En Nutella-kage, en fødselsdagskage såvel som vores champagne-give-away-ender


Hvad med hr. & Fru-romantik, der drejer en i sidste uge, fru romantik fejrer sin fødselsdag i denne uge såvel som Jesus blæser ud 2013-stearinlys i næste uge, Opbygningen til årets ende går fuldt tungt damp foran.

Vi begynder ugen med en dejlig mandag morgen; Ideel blå himmel, varm vind såvel som Sydney ser ganske godt ud! Hvordan er Anzac War Memorial i Hyde Park? Ud over at der er det blodige Sydney -tårn, der bombede en af ​​mine fotos!

Fru romantik er hektisk udskud igen. Men denne gang er det ikke en ydmyg muffin eller cupcake, hun laver mad. Her er et tip til hendes køkkenbaserede antics: en hel krukke Nutella!

Og lige her er det: fru Romance’s glutenfri version af Nigella Lawsons Nutella-kage. Vi blev påvirket af Sammys Thermomix -opskriftstolkning på den irriterede skjoldbruskkirtel.

Det er så fantastisk – som du kan se, er et stykke allerede blevet fjernet. Jeg sætter spørgsmålstegn ved, hvor det er væk? Forberedt på et virkelig enkelt spil, hvor er Wally i kageformat?

Hvor er kageskive Wally? Lige her er han: på fru Romance’s plade!

Denne glutenfri Nutella Cheesecake-opskrift er utrolig, såvel som den er virkelig enkel såvel som så velsmagende. Den er ekstremt rig, så en 8-tommer kage vil fodre omkring 10 personer!

I aften tager vi til Kirribilli nord for havnen for at indhente et par gode venner – Elli såvel som Landon. De introducerer os til botanikeren, bedst i nærheden af ​​Milsons Point Train Station.

Det er et ekstremt stort bitområde med nogle fremragende ting at spise såvel som drikke. Tro, at vi snart vil præsentere deres andel af blandet drikke ‘The Vase’. Tro gin, aperol, grapefrugtjuice, kalk, limonade såvel som soda. Lækker!

Når vi går tilbage til byen, ser vi, at rådhuset har et helt gratis lysshow projiceret på sin side. De har sat dækplader så godt ud som du kan sidde så godt som se det fem minutters show. Det er virkelig godt udført såvel som assists får os i julestemning.

En uge før jul. Det kan kun indebære en ting. Fru Romance’s fødselsdag. Det er ligeledes Brad Pitt’s fødselsdag, men han er ikke her, så hvem bryder sig.

Nej, fru romantik tager præcedens her. Det kan være temmelig stressende, hvor hendes fødselsdag er så tæt på jul. Sjovt tilstrækkelig tror jeg, at jeg bekymrer mig meget mere om, hvad jeg skal få hende til i dag og til hendes jul meget mere, end hun gør i disse dage.

Vi valgte at komponere en, han sagde, hun sagde, at de offentliggjorde den i sidste uge: Han sagde: Hun sagde: Præcis hvordan man kunne få mest muligt ud af en juledag.

Efter at fru R har åbnet hendes gaver, går vi på en gåtur ned ved havnen. Det er en dejlig morgen, som er enestående – de sidste par år har det været regnfuldt såvel som forfærdeligt den 18. december.

Vi tager til Anthony Naders frisørsalon, Raw, i Darlinghurst for en fødselsdag blowdry. Anthony er en top fyr så godt som vi har en god latter, da Anthony ‘overcererer meshet’ for at give fru R hendes tilpassede bind!

Det er fremragende at se Anthony såvel som ligeledes at tilfredsstille sin kammerat Benji. Ud over hvilken en fremragende opgave Anthony har udført på fru Romance’s hår, AY? Meget mere end det kan siges for min … Men jeg tror, ​​det er en anden udfordring!

Vi får bagud, såvel som jeg pakker den picnic, jeg har organiseret til fru R. Det er et stort skridt for mig, da min modvilje mod picnic er veldokumenteret … faktisk dokumenterede vi det lige her i dette sagde han, hun Sagde!

Den fineste del af denne picnic var dog min optagelse af en hipflask med en blandet martini inde. Stroke af strålende – selvom jeg siger det selv!

Vi producerer en Pop-Up-blandet drikkevarer med kun medlemmer med den allerbedste udsigt i byen!

Fru R er ganske tilfreds med sin fødselsdag i år … så godt jeg endda nyder en picnic! Det er virkelig en mirakel fødselsdag!

Denne aften fortsætter det sjove. Remarkables -gruppen har sin julefeiring på Mejico i byen. I slutningen af ​​et virkelig fremragende måltid såvel som fremragende selskab bringer de fru R’s fødselsdagskage ind. Se på hendes aftale med – hun er så glad! Velsign hende!

Det har været en lang dag på arbejdet, men vi tilfredsstiller med den smukke Ewelina såvel som hendes fyr hr. Entusiastic, Paul, Brainmasters of Refoil. Det er en fantastisk forretning, der tager alle de anvendte aluminiumsfolie fra hårskønhedssaloner såvel som genanvender det til at blive brugt igen!

Vi har en hurtig drink her på Newtown Hotel-i deres Animal Bar-før vi undviger i thailandske riffisk til middag. Det er en bemærkelsesværdig aften!

Vi begynder virkelig at komme ind i den glade ånd i dag ved at lave en glad punch til at fungere på vores fredagsdrikke slot. Denne citrusis -te -punch er lækker, såvel som vi kan lide dens julefarve.

Der er kun en metode til at se slutningen på ugen – såvel som til det arbejdsår – er at tage til min regionale malaysiske kinesiske restaurant såvel som frokost på en ekstremt stor hainanesisk fjerkræris. kan lide det!

Når jeg går tilbage til kontoret, er jeg igen, når jeg igen er imponeret over, hvor heldig jeg bor i en sådan Lægagtig by. Sydney er virkelig smuk – især når det er en varm, solskinsdag.

Vi går for at tilfredsstille vores mangeårige gode ven Leonie såvel som hendes lidt unge dreng på vingården til brunch. Min fjerkræ avocado -sandwich er ekstremt velsmagende – som du kan se, jeg har allerede taget en bid, før jeg kan tage et billede!

Det var forresten Leonie, som fru romantik så godt som jeg må sige takket være for at introducere os. Sig tak til dig, Leonie!

Fru Romance har arbejdet så vanskeligt i år, jeg tror, ​​det er et enestående koncept for hende at have en pusterum fra hårromance over jul. Hun vil stadig arbejde på sit hårfartøj, men dette vil være hendes sidste udgivelse i 2013.

For alle jeres hårelskere, skal du ikke bekymre dig. Der er masser i denne legendariske udgivelse for at holde dig hektisk over jul.

I morges er vi ude af morgenmad med vores gode venner Staedtler såvel som Carolyn. De er Brangelina i vores gode venners gruppe: Vi telefon kalder dem ‘Staedtlyn’. Vi tror, ​​de kan lide det, men det betyder ikke rigtig noget, om de ikke gør det. Vi fortsætter med at gøre det!

Vi går til en ekstremt stor café kaldet Lemonia (nu Fez såvel som CO) i Annandale. Det har en fremragende fornemmelse, stærk, velsmagende kaffe såvel som en menu, du vil købe hvad som helst fra.

Fru R beordrer en kop te. Det er tilgængeligt i en ekstremt ganske tekop, der får mig til at mistænke for, at de kan have beskadiget i min Nans hjem for deres i forhold til deres i forhold til deres i forhold!

Min Peri Peri -fjerkræ -sandwich er lækker. Gode ​​tilbud af kylling, gode tilbud af smag såvel som dejligt blødt brød.

Endelig kommer jeg til spiritusbutikken, hvor jeg kan bruge mine Qantas regelmæssige flyerpunkter, der er ved at udløbe. Jeg har troet på at få denne flaske 16-årige Lagavulin Scotch i aldre. Nu er det min, alle mine !!

På vores metode på tværs af byen i eftermiddag er vi julemanden. Han er bestemt på en prøvekørsel på sin nye slæde. Der har dog været andre som ham fundet om byen. Talk er af en ny cykelbande, der er parat til at tage Sydney med storm den 25 ..

Hjemme kommer fru Romance på madlavningsbåndvognen, såvel som viser en fremragende nøddeagtig karamel popcorn – en opskrift fra vores smukke ven, Lorraine af ikke snarere Nigella -berømmelse.

Vores allerførste fødselsdag Champagne-give-away-konkurrence er afsluttet. Vi har haft et ægte problem med at vælge en mester, men vi har indsnævret det til dette foto valgt af Kimberley fra @kimbodee.

Vi mener, at dette foto virkelig siger, hvad Mrandmrsromance.com handler om. såvel som hvad vi også handler om. Ligesom Kimberley sagde i sin kommentar:
”Jeg kan godt lide dette, da det opsummerer alt virkelig, ikke sandt? Der er to personer, der slapper af, der deler en drink såvel som et øjeblik foran den universelle indikation for kærlighed. ”

Tak til alle, der har deltaget i vores konkurrence. Vi har virkelig glade for at se, hvilke fotos af vores, du har glæde dig over såvel som det, du ser som et signaturbillede af hr. & Mrs -romantik.

Held og lykke med enhver form for julekøb i sidste øjeblik, der køber dit krav for at få gjort!

Glædelig jul!

Billeder af hr. Såvel som fru romantik gennem Instagram: @mrandmrsromance, @hairromance såvel som program @angrybastard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *