Rejsefejl – 3 ting, vi ville have gjort anderledes sidste tur


rejse – i sig selv i sig selv – er en læringsproces. Hvis du ikke finder ud af nye ting hverken om dig selv eller de nye steder, du besøger, gør du det ikke rigtigt. Her er et par ting, vi ville have gjort anderledes på vores sidste tur.

Der er ikke noget værre end at komme hjem fra en tur væk end at føle sig fuld af beklagelse. Du burde aldrig gøre det.

For det første vil du aldrig være i stand til at gøre alt, hvad du planlagde, og acceptere, at planer kan ændre eller vise sig at være dårlige ideer, er en af ​​de vanskelige dele af charmen ved rejsen.

For det andet, hvis du kommer hjem og bare begynder at klage, vil dine venner bare tro, at du er en utaknemmelig pik.

Det er forskelligt fra horrorhistorier; Fortæl dine venner. Alle elsker disse historier!

Heldigvis har vi meget få rædselshistorier fra vores nyeste tur til Europa. En dodgy airbnb og en køretøjsparkeringsbillet handler om alt, hvad jeg har. Men her er et par ting, vi ville have gjort anderledes på vores 2-måneders tur til det kontinent, jeg vil dele med dig.

Måske vil disse ting hjælpe dig med din næste tur. Eller muligvis er de bare ting, du kan være empatisk med.

3 ting, vi ville have gjort forskelligt sidste tur

1. Meget mere tid

Der er ikke adskillige gange, hvor folk ikke ønsker længere på deres ferie, så denne lyder måske lidt indlysende. Men selv 2 måneder væk var denne gang ikke nok tid til at se alle og alt, hvad vi ville.

Vi er heldige nok til at have så mange fantastiske venner i England og i det europæiske fastland. Det lykkedes os at se et par af dem, men ikke alle. Hvis du planlægger at indhente mange mennesker på tværs af et helt kontinent, har du enten brug for et helt år, eller du skal være ekstremt organiseret og på vejen hele tiden.

Vores tid i Puglia i Italien var fantastisk – du kan finde ud af meget mere om den tur her. Men der var stadig et par steder, som vi ikke lykkedes at se, mens vi var der. Byerne Matera og Taranto bliver især nødt til at vente på vores næste besøg.

2. Book rabatflyvninger tidligere

Flyver rundt i Europa (og Asien også) er der så mange billige flyvefirmaer, at vi har fundet, at du virkelig kan rejse over hele kontinentet for meget lidt.

De flyvninger, vi reserverede-selvom de var billigere end mange indenlandske australske flyvninger-var billetpriserne højere, fordi vi bookede i sidste øjeblik.

Hvis du kan, skal du booke mellem 1-3 måneder frem for virkelig at gøre dine besparelser noget. Hvis vi havde kendt vores tidsplan bedre, da vi forlod Sydney, ville vi have sparet meget meget mere på vores tur over alt.

Vi har fået nogle andre fantastiske forslag til brug af billige flyselskaber; Tjek dem her.

3. Meget mere planlægning

Igen lyder denne måske lidt forenklet, men det er bestemt noget, som vores tur ville have draget fordel af.

Til at begynde med har forskning vist, at folk får meget mere glæde ved at planlægge begivenheder som helligdage, fester og bryllupper end den faktiske begivenhed. Så jo længere tid du begynder at planlægge, desto mere forventning bygger.

Dette behøver ikke at være på et strengt regneark med alt til det planlagte øjeblik, men en liste over steder, du vil tjekke ud, og når den kommer virkelig praktisk.

Det andet plus til planlægning er, at du bruger mindre tid på at undersøge på farten. Vi rejste meget fra manchetten denne rejse – til det punkt, hvor vi ankom i en by uden virkelig at vide, hvor vi skulle bo den aften. Det var spændende og sjovt, men du vil ikke gøre det for meget, når du er på vej.

Som et sidepunkt skal du ikke prøve at være for regimenteret. Nogle af vores bedste rejseoplevelser til alle tider er sket uden nogen planlægning, så det er virkelig vigtigt at opretholde fleksibilitet, når du rejser.

Vi er ekstremt heldige at have de mest fantastiske venner og familie spredt over hele verden. Denne rejse til Europa ville ikke have været mulig uden støtte og generøsitet fra de mennesker, vi elsker.

Undervurder aldrig kraften i rejsen eller den rigdom, du har i dine venner. De to er så langt fra at være gensidigt eksklusive; Dit liv vil ikke være så fuldt uden nogen.

Hvad ville du have gjort anderledes på din sidste tur væk? Har du nogen vejledning til at undgå rejsebeklager? Fortæl os i kommentarerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *