Hvor meget koster en privat jetflyvning virkelig?


Når du tænker på ordene “privat jet”, hvad kommer der til at tænke på? Chancerne tænker, at du tænker på millionærer, filmstjerner, politikere eller de ellers velhavende, der allerede har råd til høje ende af luksus. Selvfølgelig, de sprudlende velhavende og private jetfly har en tendens til at gå hånd i hånd, men ville du tro, at det at tage en af disse flyvninger ikke er så langt ud af omfanget af masser af familiens budgetter? Det er bestemt ikke en mulighed for alle, men det er måske ikke så umuligt, som du tror. Så hvor meget er en privat jetflyvning, egentlig?

Priser med et øjeblik

Når du ser efter at flyve privat, kan priserne variere baseret på, hvad det er, du leder efter. Det er klart, at en kommerciel flyvemaskine koster mere end en mindre jet, men chancerne er, at din familie ikke har brug for noget så gigantisk. For eksempel er et turbopropfly’s interiør omtrent på størrelse med en større SUV og kan sætte 6 til 8 passagerer.

Når du husker det, er der to forskellige muligheder for prisfastsættelse, når du vælger private fly. Du kan enten vælge en efterspørgsels- eller fast prisindstillingsindstilling.

Prisfastsættelse på efterspørgsel

Prisfastsættelse på efterspørgsel svinger meget. De faktorer, der bidrager til dette, er den type fly, der er kortlagt, tilgængeligheden af dette fly, og hvor tæt det er på dit afgangssted. Ligesom enhver flyvning vil varigheden af din rejse også påvirke de samlede omkostninger.

Så et mindre fly koster stadig mindre end et større, men der skal være nok af dem til rådighed til at holde prisen nede. Et fly, der allerede sidder tæt i en hangar i din lokale lufthavn, koster også mindre end den, der skal flyve fra seks stater for at nå din placering. Enkel nok, ikke?

Typisk vil du beskæftige dig med en agent, når du booker denne form for flyvning. De vil analysere de faktorer, der påvirker prisfastsættelsen, de finder dig de nærmeste fly og tilbyder dig de tilgængelige valg til de bedste priser. Dette hjælper med at eliminere at bruge et skandaløst beløb til et fly, der simpelthen ikke er i nærheden.

De vil også undersøge, hvorvidt en tur / retur flyvning ville være dyrere end to på en måde flyvninger. Da priserne kan variere så hurtigt, kan det være mere fornuftigt at bruge to forskellige fly end en til begge ture. Agenten kan også foreslå et lignende plan, der allerede er indstillet til at rejse din flyvevej alligevel, hvilket virkelig kan hjælpe dig med at spare penge på forskellige omkostninger.

Prisfastsættelse af fast rente

Denne mulighed er meget enklere og kræver ofte et medlemskab med et specifikt firma. Fast prisfastsættelse giver en lettere måde at budgettere dine samlede omkostninger helt ved at låse i en sats. Hver virksomheds omkostninger vil variere, hvilket gør det at finde det rigtige selskab afgørende for at spare så meget som muligt.

Systemet fungerer stadig det samme i alle andre aspekter, herunder hvordan din agent vil hjælpe med at booke den mest omkostningseffektive flyvning. Imidlertid modtager medlemmer ofte en premium -sats i modsætning til den normale sats.

Okay, hvor meget er det?

Der er ikke noget nummer til at besvare dette spørgsmål, og priserne er altid underlagt ændringer. Det gør det svært at give et specifikt svar uden at vide, hvilket fly du ville vælge, og hvor du er på vej. En tur / retur flyvning på et citat X -fly fra New York til L.A. kunne koste så meget som en minivan, eller du kunne booke en rundtur på en King Air 200 fra Miami til Bahamas for under 5k.

Overvej detaljerne i din rejse, og kontakt derefter en agent for at finde ud af, hvilket fly og hvilke flyvninger der ville arbejde sig ind i dit feriebudget.

Relaterede

Skal have gadgets til internationale rejser vores få rejser rundt om i verden, vi har etableret en liste over “must Haves” til familieeventyret i lande med unikke krav til elektricitet, måleenheder og endda påklædningskoder. Mens du kan hente mange af disse varer på farten, er det dejligt at have et par nøgle -gadgets …
11. januar 2017in “Rejse verden rundt”

Bitterroot Valley, Montana og Northwest Passagewe trådte ind i skoene fra Lewis og Clark i en dag for at udforske Lolo Trail. Road Trip Heaven, denne rejse bringer dig tæt på naturen med en let tur på gode veje (vælg Lolo -motorvejen, hvis du vil have mere eventyr) lige på flodkanten.
28. august 2010in “Episke vejture”

Børnevenlige attraktioner i Mall of Americathe Kids er tilbage i skolen, vinteren er uundgåelig, og road trip-sæsonen er krympet til melodien til en lang weekend eller ferieferie. Tilpasning af både Road Warriors og Jet Setters med en lang layover eller mellemlanding på Minneapolis-Saint Paul International, Mall of America i Bloomington, Minnesota …
3. november 2013in “Midwest”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *