At finde skjult skat på Amelia Island


Geocaching er det, der trak os til Amelia Island, en barriereø i det nordøstlige Florida, fuld af naturlig skønhed, uberørte strande og fornemme resorts ved siden af charmerende kroer. En skattejagt blandt andet (Social Studies, Enhver), Amelia Island Geocaching Challenge blev skabt af Amelia Island Convention and Visitors Bureau som en måde at udforske mange af øerne mest populære steder og muligvis vinde et fire-nætters ophold på Addison på Amelia, en luksuriøs 14-værelses bed and breakfast i centrum af Fernandina Beach. Bemærk: Udfordringen er siden udløbet, men du kan stadig komme og finde dine egne skatte.

Historisk downtown Fernandina Beach på Amelia Island

Historisk-signifikant og fyldt med sydlig charme faldt Amelia Island for mig et sted mellem turistdestination og en søvnig by. Vi elskede Seashell Shops -annoncen meget som den lokale legeplads. I løbet af en lang weekend, her er hvad vi elskede bedst:

Fort Clinch State Park

Spansk mos dræbt over levende egetræer. Fotokredit: Amelia Island Tourist Development Council

Det snoede drev gennem massive spanske mosdrapede levende egetræer i Fort Clinch State Park var højdepunktet i vores tid på Amelia Island. Parken i sig selv er hjemsted for Fort Clinch, et kyststop fra det nittende århundrede, der oprindeligt blev bygget under spansk kolonisering af Florida. Parken er et populært sted at se dyreliv, vandretur, fisk og lejr. Vi fandt et sjovt legepladsområde nær Park Visitor Center.

Amelia Island River Cruises and Charters

Ligesom Christopher Columbus!

Amelia River Cruises og Charters bekræftede ideen om, at en af de mest meningsfulde måder at værdsætte en ø -ferie er fra vandet. Docket på den intercoastal Waterway, der førte ud til Atlanterhavet, kørte vi op langs den vestlige side af øen på en fuldt nært turné-Past Pelicans, Manatees, Amelia Island Lighthouse, Fort Clinch State Park og endda huset fra det Pippi Longstocking -film.

Vilde heste på Cumberland Island

På et tidspunkt krydsede vi den akvatiske statslinje til Georgien og kom over Cumberland Island National Seashore (en del af US National Park Service). Med delfiner, der spillede i kølvandet på vores båd, opdagede vi vilde heste på stranden på Cumberland Island. Tusinder af fiddler -krabber flyttede langs stranden, og vi kiggede ind i Saw Grass Marsh for Wild Pigs. Andre krydstogtsmuligheder inkluderer: Cruising Up Egan’s Creek til Amelia Island Lighthouse, der tilbringer dagen i det historiske St. Mary’s Georgia eller et besøg i Greyfield Inn på Cumberland Island (undskyld, ingen børn tilladt på denne).

Krabbefælden

Fotokredit: William Raser

I over 30 år har Crab Trap -restauranten i Historic Fernandina Beach tilfredsstillet de lokale og turists fisk og fisk og turist. Familieejet og drevet, vi blev personligt mødt af ejeren Max Wohlfarth. Ikke daglige forbrugere af krybdyr skiftede vores paradigmer takket være Fried Gator Tail (tænk kylling med en lidt anden konsistens). Dernæst op, Conch Fritters, Hush-Puppies og Crab Cakes.

Prøv coleslaw; Tip til æble cider eddike får mig til at undre mig over, hvem der virkelig laver den bedste slaw i landet – Florida eller Tennessee. Så meget som jeg ville have, at min søn skulle prøve sne krabbe, rejer eller en fiskemiddag fra barnets menu, afvigede han ikke fra ideen om kødlaff (Max foreslog en cirkel kødlaff med ost mellem to boller; og alle var glade). Når vi taler om børn, bruger Crap Trap i øjeblikket en af de bedste ideer på Jorden: cirkulære udskæringer i midten af bordet med en strategisk placeret papirkurv til kløer, skaller og andre tilfældigt.

Residence Inn, Amelia Island

Residence Inn Amelia Island

Væk hjemmefra med en begrænset mængde tøj (igen tak til flyselskaberne og de ekstra bagageafgifter) var vi begejstrede for at bo på bopælen Inn Amelia Island, Fernandina Beach, Florida, USA. I en suite med 1 soveværelse havde vi vores eget køkken, spiseplads og plads til at sprede, tilslutte og genoprette. Luksuriøst, virkelig svømmede vi i den udendørs opvarmede swimmingpool, vasket og tørret tøj i vaskeriet på stedet og snackede på mælk og cookies i de overdimensionerede havemøbler, der omgiver ildstedet. To morgener spiste vi ved den gratis daglige varme morgenbuffet (mmm, kiks og sauce). Faciliteter, vi ville vende tilbage til: gratis cykeludlejning, put grønt, fitnesscenter og (få dette) en gratis købmandstjeneste. Kæledyrsvenlig, mindst to pooches nød tydeligvis deres ophold.

Residence Inn tilbyder også flere eksklusive pakker, der fremhæver områdets historie og arkitektur, unikke dyreliv og havliv. Besøgende kan vælge at blive chaufferet til stranden, spille en runde golf på Golf Club på Amelia Island eller vandre, cykel, fisk og natur-se på Fort Clinch State Park. Hotellet er også placeret ved siden af Egans Creek Greenway (men sørg for at fylde din vandflaske med frisk citronvand fra lobbyennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *