2 fødselsdage og en tur til bjergene


Dette har været en god uge for os. Fødselsdage, fester, fester, roadtrips, hængende med utrolige venner … Du kan ikke rigtig bede om meget meget mere end det, kan du?

Sådan udfoldes det hele …

Dagens min fødselsdag! Det er rigtigt, jeg kan nu lovligt købe alkohol i USA. Hej! Jeg hørte det snort!

Jeg synes personligt, at fru -romantik er meget mere begejstret for det end jeg er, men det er OK. Det fungerer typisk godt for mig!

Fru R er kommet ind i byen for at spise frokost med mig på min fødselsdag. Vi har kun tid til en hurtig Laksa og hainanesisk kyllingris på mit foretrukne Little City Laksa House – det malaysiske kinesiske Laksa -hus for at være nøjagtigt. Det er på Hunter Street og er bestemt et besøg værd, hvis du er i nærheden og sulten.

I aften har fru Romance organiseret en lille fest for mig. Hun har inviteret et par venner til at komme og tilbringe min fødselsdag med os i min foretrukne pub, Royal Albert Hotel. Fru R kender mig godt, en kendsgerning, som denne ‘kage’ opsummerer perfekt! Deres burgere er absolut sensationelle, som du ser på vores liste over de 10 bedste burgere fra hele verden.

Det er dejligt at kunne tilbringe aftenen med så mange smukke mennesker. Det har været en af ​​de bedste fødselsdage i et stykke tid.

I morges er vi vågnet bedst på Sydney Harbor i Uber-Glam Pier One Hotel. Vi opholder os her af to grunde: vores agent The Remarkables Group holder deres generalforsamling her i år, og det er også deres 3-årige fødselsdag. Det bliver en uddannelse og meget sjov derudover.

Fru Romance er tidligt oppe i morges for at drage fordel af udsigten. Det er temmelig specielt, er det ikke?

Det er fest-tid! Vi har arbejdet hårdt på dette års generalforsamling, så det er tid til at lade vores hår ned … eller for fru Woog, for at sætte sit hår op! Fru Romance har taget hendes hårromansko på at få nogle af de bemærkelsesværdige bloggers hår ser bemærkelsesværdigt ud!

Vores store aften er til sidst her: The Remarkables Group 3. fødselsdagsfest.

Vi er i Li’l Darling – en stor lille bar i Surry Hills – i aften. Det er så godt at indhente nogle venner, som vi ikke har set i aldre og også møder nye venner. Det er en privat fest i Li’l Darling i aften, men normalt er dette sted åbent for alle og serverer lækker mad og episke cocktails – som denne espresso Martini!

Det er dejligt at være ude med vores andre fantastiske blogger -venner også i aften. Især er Sonia fra Soniastyling.com meget sjovt at hænge sammen med. Der er kun så meget modstand, vi kan sætte op, før vi rodede rundt med ballonerne på aftenens fest. Vi er overbeviste om, at de ligner enorme guldkober.

Jeg ville undskylde, men jeg ville ikke antyde det.

I morges har jeg foregivet ikke at bemærke konditoriet i Pier One’s morgenbuffet så længe jeg kan. Nu ville jeg ønske, at det ikke havde taget mig så lang tid. Disse smerter au Chocolat er utroligt!

Efter en fantastisk foodie -dag på Kitchen af ​​Mike, Black Star Bakery og Archie Rose Distillery, er vi ankommet til Blue Mountains i en weekend væk med vores utrolige venner Carly alias Smaggle.com og hendes partner Ben.

Vi har tjekket ind på vores hotel – de ekstremt afvikling af Parklands Lodges og Spa i Blackheath – vi er kommet ned ad vejen for at spise på Vesta. De ribben, jeg har købt, er så lækre, at det praktisk talt får mig til at flytte til Blackheath!

I dag udforsker vi Blue Mountains med Carly og Ben. Mellem de overraskende sjove ture i den smukke verden finder vi dette smukke vandfald.

Hvis du er på udkig efter en god dag ude i og blandt naturen, men du ikke har lyst til risikoen for at blive meget mudret eller forfærdeligt tabt, kan du tjekke den smukke verden. Det er strålende sammensat og så godt bemandet også.

Vi lever det op til frokost i eftermiddag. Hydro Majestic Hotel and Dining er for nylig blevet renoveret. Det har kun været åbent et par måneder efter at have været lukket for det, der ser ud til at være en levetid.

De har gjort et fantastisk stykke arbejde her, og udsigten over Jamison og Megalong Valleys er utroligt. Det eneste, der muligvis kan distrahere mig, er den lækre mad i det, der [viste sig at være] min første høje te nogensinde!

Det er praktisk talt tid til at gå hjem, men vi får et sidste blik ud over Blue Mountains, før vi rammer motorvejen. Det har været for længe, ​​fordi fru Romance og jeg gik til Blue Mountains. Vi har glemt, hvor smukt det er her, og hvor meget der er at gøre – for ikke at nævne maden!

Vi kommer helt sikkert tilbage snart.

Hvordan var din uge? Visede din weekend at være en afvikling? Fortæl os i kommentarerne!

Billeder af hr. Og fru romantik gennem Instagram: @MrandmrSromance, @Hairromance, @Christina.Butcher – Fru R’s Insta -konto og @angrybastard selvfølgelig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *