meget flere valg at tænke på på forskellige omkostningspunkter.)

LUMIX GX9 eller GX8: Med en 20,3MP fire tredjedele sensor, 4K-video, Wi-Fi såvel som Bluetooth, såvel som billedstabilisering i kroppen, har GX9, hvad du kræver for vellykket optagelse med et spejlfrit kamera. (Mirrorless, $ 797 USD)

Alpha 6300 eller A7R III: Hvis du er på en budgetplan, vil du dog få din fod i døren, er A6400 videokameraet for dig. For nogen med et højere færdighedsniveau (og betydeligt højere budget) er A7R III et førsteklasses valg, der giver en fuld ramme sensor, meget hurtig behandling, en sekundær SD-slot samt forbedret batterilevetid. (Mirrorless, $ 998- $ 2.300 USD)

X-T4: Med en elektronisk søger, 26MP sensor, 4K vide, USB-C-type stik, samt forbedret autofokus, er dette en fremragende spejlfri mulighed for enhver, der ønsker et mindre videokamera, men der stadig ønsker fuld håndbogskontrol. (Mirrorless, $ 1.699 USD)

Canon EOS 6D Mark II: Jeg skyder med to af disse kameraer såvel som er altid forbløffet over deres præstation, især i svagt lys. De er de letteste spejlreflekskameraer med en fuld ramme sensor såvel som ligeledes har Wi-Fi såvel som GPS, hvor sidstnævnte er særlig nyttig til rejser. (DSLR, $ 1.399 USD)

At få den allerbedste rejselinse

Hvis du køber et spejlfrit videokamera eller SLR -system, bliver du nødt til at købe en linse. Tænk på omkostninger mindst lige så meget på linsen som videokamerakroppen, hvis ikke mere.

Jeg foreslår, at du køber videokamerakroppen af ​​sig selv såvel som at købe en linse for at tilfredsstille dine behov snarere end “kit-linsen”, der kan omfatte det.

En linse har to specifikationer: brændvidde såvel som maksimal blænde.

Jo mindre antallet af blænden er, jo meget mere lys vil videokameraet slippe ind, hvilket gør det muligt for dig at opnå forskellige påvirkninger (som jeg forklarede i den anden udgivelse i denne serie).

Fokuslængden er zoomelementet i linsen – jo større er antallet i mm, jo ​​meget mere forstørrelse tilbyder objektivet; Jo mindre antallet, desto mindre forstørrelse er.

Hvad skal man se efter i en linse
Til rejseformål vil jeg anbefale at købe to rejslinser:

En billigere “Prime” -linse med en fast brændvidde på ca. 50 mm samt en blænde på 1,8, ideel til portrætter eller mad.

En “walk-run” zoom-linse af god kvalitet med en bred fokal sort for at lade dig få alt fra brede landskaber til nærbilleder af mennesker. Noget i forskellige 24-105mm ville sandsynligvis gøre.

Det fineste tilbehør til rejsefotografering

Du skal element i nogle penge til at købe tilbehør, når du køber et kamera. Jeg vil foreslå følgende:

Reservebatteri: De fleste videokamera-batterier varer i 300-500 skud, så hvis du tror, ​​at du tager en masse billeder såvel som måske er væk fra strømmen i et par dage, kan et andet batteri muligvis garantere, at du don ‘ Jeg går glip af et øjeblik. Jeg vil anbefale at købe batteriet fra din producent til forsikringskompatibilitet. Pris: Typisk omkring $ 30 USD.

Ekstern DIFFicult Drive: Afhængig af muligheden for din bærbare computer kan du muligvis opdage, at du kræver et udefra vanskeligt drev til at gemme dine fotos. Jeg rejser med tre Transcend-robuste vanskelige drev såvel som gemmer sikkerhedskopier af mine billeder på tværs af to af dem, ud over at synkronisere dem til en skybaseret sikkerhedskopi, når jeg har et hurtigt tilstrækkeligt internet. Pris: I øjeblikket omkring $ 79 USD for en 2TB -model.

Filtre: Linser er ikke billige. Hent et forholdsvis billigt UV-filter foran på din linse, såvel som hvis du skraber det, vil du bare kræve at udskifte filteret snarere end hele linsen. Jeg vil ligeledes foreslå at investere i et polariserende filter (som jeg diskuterede i den anden udgivelse i serien). Pris: Jo større filter er, desto meget dyrere er det. $ 10–100 USD, med Hoya, B+W, såvel som Tiffen er respektable mærker.

Hukommelseskort: Hukommelseskort er billige, så afhent en eller to klasse 10 32 GB eller 64 GB kort, der lader dig fortsætte med at skyde i aldre. Jeg har ikke opdaget meget forskel mellem mærker, såvel som aldrig har haft et kortstop med at arbejde i alle mine år med at skyde. Pris: $ 15-30 USD for 64 GB.

Stativ: Et stativ kan virkelig udvide dine innovative muligheder og lade dig tage længere eksponeringer såvel som at spille med tiden. Selv et lille rejse stativ kan høste udbytte til din rejsefotografering. Endnu en gang, hvis du ikke tror, ​​at du vil bruge det, skal du ikke købe en. Pris: $ 100 USD giver dig en helt respektabel model. Jeg bruger VEO -sortimentet af Vanguard -stativer, der i form langt ind i en taske samt evaluerer omkring 5 kg, med omkostninger, der spænder fra $ 150 til $ 350 USD.

***
Undlad at huske, at det mest kraftfulde fotograferingsværktøj er dig – ikke dit kamera! Jeg rejste verden rundt med en gammel 10-megapixel Canon Rebel SLR i årevis og skabte både prisvindende såvel som indkomstskabende fotografering fra-efter dagens krav-en ekstremt grundlæggende bit af kit.

Det er langt meget mere vigtigt at investere tid i at opdage nøjagtigt, hvordan man tager meget bedre billeder end at kaste penge på gear. Foretag din research, find ud af din personlige rejsestil såvel som at vælge det udstyr, der er bedst for dig, baseret på vægt, pris såvel som dine personlige opdagelsesmål.

Hvis dette videokamera viser sig at være en smartphone, er fantastisk. Det allerbedste videokamera til rejser er det, du skal tage med dig, hver gang du går ud af din dør såvel som at gå ind i verden såvel som det, der passer til dit budget.

Laurence startede sin rejse i juni 2009 efter at have afsluttet forretningslivet. Hans blog, der finder universet, katalogiserer hans oplevelser såvel som en fantastisk ressource til fotograferingsråd! Du kan ligeledes opdage ham på Facebook såvel som Instagram. Han underviser ligeledes et omfattende på internetfotograferingskursus.

Flere tip til rejsefotografering!

For meget mere praktiske rejsefotograferingstips, skal du sørge for at inspicere resten af ​​Laurence’s rejsefotograferingsserie:

Del 1 – Præcis hvordan man tager ekspert rejsebilleder

Del 2 – Præcis hvordan man skyder det ideelle rejsefotografi

Del 3 – fineste kameraer såvel som gear for at få

Del 4 – Præcis hvordan man tager det ideelle foto: Avancerede teknikker

Del 5 – 7 redigeringsforslag til at forbedre dine rejsefotografier

Book din rejse: logistiske forslag såvel som tricks
Book din flyvning
Find en overkommelig flyvning ved at bruge Skyscanner. Det er min foretrukne gennemse -motor, da den søger på websteder såvel som luftfartsselskaber over hele kloden, så du altid forstår, at ingen sten bliver uovervåget.

Book din indkvartering
Du kan booke dit hostel med HostelWorld. Hvis du vil bo et andet sted end et hostel, skal du bruge Booking.com, da de konsekvent returnerer de mest overkommelige priser for gæstehuse såvel som hoteller.

Undlad ikke at huske rejseforsikring
Rejseforsikringsdækning vil beskytte dig mod sygdom, skade, tyveri samt aflysninger. Det er omfattende sikkerhed i situationen, alt går galt. Jeg tager aldrig på en tur uden den, da jeg har været nødt til at bruge den adskillige gange i fortiden. Min foretrukne forretning, der tilbyder den allerbedste service såvel som værdi er:

Safetywing (bedst for alle)

Forsikre min rejse (for dem over 70)

Medjet (til ekstra evakueringsdækning)

Klar til at booke din rejse?
Tjek min ressourceside for den allerbedste forretning at bruge, når du rejser. Jeg viser alle dem, jeg bruger, når jeg rejser. De er de allerbedste i klassen så godt som du ikke kan gå galt ved at bruge dem på din rejse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *