25 ting, jeg ønsker, at jeg havde forstået, før jeg var begyndt at blogge


, sætter du nogensinde spørgsmålstegn ved, hvad blogforfattere gjorde, før de var bloggere? Fru Romance arbejdede i erhvervslivet, før hun startede hårromantik, såvel som før det arbejdede hun inden for interiørdesign.

Hvad angår mig, var jeg en engelsk lærer såvel som en freelance journo såvel som tekstforfatter. Jeg underviser ikke længere, men jeg ser bare ikke ud til at få pennen ud af min hånd.

Jeg har lært en hel del i betragtning af at starte hr. & Mrs -romantik for lidt over 18 måneder siden. Før det ville jeg type blogged vicariously med fru Romance’s site hårromance, men jeg vedrørte stadig hr. & Mrs med en hel del forudfattede koncepter om det, såvel som nøjagtigt hvordan det er gjort.

Jeg mener, at du aldrig rigtig forstår noget, før du gør det.

I min freelance -kapacitet er jeg over på Copy Collective’s blog, ordet, der deler et par af de ting, jeg ønsker, jeg havde forstået, før jeg begyndte at blogge:

Jeg mener, at du aldrig rigtig forstår noget, før du gør det.

Kan du tilføje noget til denne liste? Hvad ønsker du, at du ville forstå, før du begyndte at blogge? Har du nogen form for bekymringer, du gerne vil svare på, inden du begynder din allerførste blog? Angiv det i kommentarerne!

Billede med tilladelse fra Pixbay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *