Hvad er en CASA særlig? Alt hvad du kræver at forstå om disse homestays i Cuba (med video)


, fordi du vender tilbage fra Cuba, har du måske opdaget, at vi har været fablet om nøjagtigt, hvor fantastisk CASA -særlig oplevelse er i landet. At bo hos en regional familie, spise cubansk mad, ryge cigarer med husejere samt opdage om nationens kultur såvel som historie fra ægte mennesker var et af de største højdepunkter i vores tur. Det er ligeledes meget enklere at opleve dette nu med forretning som Cubacasa, der hjælper med at gøre på internetbookingen hurtigt såvel som let.

Der er masser af statslige hoteller i Cuba så godt som de er temmelig gode, ofte sat i gamle kolonibygninger såvel som i nogle tilfælde endda med Wi-Fi (!). De kan dog bare ikke sammenligne med oplevelsen af ​​at bo i en CASA særlig.

I denne korte artikel giver vi dig et godt begreb om, hvad en CASA -specifik er, nøjagtigt hvordan man booker dem, nøjagtigt hvor meget de generelt udgift (rolig, det vil virkelig ikke skære ind i dit Cuba -budget!) såvel som hvad du burde forvente under dit ophold. Vi har ligeledes en hurtig video af vores foretrukne CASA i bunden af ​​denne udgivelse, så det er bestemt til at inspicere det.

Casa Speciales historie

På spansk indebærer CASA -specifikke faktisk ”privat hjem”. I 1997 afslørede den cubanske regering, at cubanske husstande muligvis registrerede deres hus som et privat havde selskab såvel som at leje rum til udlændinge.

Dette var et stort skridt hen imod økonomisk fleksibilitet i Cuba. Før 1997 var alle logi i landet fuldstændigt statsejet såvel som drevet. Denne legalisering af privat havde selskab var et af de allerførste eksempler på, at Castro -administrationen, der låner tip fra kapitalismen til at forme hans idealistiske synspunkter for en socialistisk Cuba.

Siden Raul Castro overtog, har adskillige meget mere økonomiske reformer taget placering såvel som i disse dage, at cubanske borgere er helt gratis til at åbne restauranter, køre hoteller såvel som endda rejse til udlandet. Fremtiden for Cuba ser lysere såvel som meget mere helt gratis hver dag.

Rejseforsikringsdækning for Cuba

Du kræver, at du har rejseforsikringsdækning i køb for at rejse til Cuba. Det er virkelig obligatorisk, at alle rejsende har forsikring, såvel som du måske eller måske ikke bliver bedt om at vise bevis for forsikringsdækning ved ankomsten. For at få et helt gratis tilbud fra World Nomads, skal du bare gå ind på dine detaljer nedenfor:

Hvad er en CASA særlig?

Grundlæggende er dette cubanske husophold, men efter vores erfaring er der meget mere privatliv på en cubansk casa -specifik end i et rutinemæssigt husophold, som du ville opdage i andre dele af verden. numerous times, there is an entire separate home, or at least section of the home, for tourists to stay in.

Husholdningen er altid der for at hjælpe dig såvel som chat med dig, men du har også leveret meget privatliv. Tro ikke på, at bare da du bor i en CASA -specifik, at du forventes at hænge ud med husstanden 24/7. De vil have dig til at komme ud såvel som at tjekke deres by såvel som bortset fra nogle middage såvel som morgenmad, vil du blive alene for at tjekke såvel som slappe af.

Vi valgte at bo i CASA -oplysninger for at sikre, at vi kan tilfredsstille de venlige regionale ejere.

Hvor meget koster CASA -oplysninger?

Normalt vil en CASA udgift omkring $ 20 CUC, som svarer til $ 20 USD, da CUC er bundet lig med USD. Du kan få billig mojitos såvel som lækre, kogte måltider på praktisk talt hver casa for en brøkdel af det, du ville betale på en restaurant. En almindelig middag vil udgift mellem 5 CUC – 10 CUC, delene er enorme såvel som maden er fantastisk. Mojitos & blandede drikkevarer er omkring 2 – 3 CUC.

How Do I book a Casa Particular?

Many on the internet booking sites like Booking.com, HostelWorld.com as well as HostelBookers.com just don’t include listings for Cuba, however HostelsClub has properties in quite much every town a traveler would likely visit. We had a fantastic experience with them as well as can honestly suggest them.

**UPDATE 2017: Finally! The prominent booking sites Booking.com as well as Airbnb are now providing listings for Cuba. Click right here to compare costs as well as see evaluations for casa particulars on Airbnb, as well as click right here for Booking.com.

How Do I Find My Pre-Booked Casa In Each Town?

We suggest calling or emailing each casa owner before you show up in their city. many of the time they will come as well as satisfy you at the bus station with a indication that has your name on it. It’s a great concept to organize this since there are numerous stories of people really being conned intoAt gå til (hvad de troede var deres bookede CASA) af en svig på busstationen.

Homestays har typisk ikke en indikation af dem, så du virkelig ikke ville forstå nogen form for bedre, såvel som hvis ejeren er parat til at svindle sådan, er der en stor mulighed for, at han eller hun ikke tilbyder som Fantastisk tjenester såvel som faciliteter som den, du havde booket. Prøv bestemt at organisere afhentning!

Hvordan er CASA -oplysninger?

Jeg kan muligvis komponere såvel som at komponere om nøjagtigt, hvor fantastisk vores ophold på Casas var såvel som nøjagtigt hvor rene såvel som behagelige de var, men jeg tror, ​​det er finest, at du bare inspicerer den hurtige video nedenfor såvel som at se en af ​​vores Foretrukne casas. Denne specifikke er i Havana såvel som den kaldes Casa Habana Blues 1940.

For meget mere info om Cuba, inspicér vores artikler her:

Klik her for at opdage spansk inden din rejse til Cuba!

En særlig tak til Hostelsclub for at tilbyde os med logi omkring Cuba. Alle tanker, udtalelser såvel som evalueringer forbliver vores egne på trods af enhver form for gratis tjenester, der er modtaget.

Kan lide det? Pin det! ?

Ansvarsfraskrivelse: Geder på vejen er en Amazon -partner såvel som ligeledes et tilknyttet selskab for nogle andre detailhandlere. Dette indebærer, at vi foretager provisioner, hvis du klikker på links på vores blog samt køb fra disse detailhandlere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *