10 ting, du måske gør på en Jucy Camper Van Road Trip vest for USA @JucyWorld


Vi elsker vores tid i USA Ideel nu, som at have været afhængige af lange busser, Hitch-Hiking såvel som Utfrigelige overkommelige motorcykler på vores rejser rundt i Asien, Sydamerika såvel som Europa i tre år, har vi kløet for at komme tilbage bag rattet på vores egne biler og lastbil igen! Vi har både kørt i vores huslande såvel som Jonathan bruges til at køre lange afstande i Storbritannien med en livslang drøm om at konvertere en varevogn til at omfatte sovende og madlavningsfaciliteter.

For nylig på vores tur rundt i Las Vegas havde vi en smag af netop at livet med assistent af Jucy Campers, en virksomhed produceret af to søskende i New Zealand i 2001, som 11 år senere har genskabt deres succes i specificeringen med 200 varevogne, der nu opererer på tværs af San Francisco, Las Vegas såvel som Los Angeles. Deres succes ligger i den roman, fleksible stil på deres kombinationsvogne, der gør vejtripping i komfort samt stil til en billig, risikofri såvel som spontan valg for enhver individuel planlægning af en road-trip omkring disse stater.

JUCY RV, vi valgte i Los Angeles, var en konverteret Dodge Caravan MPV, med automatiske bevægelige døre på begge sider, der åbnede lige så meget som at levere en betydelig mængde areal til klatring og ud og sidde i varevognen for at beundre udsigten. Det faste, fremadvendte bænksæde på bagsiden af ​​bilerne og lastbilen leverede rejsende siddepladser med sikkerhedsbælter til brug under kørsel, såvel som sengen foldet op i en bageste omgang med sofa til at bruge, når de parkeres op. Under sofaen var der noget opbevaring sammen med et par af de indre arbejde, som et fritidsbatteri med forretninger til opladning af alle dine gadgets, såvel som nogle indvendige lys. Interiørbordet kan tages ud og fjernes for at gøre det muligt for sofaen at foldes i en god størrelse dobbeltseng. På bagsiden af ​​JUCY RV åbnede den bageste luge lige så meget som at udsætte et fremragende køkken, total med skuffer, gryder, pander, kedel, gasovne, et køleskab såvel som endda et fungerende køkkenområde vask med rindende vand! For os var prikken over i’et ‘penthouse’ tagdækningsrummet, der starter kun på ca. 6-8 tommer høj, mens han blev foldet væk, og derefter udnytte en krumtap til at afvikle, udvides til et fuldt soveværelse for to personer , total med en stige for at komme derop også! Undersøg denne bemærkelsesværdige video af tagdækning i aktion.

Alle disse funktioner såvel som ydeevne kan få dig til at tro, at JUCY RV ville være tung såvel som langsom, men med en 3,2 liter V6 -motor, går det virkelig, når du vil have den, såvel som 6 -hastigheden automatisk med en Eco Drive -indstilling angiver, at du kan have motorvejshastighed såvel som brændstoføkonomisk klima på nøjagtigt samme tid.

Vi håber at tjekke meget mere af De Forenede Stater som dette i fremtiden såvel som efter vores erfaring med Jucy forstår vi, at autocamper Van (eller RV) Livet er en masse absolut metoden til at gøre det! Efter at have tilfredse masser af andre autocamper Van Travellers på vores rejse såvel som hørt deres mangfoldighed af historier, lige her er de ti bedste tip af vores såvel som deres for at vise dig!

Indholdsfortegnelse

1. Splurge på vinsmagning (kør sikkert!)
2. Gå på ski i Lake Tahoe
3. Oplev aktiviteter i Lake Tahoe
4. Se Grand Canyon
5. Tjek “Sin City” – Las Vegas (gratis parkering!)
6. blive gift (eller bare foregive at) i Las Vegas
7. Dagstur til Hoover -dæmningen
8. Chill ud ved strandene i Californien
9. Kør til stilparkerne
10. Tag glæde af maden, mens du er på en road trip!

1. Splurge på vinsmagning (kør sikkert!)

San Francisco er normalt en masse populær for sin Golden-Gate Bridge, som sporvogne klatrer op ad stejle bakker såvel som bådture til Alcatraz, men det er ligeledes porten til sensationelle drev med Californiens hvide vinland. Napa Valley er hus til masser af vingårde, Som ved tilbagevenden på stationen koster natten i hyggelig komfort, før du fortsætter på din metode næste dag. Derudover er stien ligeledes dejlig at køre, men husk bare ikke at sluge den hvide vin, mens du går sammen!

2. Gå på ski i Lake Tahoe

I køligere måneder åbner masser af skisportssteder omkring Lake Tahoe, med fremragende forhold såvel som en stor del af sne, kan vinter-trippers få adgang til disse resorts på deres egen rutine kørsel med det solrige vintertidslandskab. Om natten brummer området med livlige barer, så hvis din autocamper ikke er så hyggelig såvel som godt isoleret som vores JUCY RV, er et par après -skistøre helt sikkert med at holde dig varm. Ikke at skulle være afhængig af offentlig transport såvel som gode tilbud i området i en varevogn til al din egen ski- eller snowboardudstyr gør det let, overkommeligt såvel som stress-nullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *