Visa-ansøgning nægtet: 10 typiske grunde såvel som nøjagtigt, hvordan man forhindrer dem


, der ansøger om et visum, er nervepirrende, selv for os. Jeg har foretaget 20 ansøgninger på forskellige ambassader i de sidste 5 år, der spænder fra koreansk visum til australsk visum til Schengen Visa til canadisk visum. Du kan tro, at jeg må bruges til det nu. Dog er virkeligheden, at jeg stadig bliver meget ængstelig hver eneste gang. Heldigvis er jeg aldrig blevet nægtet. Så godt som jeg håber, at en allerførste gang aldrig ville komme.

Vi forstår, at vi ikke er alene om dette. Masser af de bekymringer, vi får, er fra ængstelige besøgende, der deler med os den liste over papirer, de planlægger at indsende, såvel som at spørge os, hvad vi mener, at deres godkendelsesmuligheder er. Vil min visumansøgning nægtes? Vil det blive godkendt?

For at være ærlig er det svært for os at give et synspunkt såvel som umuligt at undersøge nogen form for applikation, da det er baseret på en hel masse faktorer. Ambassaderne tænker på en række ting, inden de træffer en beslutning.

Jeg tror, ​​det er vigtigt, at du forstår, hvorfor ambassader såvel som konsulater skærmansøgere såvel som har en visumpolitik i det første første sted. Visa -politikker er der for det meste for at sikre landets nationale rente. Turistmæssigt er deres normale bekymringer besøgende, der oversteg såvel som at arbejde ulovligt. Det er ikke ualmindeligt, at turister med en kortvarig ferie eller gå til Visa Vælg at forblive meget længere af ansættelse eller andre grunde, en fjernelse af overtrædelsen af ​​reglerne. Filipinos etablerede endda en kollokvial betegnelse for det: TNT, som er en kort for “Tago Nang Tago”, der henviser til handlingen om regelmæssigt at gemme sig for myndigheder eller indvandringsmyndigheder. Dette beder ambassader på Filippinerne om at være meget strengere i screeningsturister. Det er ikke, at de forbyder længere forbliver eller arbejder der. Det er bare det, at du skal have de passende papirer til det. At have visumpolitikker på placering hjælper ligeledes med at tackle andre alvorlige bekymringer som menneskehandel såvel som farer for national sikkerhed.

De fleste grunde til visumafvisning er forbundet med overdreven. Det er således vigtigt at konstatere, at du ikke har nogen form for grund til at forblive længere, mens du stadig er oprigtig over alt. Så lige her er de typiske grunde til, at en visumansøgning afvises såvel som hvad du kan gøre for at stoppe dem.

Bemærk dog, at jeg ikke arbejder for nogen form for ambassade eller konsulat. Alle disse er spekulationer baseret på mønstre såvel som ligheder, vi ser i vores applikationer, samtaler med rejsebureauer samt oplevelser fra vores venner, læsere samt medlemmer af vores supportgruppe. Meget af undersøgelsesprocessen er ikke synlig for udenforstående. I slutningen af ​​dagen er det en øvelse med at gøre informerede gæt.

Hvad er dækket i denne vejledning?

Forkert eller uberettiget visumtype
Uklar eller uberettiget funktion af rejsen
Svage bånd til sponsor eller inviter
Utilstrækkelig bevis for grund til at vende tilbage
Rystende beskæftigelsesstatus
Tvivlsomme monetære poster
Svag rejsehistorie
Inkonsekvent info såvel som interview
Ufuldstændige, falske eller tvivlsomme dokumenter
Hvem ved?
Andre gavnlige visumindlæg
Flere ideer på YouTube ⬇ Relaterede indlæg:

Forkert eller uberettiget visumtype

Japans Visa-visum med flere indrejser
Hvis du rejser til forretning, skal du vælge et servicevisum. Hvis du rejser rent til fritid, skal du vælge et ferievisum. Ansøg ikke om et ferievisum, hvis din funktion tydeligt er til forretning.

Bortset fra det, skal du ikke være lige så ambitiøs, da det er så godt risikabelt. En af de mest uforglemmelige meddelelser, jeg fik, var fra nogen, der spurgte mit synspunkt på, hvorfor hendes koreanske ansøgning blev nægtet. Jeg spurgte hende et par bekymringer, så godt, som det endte med at blive helt fjernet tidligt. Hun tjekede for første gang såvel som havde ekstremt bit omkostningsbesparelser på sin bankkonto, men hun brugte et 90-dages ophold i Korea.

Ansøgning om et længere ophold, især hvis det er din allerførste gang øger mange spørgsmål. Hvorfor skulle du kræve at blive så længe? Ville du være i stand til at betale for det? Hvad med din opgave her? Har du ikke stærke bånd på Filippinerne? Disse bekymringer markerer en masse produkter på HMMM-hvad-up-med-den liste.

En anden begivenhed, jeg husker, er en person, der brugte til et SCHENGEN-visum med flere indrejser. Han blev inviteret af nogen i Europa, men han insisterede på at ansøge om et visum med flere indrejser, selvom intet i hans rejseplan fortjente det. Hans ansøgning blev afvist.

Generelt, hvis det er din allerførste gang at ansøge om et visum på denne ambassade, skal du vælge en enkelt post, medmindre det er helt berettiget. Da vi brugte på de tyske såvel som græske ambassader for allerførste gang, var vi tydeligt nødt til at verificere, at vi ville forlade Schengen-zonen et par gange, hvilket krævede et visum med flere indrejser.

Nogle ambassader vil stadig give dig en enkeltindgang, hvis de mener, at du ikke burde have det. Da jeg brugte til et kinesisk visum med dobbeltindgang, blev jeg stadig godkendtEd en enkeltindgang. Jeg var heldig, da nogle ambassader bare ville afvise det helt.

Uklar eller uberettiget funktion af rejsen

Hvorfor vil du rejse til det land? Det er en af ​​de mest grundlæggende ting, der bliver spurgt, når man ansøger om et visum. Det er i enhver ansøgningsformular. Rejser du bare for sightseeing? Vil du tjekke venner eller familie? Vil du gå til et seminar eller en konference? Vil du tilfredsstille en klient?

Uanset hvad din grund er, skal den fjernes såvel som ærlig. Ærlig, ja, da du bliver bedt om at verificere det. For turisme bliver du bedt om at indsende en rejseplan eller hverdagsplan. Nogle ambassader vil bede dig om at levere hotel såvel som udflugtsbookinger. Hvis din rejseplan langt fra er realistisk, har du et problem.

Hvis du tjekker en ven eller familie, bliver du bedt om at indsende et invitationsbrev såvel som ofte forsikringsbrev såvel som andre dokumenter. Andre ambassader vil ligeledes bede om at verificere dit forhold. For øjeblikkelig familie gør fødselsattester ofte susen. For venner eller partnere kan det blive vanskeligere. For Schengen Visa, for eksempel, kan du blive bedt om at indsende fotos sammen såvel som samtaleoptegnelser. Hvis du har en bestemt grund – skal du til en bryllupsbegivenhed eller genforening – nævne det. Det holder din funktion jordet, personlig såvel som troværdig.

Svage bånd til sponsor eller inviter

Ambassader er meget mere tilbøjelige til at godkende ansøgningen, hvis du har en klar, stærk forbindelse med inviteringen, end hvis du bare har tilfredsstillet dem med internettet.
Mange første gang ansøgere er under den opfattelse, at lige da de inviteres af nogen, der bor i dette land, indikerer, at det er meget lettere at blive godkendt et kortvarigt visum. Åh nej, det er ikke sandt. Ofte kan det virkelig arbejde imod dig at forstå nogen i dette land.

Hvorfor? Da det at forstå nogen i dette land giver dig en stærk grund til at overdrive såvel som ikke komme tilbage. At have en inviter eller sponsor i udlandet angiver ikke, at ambassaden ikke vil se på din rodfæstelse, beskæftigelse såvel som monetær situation. Hvis noget, vil de se bedre ud og udsætte din ansøgning om yderligere kontrol. Dette er grunden til, at mange Schengen -lande nulerer på bekymringer som: Forstår du et individ i Europa? Forstår du nogen person i Storbritannien? Præcis hvordan er du tilknyttet dem?

Det komplicerer ligeledes ting. Hvis du er inviteret af nogen, har du meget flere papirer at indsende, nogle skal sikres ved den indbydende fest i udlandet. Hvis forbindelsen ser ud til at være svag eller lige så fjern, kan det påvirke dine chancer. Du skal være i stand til at vise ambassaden, hvorfor sponsoren er klar til at dedikere for at bære din rejse eller være ansvarlig for dig. Hvis du bare har tilfredse det inviterer online, vil det være meget svært at overtale ambassaden, da beviset for forbindelsen er svag såvel som upålidelig.

Du bliver ligeledes nødt til at verificere din forbindelse med dem. For Schengen -lande vil du blive bedt om at indsende fotos, samtaleoptegnelser (telefonregninger osv.) Såvel som andre beviser.

Utilstrækkelig bevis for grund til at vende tilbage

Husk, at ambassader vedrører, at du ville overskride, så du kræver at verificere, at du har al grund til at vende tilbage efter turen. Det kaldes ofte “bevis for rodfæstelse.”

At bevise, at din rodfæstelse generelt viser dem, at du har stærke bånd på Filippinerne såvel som du ikke bare kan forsvinde. Lige her er de mest typiske udvikler af bevis for rodfæstelse:

Beskæftigelse. De ser på din opgavebeskrivelse, løn samt ansættelsesperiode. Hvis du har holdt denne forretning i lang tid, er det en god indikation for dem. Derfor har de brug for, at disse detaljer inkluderes i dit ansættelsescertifikat. Dette er ligeledes grunden til, at de, der er arbejdsløse eller ikke har nogen stabil opgave, er meget tilbøjelige til at nægte et visum. Ambassader vedrører, at du vil arbejde i deres land.

Forretning. Hvis du ejer en service på Filippinerne, selvom det er en lille, er det et stort bevis på rodfæstelse. Du kan indsende serviceregistreringsdokumenter. Nogle ambassader anmoder endda om de monetære rapporter.

Ejendomme. Hvis du ejer et stykke jord, et hus, condo -enhed eller endda en bil, kan du indsende en kopi af titlen eller salgsakten.

Rystende beskæftigelsesstatus

En anden situation, som jeg aldrig vil huske, inkluderer en person, der ønskede at tage til Europa. Han havde okay midler på sin bankkonto, men han kunne ikke verificere, at han var ansat. Han sagde, at han bemandede en lille sari-sari-butik såvel som han næsten havde den. Jeg sagde, at det er fantastisk såvel som at han skal indsende registreringspapirer. Han sagde, at hans problem var, at alle butiksdokumenter var under hans bedstemor. Det er dårligt siden på papiret, hans bedstemor har butikken, ikke ham.

Derefter sagde han, at han ligeledes drev endnu en lille forretning, men desværre var det ikke registreret hos DTI, BIR eller nogen form for regeringsagentur. Han spurgte, om han måske komponeredee det ned som beskæftigelse i formularen. Jeg fortalte ham, at det ville være umuligt at overtale ambassaden uden dokumentation.

Han blev ret optimistisk med hensyn til det hele. Han sagde, at han bare ville beskrive det i et følgebrev. Jeg fortalte ham, at det ville være ekstremt risikabelt, da han ikke havde noget bevis. Ingen af ​​papirerne havde hans navn. Han sagde dog, at han stadig ville give det et skud.

Selvfølgelig blev hans ansøgning nægtet.

Forestil dig dig selv på ambassadens side et øjeblik. Ville du tro, at nogen, der ville fortælle dig, at han havde en opgave, dog ingen papirer til at verificere det? Ambassader kan ikke bare tage dit ord for det. De kræver solidt bevis.

Freelancere kan stadig godkendes visa leveret, at de opfylder kravene.
For freelancere er dette den vanskeligste del af applikationen. Jeg var freelancer, da jeg brugte til et Schengen -visum ved hjælp af den tyske ambassade. Selv når jeg har serviceregistreringsdokumenter såvel som ITR, bad de stadig om at se mine kontrakter med klienter. Billede, hvis du overhovedet ikke havde noget?

Hvis der er papirer, som du ikke kan levere, skal du levere alternativer. Indsend en kopi af kontrakterne såvel som fakturaer. Få breve fra klienter i alt med at komme i kontakt med detaljer, så ambassaden hurtigt kan komme i kontakt med dem for at bekræfte.

Tvivlsomme monetære poster

Det er klart, at du kræver at verificere, at du kan økonomisk støtte turen såvel som ikke ender på gaderne efter. Derfor kræver de at se dit bevis på indtjening såvel som dine bankdokumenter.

Hvor mange penge skal du have på din bankkonto? En masse ambassader specificerer ikke eksplicit et beløb. Generelt er den uofficielle tommelfingerpolitik at tilføje udgifterne til flybillet, hoteller såvel som derefter hverdagens rejsebestemmelser, hvilket er forskelligt pr. Ambassade. For eksempel har den franske ambassade brug for 120 euro pr. Dag. I mine rejsekredse overholder mange P10.000 P10.000 hver dag. Jeg har venner, der er godkendt japansk, koreansk såvel som australsk visum, selvom de kun har omkring P50.000 på deres konto, da de kun brugte til et ophold på 3-4 dage.

Pointen er, nøjagtigt hvor meget du har i banken skal være proportional med dit ophold. Ansøg ikke om et 30-dages eller 60-dages visum, hvis du kun har P50.000 på din konto. Det giver bare ikke mening.

Beløbet på din bankkonto skal være proportional med længden af ​​dit ophold.
Nogle ambassader som japanerne har kun brug for et bankcertifikat. Andre som Koreaner såvel som Schengen -landenes ambassader ønsker at se både bankcertifikatet såvel som kontoudtog. Det er ikke tilstrækkeligt, at du har tilstrækkelige midler. De ser ligeledes på kontoens modenhed såvel som deal historie.

Du kan se, nogle ansøgere såvel som ulovlige rekrutterere forsøger at spille systemet ved enten at åbne en konto eller deponere et stort beløb bare for funktionen af ​​ansøgningen såvel som derefter at trække disse penge tilbage, efter at de har fået visumet. Siden dette ønsker ambassader at se kontoaktiviteterne i de sidste 3-6 måneder. Det skal præsentere en konsekvent pengestrøm. Hvis din kontohistorie viser noget usædvanligt som et engang enormt depositum, hæver det et rødt flag.

En ven af ​​mig, der ville gå til en begivenhed i Europa, blev nægtet et Schengen -visum af den norske ambassade, siden hun havde bitbesparelser. Men min ven lavede en charme såvel som viste, at hun bortset fra hendes opsparing, ligeledes havde en PayPal -konto med nogle penge i den. Hun trykte aftalens historie såvel som forelagt den sammen med et brev. Hendes charme blev godkendt.

Svag rejsehistorie

Canadisk visum flere indrejse. Tidligere visa som dette hjælper bestemt.
Nogle gange føles det som at ansøge om et visum som ansøgning om et job. Alle frimærker såvel som visa på dit pas? Det er dit CV.

At have en stærk rejsehistorie giver dig bestemt en fordel. Det viser ambassaden, at de skal være afhængige af dig. Det er som at sige, “Se, jeg har været i alle disse lande så godt som jeg er vendt tilbage hver gang såvel som aldrig overskredet.”

At have alle disse frimærker er naturligvis ikke en garanti. På nøjagtigt samme måde indikerer ikke at have nogen frimærker på nogen måde ikke, at din ansøgning vil blive afvist ideel væk. Imidlertid udvikler en stor historie absolut din sag. Derfor er det altid et godt koncept at gå til visumfrie lande allerførste før visumdestinationer.

Hvis du har en oversigt over overstemning, har du et problem. Det vil være meget sværere for dig at overtale dem til at være afhængig af dig igen. Derfor bryder du aldrig dine visumbegrænsninger!

Inkonsekvent info såvel som interview

Først op, tag applikationstypen alvorligt. Det er det mest afgørende papir, når man ansøger om et visum. Det består af den vigtigste info om dig såvel som din rejse, såvel som alle de andre papirer vil blive kørt imod det. Sørg for, at du har Spel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *