Indkvartering Spotlight: Hacienda Los Laureles


Nogle gange, som rejsende vi gerne vil behandle os selv. Valentinsdag nærmede sig, så vi besluttede at drysse ud såvel som at bo på et dejligt hotel, der måske ville matche den forventede romantik i Oaxaca City. Vi besluttede at bo på den smukke Hacienda Los Laureles. San Filipe del Agua ligger højt i “Beverly Hills” i Oaxaca, San Filipe del Agua, og århundredets elegante vending var absolut betagende.

Check-in

Vi blev mødt på check-in-tælleren af ​​Guillermo såvel som Victor, hotelchef såvel som reservationschef. De overleverede os en velsmagende margarita, inspicerede os såvel som derefter førte os ned ad en dejlig mursten gang, dækket af en Bougainvillea -markise, der blev holdt op af brede søjler med buede åbninger, der indrammede en smuk udsigt over den rige centrale have.

Værelserne

Der er en samlet på 23 pladser såvel som suiter af fem forskellige klasser på Los Laureles, der blev delt mellem den originale Hacienda såvel som den nyere to-etagers bygning. Vores rum var et overlegen kongeværelse, en veludstyret såvel som stor suite med en smuk stenfliser, håndlavede mahogni-møbler, en stor king-size seng såvel som en traditionel mexicansk kunst, der accenterede det ellers ukomplicerede hvidkalkede værelse. Vi blev overrasket over at se det ældre tv -sæt på rørstil på kommoden overfor sengen såvel som ville have forventet at se et fladskærms -tv på dette omkostningsinterval, men den ældre elektronik kan have været beregnet til at holde den traditionelle karakter af rummet.

Uden for den enkelte indgang til suiten var der et lille cirkulært bord såvel som to stole, der er sat under overhængende baldakin. Denne siddeplads nød ligeledes den store udsigt over haven, der kun blev hindret af et par sammenfiltrede, blomstrende blomster vinstokke, der yndefuldt faldt fra buerne ovenfor.

Restauranten

Sæt inde i en lys såvel som charmerende glas lukket gårdhave såvel som at se ud mod haven er den fremtrædende restaurant i Los Cypresses, hvor eliten Oaxacan -forretningsmedlemmer, par såvel som husholdninger kommer til at nyde frokost såvel som middage. Overraskende var menuen ekstremt overkommelig, men desværre i vores oplevelse såvel smagene såvel som service ikke online så meget som omdømme. Vi blev serveret uinspirerede mol med almindelig ris, så godt vi ikke fik vores vegetabilske sidemåltid op, før resten af ​​vores måltider var helt færdige. Såvel som da akkompagnementene kom, var de kolde, gummiagtige, frosne grøntsager fra en taske. Personalet forsøgte at rette op på problemet ved at give os et gratis stykke kage, hvilket var rart.

Vi var bestemt utilfredse med denne præsentation leverede det serviceniveau, som resten af ​​hotellet tilbyder, men vi opdagede nogle fantastiske restauranter og weekendmarkeder omkring hotellet.

Lige på tværs af gaden er en fantastisk restaurant i italiensk stil, der serverer velsmagende hjemmelavede pastaer, hot chokolade samt brød til fremragende priser. Hvis du bor på Los Laureles, foreslår vi at give deres Cypresses -restaurant et forsøg, da vi er sikre på, at vores oplevelse bare var uheldig, men også gå rundt såvel som prøve et par af de andre restauranter i området.

Haven

Det er det, der virkelig adskiller Los Laureles fra andre steder, som vi har opholdt sig. Hvert værelse, restauranten såvel som det fredelige poolområde peger alle indad mod eventyret Eden af ​​velplejede græsplæner, palmer samt tropiske blomster. Dedikerede gartnere plejer utrætteligt for enhver levende såvel som en voksende del af den centrale græsplæne såvel som deres vanskelige arbejde, der bestemt viser i områdets upåklagelige tilstand. Baggrunden af ​​uklare bjergklipper såvel som støj fra kvitrende fugle tilføjer kun freden såvel som ro i denne storslåede naturlige utopi.

Personalet og tjenesten

Los Laureles tilbød upåklagelig service til alle sine gæster. Mens vi var der, nød et ungt mexicansk par en charmerende interaktionsmiddag med øgede pedaler såvel som stearinlys, alt sammen oprettet af hotellets personale. På vores allerførste dage på hotellet manglede vores rum varmt vand, men vedligeholdelsespersonalet var konstant på opgaven såvel som deres fineste for at passe os, til sidst at ændre showhovedet for at sikre, at vi var tilfredse med temperaturen på vandet. Da vi satte af sted til byen, blev vi tilbudt fantastiske retninger for både taxa såvel som busoverførsel såvel som receptionisten var glade for at ringe til os en taxa eller hjælpe os i enhver mulig metode. Vi opdagede personalet på Los Laureles for at være venlige, omfattende såvel som viet til deres gæster 100% af tiden.Beliggenhed

Los Laureles ligger i en velhavende forstad til Oaxaca City, ca. 20 minutter med bus eller 10 minutter (50 pesos) med taxa uden for byen, og er bestemt ikke i ”handlingens tykke”. Imidlertid er boligområdet omkring hotellet dejligt, og det er sat ved foden af ​​maleriske Oaxaca -bjergene, hvilket giver det en ekstremt vild såvel som naturlig fornemmelse. Der er et par tætte restauranter, nogle regionale butikker såvel som en kirke, der alle er inden for gåafstand, så du ikke føler dig frakoblet fra byen ved at bo her, faktisk tilbyder det fredelige kvarter lige så meget fred også Så romantik som byen selv såvel som når du ser Los Laureles ‘have, kan du måske ikke forlade det alligevel.

Spaen

Hvis du er i humør til en intens afslapning, skal du gå til Los Laureles Spa, hvor du vil blive mødt af en traditionel healer, der bruger aromatisk damp, medicinske planter, sang samt danser til at berolige samt slappe af din krop som godt som sjæl. Der er en Temezcal på stedet, som er en autentisk præ-spansktalende svedhytte. Rejsende vil typisk kun opdage Temezcals som turistiske saunaer, men Los Laureles har en healer, der bevarer mange af de traditionelle rutiner såvel som skikke i dette ældgamle ritual. Hvis du kun er i en typisk medicinsk spa -behandling, kan du nyde de sædvanlige ansigtsbehandlinger, massagebehandlinger, hydroterapisessioner samt eksfoliationer, som du ville forvente af en medicinsk spa i denne klasse.

Satserne

Nedenstående satser er baseret på en reservationsopretning for en nat i april. Omkostninger kan variere afhængigt af helligdage såvel som sæson.

Klik på billedet ovenfor for at booke et rum nu.

samlet set

Bortset fra at spise på restauranten, havde vi en fremragende oplevelse på Los Laureles såvel som vi bestemt ville foreslå det for par, der leder efter en charmerende såvel som rolig base, hvorfra man kan tjekke UNESCOs verdensarvsby Oaxaca. Personalet er fantastisk, mellemrummet er smukke såvel som udsigten til den centrale have såvel som omgivende bjerge kan bare ikke slå. Hvis du ikke har noget imod at være et par minutter ude af byen, er Hacienda Los Laureles den perfekte mulighed for din gå til denne utrolige by.

Tak til Hacienda Los Laureles for at have holdt os under vores ophold i Oaxaca City. Som altid forbliver alle tanker, meninger såvel som evalueringer vores egne på trods af enhver form for modtagne gratis tjenester.

Ansvarsfraskrivelse: Geder på vejen er en Amazon -partner såvel som ligeledes et tilknyttet selskab for nogle andre detailhandlere. Dette betyder, at vi foretager provision, hvis du klikker på links på vores blog samt køb fra disse detailhandlere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *