At leve det parisiske liv i Saint-Germain-Des-Pres


Adventurous Kate inkluderer tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Da jeg først landede i Paris i en alder af 16, var mit yndlings kvarter Montmartre. Kunstnerne, udsigterne, bakkerne – det fængslede mig bare.

Men da jeg voksede op, fandt jeg mig selv falde for et helt nyt kvarter. Saint-Germain-des-Prés, den sjette arrondissement.

Saint-Germain ligger på venstre bred af Seine, lige sydvest for Notre-Dame. Det er så tæt på alting-på få minutter kan du være på Notre-Dame eller på Ile Saint-Louis, i Luxembourg Gardens eller Pont des Arts, endda Louvre!

Hvad er det, jeg elsker ved Saint-Germain?

Det ligner et klassisk Paris -postkort, men det føles som folk faktisk bor her.

Jeg elsker at gå rundt i Saint-Germain. Det har alle de ting, jeg elsker ved Paris – caféer med opvarmede uden for gårdhave, masser af små boghandlere, gallerier og nok metrostationer til let at slå dig over hele byen.

Saint-Germain er også det intellektuelle knudepunkt for Paris. Dette er det område i Paris, hvor du vil finde en café, sætte dig ned og skrive den næste fantastiske amerikanske roman. Det får dig til at føle, at du kunne være så inspireret.

Og der er en fantastisk adskillige caféer, især om det, jeg kærligt omtaler som “My Cafe Street” – Rue de Buci. (Brug for helt gratis ubegrænset wifi? Prøv Cafe Le Conti.)

Den mistede generation

Den mistede generation boede deres hjem på venstre bred, og St. Germain var et af deres primære kvarterer. Du ser historien i hele gaderne i Saint-Germain og de omkringliggende kvarterer.

En af de mest kendte virksomheder i dette kvarter er Les Deux Magots-en café frekventeres af Hemingway, Picasso, Dali og, ja, resten af ​​rollebesætningen i Midnight i Paris.

Som en betydelig Camus -fan valgte jeg at stoppe ved den ærverdige absurdists foretrukne hotspot – Cafe de Flore.

Mens disse berømte caféer opkræver langt mere for en kop kaffe end det synes passende, er det godt bare at glæde sig over atmosfæren og tænke på alt det, disse vægge har set.

Hvor man skal bo: hotelferie hjem d’estrées

Dette var også første gang i alle mine ture til Paris, at jeg har været i stand til at bo i Saint-Germain. Vi opholdt sig på det smukke firestjernede hotelferiehjem d’Estrées, et hotel, som jeg glædede mig over enormt og stærkt anbefalet. Hvis du ønsker at bo i Paris, er Hotel Vacation Home D’Estrées et fantastisk valg, men også du også finder fantastiske hoteller, der er meget mere overkommelige.

Placeringen var absolut ideel-en 30-sekunders (!) Gåtur fra Saint-Michel Metro Stop på Place Saint Andre og en kort spadseretur fra Notre-Dame, Rue de Buci, bredden af ​​Seine og hovedtrækket af Rue Saint-Germain. Selvom det er ved siden af ​​den irske pub i kvarteret, forbliver den stille.

Hoteller i populære Paris-kvarterer som Saint-Germain er typisk tilbøjelige til faldgruber-små værelser, knirkende elevatorer, plettet internet, toilettet i en separat tidszone fra vasken. Dette hotel havde ingen af ​​disse faldgruber – det var enkelt, elegant og bare dejligt. Personalet var meget venlige og hjælpsomme, og jeg følte mig meget sikker på at blive der.

Smukt dekoreret, men ikke gimmicky. Smagfuld, men langt fra kedelig. Og så dejligt parisisk. Hvis dette skulle være min fuldtids Paris-bopæl, tror jeg, jeg ville gøre det fint her. Især fordi internettet var stort.

Jeg kunne ikke have bedt om en bedre tid i Saint-Germain denne gang-eller i Paris, for den sags skyld.

Væsentlig info: Priser ved feriehjem D’Estrées starter ved 204 euro pr. Nat.

Du kan finde de bedste priser på anden indkvartering i Paris her.

Jeg rejser aldrig uden rejseforsikring og bruger altid og anbefaler verdens nomader.

Mange tak til feriehuset d’Estrées for at være vært for mig i Paris. Alle meninger er som altid mine egne.

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *