124 Bedste ting at gøre i Harlem, New York City: A Guide


Adventurous Kate inkluderer tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Harlem er et af de mest spændende kvarterer i New York City. Det er centrum for det sorte Amerika og har været i godt over et århundrede. Det er smukt og uendeligt interessant, og musikken ser ud til at springe ud over overalt. Og intet besøg i New York er komplet, før du får en smag af Harlem.

Mange mennesker vil besøge Harlem – men de har ingen idé om, hvad de skal gøre, når de kommer dertil. De vil opleve kvarteret og måske gå rundt og få noget sjæl mad, men de er ikke sikre på, hvad de skal gøre specifikt. Og det er her jeg kommer ind.

Jeg er en Harlem lokal og har boet her i tre år. Jeg elsker dette kvarter hårdt. Det er forskellen mellem denne guide og alle andre “ting at gøre i Harlem” -guide, der dominerer søgeresultaterne. Disse er skrevet af overarbejdede og underbetalte forfattere, der er afhængige af Google. Jeg bor her. Jeg går faktisk til disse steder.

Harlem er et enormt og mangfoldigt kvarter – meget meget mere end mange mennesker forventer. Det er alt for stort til at dække fuldt ud til fods. Og selvom Harlem er episenteret for det urbane afroamerikanske liv, er det også hjemsted for samfund fra Den Dominikanske Republik (Hamilton Heights), Puerto Rico (East Harlem) og Vestafrika (116. St.).

Kom til Harlem for jazz, evangelium og blues. Kom til Harlem for braised oxtails og kylling og vafler. Kom efter historien. Kom efter kunsten. Kom for at støtte så adskillige sortejede virksomheder som muligt. Og ikke bare reservere en eftermiddag til Harlem – når du først kommer hit, vil du ønske, at du havde et par dage til at se det hele.

Læs mere: Det bedste tidspunkt at besøge New York

Harlem-125th (via Pixabay)
Sådan kommer du til Harlem

Harlem er en del af Manhattan. Selvom det ikke er sin egen bydel, som nogle turister synes, er Harlem enorm og brudt i flere forskellige kvarterer.

På de enkleste termer løber Harlem omtrent fra 110. St. til 155th St. Det starter lidt lavere på østsiden (96th St.) og lidt højere på den vestlige side (ca. 125. St.), men samlet set er det de omtrentlige grænser.

Mange af gaderne har forskellige navne i Harlem end endnu mere i centrum. For eksempel er 8th Ave. Frederick Douglas Blvd. I Harlem. 7. Ave. er Adam Clayton Powell Blvd. I Harlem. 6. Ave. kaldes Lenox Ave. eller Malcolm X Blvd. i Harlem (enten navn fungerer).

Central Harlem er kernen i Harlem og løber typisk nord fra 110. St. til 155th St., mellem Amsterdam Ave. og Fifth Ave.

South Harlem, der ligger inden for Central Harlem, henviser generelt til området nord for Central Park til 125th St. (kalder det ikke Soha. Ejendomsudviklere har forsøgt at omdirigere dette populære område, da Soha og lokale har bekæmpet det.

Manhattanville løber fra 125. St. til 135th St. på vestsiden, vest for Amsterdam.

Hamilton Heights løber fra 135. St. til 155th St. på vestsiden, fra Riverside til Edgecombe.

Sugar Hill er et officielt historisk distrikt. Det løber fra 145. St. til 155th St. og fra Amsterdam til Edgecombe, som alle er en del af Hamilton Heights.

East Harlem, også kendt som spansk Harlem, løber nord fra 96th Street og East fra Fifth Ave. Som et Latinx -kvarter snarere end et sort kvarter, har East Harlem en anden fornemmelse fra resten af ​​Harlem.

Og så er der de harlem-tilstødende tilknyttede kvarterer, som nogle kalder Uptown eller Upper Manhattan. Morningside Heights, fra 110. St. til 125th St. på West Side, domineres af Columbia University; Washington Heights, en for det meste Dominikansk enklave, løber nord for Harlem fra 155. St. til 181st St.

Harlem (via Pixabay)
Er Harlem Safe?

Ja, Harlem er meget sikker. Alle Manhattan er sikkert at besøge. Du skal blot tage de forholdsregler, du ville tage i ethvert andet kvarter: Gå ikke rundt med en åben pung bag ryggen. Bliv ikke blackout beruset. Køb ikke medicin.

Derudover er det vigtigt at være respektfuld – meget mere end i andre kvarterer. Harlem har historisk set været et undertrykt og økonomisk dårligt stillede samfund af farver. Mennesker, der bor i Soho, forventer, at du vil fotografere alt i syne, men adskillige harlemitter er ikke glade for, at deres kvarter er blevet en rejsende destination. Husk, at dette er et sted, hvor folk bor og arbejder; Harlem eksisterer ikke til hjemmeunderholdning af turister.

Hvis du vil fotografere nogen i Harlem, skal du bede ham eller hende om tilladelse. Fotografer overhovedet ikke børn.

Kald det ikke “hætten” eller “ghettoen.” Dette er racistiske fornærmelser.

Hvis du ikke er gadesmart eller vant til at tilbringe tid i byer, er der dele af Harlem, hvor jeg ville udvise meget mere forsigtighed. Jeg ville især være forsigtig omkring 125. St. omkring Park og Lexington Aves, der er på østsiden og ennullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *