5 ting at gøre i Mudgee, der ikke er vinsmagning


Selvom Mudgee NSW længe har været kendt for sine fremragende vine, er der meget mere til denne fantastiske lille by end det. Her er 5 ting at gøre i Mudgee, der ikke er vinsmagning.

Vi har altid fastholdt, at Mudgee er en venlig by. Vi har også nydt frugterne af dens vinproducenters arbejde i mange år.

Indtil for nylig tænkte vi kun nogensinde på de to ting, når vi tænker på Mudgee. Og den fremragende mad der selvfølgelig. Og dets fantastiske landskaber …

Men inden jeg går ind på en slags ‘hvad har romerne nogensinde gjort for os’ stil digression, lad os tale mere om de andre ting, du kan gøre i Mudgee foruden at nyde sin vinscene.

5 ting at gøre i Mudgee, der ikke er vinsmagning

Tjek vores hurtige videomontage af alle de ting, du kan få op til i Mudgee her:

1. Ostsmagning

Outs session er muligvis en god idé.

High Valley Cheese er den bedst kendte osteproducent i området og med god grund. Disse ting er fremragende – især pesto fetta. Hvis der ikke er mange menuer i Mudgee, der ikke inkluderer denne et eller andet sted.

Boden foran High Valley’s ostefabrik på Ulan Road kan give dig en smag (samt sælge dig dine favoritter), og de har også en tonehøjde på Mudgee Farmers ‘Market den tredje weekend i måneden.

2. Mudgee Art Trail

Der er en masse kunst i og omkring Mudgee, der udnytter de kreative talenter fra dets lokale og kunstnere fra hele landet.

Det bedste sted at starte din kunst Odyssey er på Mudgee Visitor Information Center, som har et fantastisk gallerirum tilsluttet. Installationer i stueetagen tager et betydeligt rum op, men glem ikke at gå ovenpå og udforske værelserne der oppe.

Fra besøgscentret skal du gå ned ad Douro Street mod floden og slentre langs bredden af ​​Cudgeegong -floden.

Byen har bestilt billedhuggere og købt andre værker for at skabe en kunststi, der rejser lige langs vandvejen.

Jeg ved, det lyder som om jeg stadig skubber vinsmagning her, men sørg for, at du også kommer til Rosby-vin. Bortset fra en fremragende dråbe er Rosby hjemsted for nogle fremragende kunstværker.

Nogle er ved damen i huset Kay Norton-Knight, mens andre er fra de årlige skulpturer i haven, som Norton-Knights satte hvert år. Faktisk kommer nogle af kunsten, der er købt til kunststien, fra dette årlige display.

3. Kom rundt i Sabrina den split-skærm Kombi

Denne klassiske VW Kombi er velkendt for de lokale og er et regelmæssigt synsputter langs Mudgee -veje.

Du kan leje det ud for dagen, og fordi det kommer med en chauffør, er det den perfekte mulighed for en dag med vinsmagning.

Ups. Der går jeg igen!

I al alvor er dette dog en strålende mulighed, især hvis du rejser med en gruppe venner. Meget lettere end at prøve at organisere en masse taxaer og så meget sjovere.

4. Roths Wine Bar Pub Quiz

Selv hvis du ikke er meget af en factoid fan, er pub -quizzen hos Roth’s så sjovt. Det bringer en mængde hver torsdag aften, og langt de fleste er lokale, hvilket altid er et godt tegn.

Det er den perfekte mulighed for at få fat i en velsmagende pizza, nyde et glas vin eller to (siger ikke et ord!) Og nyd showet. Ejer Jordan Rowelands er vært for quizzen, og alle bliver meget ophidset.

Roth’s er alligevel et fantastisk sted, der ligner mere en lille vinbutik udefra. Men det er et af de steder, der går tilbage i miles – en fantastisk gammel bygning, der har været en vinbar eller butik i over 100 år.

Hvis du ikke er i byen for en torsdag, skal du stadig gå til Roths. Fredag ​​og lørdag aften har levende musik, og mad, drikke og atmosfære her bør ikke gå glip af. Bare sørg for at booke dig selv et bord.

5. Vælg dine egne kirsebær

Hvis du er i Mudgee i november, skal du sørge for at gå til 10’s ejendom. Primært en vingård (jeg ved, jeg ved), 10’s ejendom er også hjemsted for omkring 3.000 kirsebærtræer, der hænger under vægten af ​​frisk frugt.

Mens du er her, skal du sørge for at tjekke kælderdøren også. Det er et fantastisk sted.

Bonus: Vinsmagning!

Du troede ikke ærligt, at jeg ikke ville nævne vinsmagning, gjorde du?

Med så mange vingårde på din dørstop, ville du gå glip af en integreret del af Mudgee. Selv hvis du ikke kan lide vin, giver de indstillinger, som mange af disse kælderdøre er i, unikke udsigt over landskabet.

Og hvis du kan lide vin, er du klar til en godbid!

Det, der adskiller Mudgee -vinscenen fra mange af de andre, er, hvor kompakt den er. Og mange af vingårde er tæt på, hvilket gør byen til et centralt knudepunkt. Taxaer eller endda bare cykling er en optimal måde at komme fra den ene vingård til den næste og derefter tilbage til byen.

Dette link fører dig til vingårdsektionen i vores vigtige guide til Mudgee, hvis du vil have nogle anbefalinger.

Og hvis du vil vide mere om, hvad vi elsker ved Mudgee, så tjek nogle af vores andre historier om dette fantastiske lille landby her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *